Kızlar transfer sonrası hapşırmak zarar verir mi acaba ya

• Konu Sahibi Konu Sahibi mommm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sızı oluyor karın bölgesinde şimdi hapşurdum senin kaçıncı gündü

ne güzel sağl Salim kucağınada alırsın inşAllah benim daha transferimin ikinci günü

Allah iyiliğini versin her şey için yeni konu açmışsın
Benim. 3.denemem de nezle ile başladım öyle de pozitif gördüm kuru öksürük ateş vs hepsi vardı. Nasip kısmet

yaa canım panik oldum napcağımı şaşırdım burasıda olmasa napacakmışım bilmiyorum alerjik bünyem var hapşırıyorum aklıma bin bir türlü şey geldi canım sorma yaaa

Canım senin diğerleri niye tutmamıştı 3.transferin kaçıncı gün embriyosuydu

Canım senin diğerleri niye tutmamıştı 3.transferin kaçıncı gün embriyosuydu

İlk denemem 2tane 5.gun negatif oldu.
2.denemem 2tane 3.gun hamile kaldim ama 21.haftada ölü doğum yaptım.
3.denemen 3 tane embriyo vardı 3.gün doktor 2 tanesini transfer etti. Bir Oğlum oldu. Kalan 1 tanesini 5.gun olarak donduruldu.

Abo ne cok hap saydin. Ben transfere hazirlaniorim adetin 3ncu gunu progynova yuttum gunde 3 sefer tek bunu verdiler. Transfere yakkn altan konulan ilac kulanacam
Benim de aynı canım progynava kullanıyorum sadece daha sonra da fitil inşallah
Senin kacıncı günün nerede tedavi oluyorsun

Hapsirinca zarar geliyor olsa hapsirmayi nasil engelliceksiniz? Kuzum yapmayin inanmayin boyle seylere. Sakin hapsiriginizi tutmaya da calismayin beyin kanamasi gecirirsiniz mazalah. Oksurmekte hapsirmakta rahmi etkileyen bebegi etkileyen seylet degiller.

Anladım canım Allah bağışlasın oğluşunu zor süreçler gerçekten rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Yok canım zaten engelleyemeyizde merak ettim etkilermi dye tutacak olduktan sonra herşeklde tutuyor aslında bizimkiler hep evham

Benim de aynı canım progynava kullanıyorum sadece daha sonra da fitil inşallah
Senin kacıncı günün nerede tedavi oluyorsun
Sukur benle ayni tedaviyi olani gordum.. ben acikcasi doktordan suhpe ediordum biraz paraci iyi ilac verdimi acaba diye. Belcikada oluyorum. Gunde kac yutuosun hapi ben gunde 3 sefer 2mg bir tanesi

yaa canım panik oldum napcağımı şaşırdım burasıda olmasa napacakmışım bilmiyorum alerjik bünyem var hapşırıyorum aklıma bin bir türlü şey geldi canım sorma yaaa

Ne kadar hasassiz ne kadar dikkatliyiz ve korkuyoruz... geçenlerde bi düğüne gittim arkadaşım yeni hamile bir hopluyor bir oynuyor.. içimden dedimki kolay elde edince umrunda bile değil Ben transferden sonra sanki elimde değerli bir parça taşıyormuş gibi yürüyordum... ama malesef negatif ile sonuçlandı.. 2 negatif tüp bebek deneyimim var.. 3. Tedavime 21 ekim başlıyoruz hayırlısı olsun inşallah... inşallah güzel sonuçlanır tedavilerimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…