Kızlar transfer sonrası hapşırmak zarar verir mi acaba ya

• Konu Sahibi Konu Sahibi mommm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ohhh be kuzum içimi rahatlattın valla kötü şeyler duya duya korku sardı günlerdir iyice iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım vardı ne güzel çok sevindim sağ salim ilerlemene kuzum ya çok az kalmış minnoşun gelmesine oyyy ne güzel duygular ne heyecanlıymış haftaya bi gelsede bende görsem minik mucizemi Rabbim buradaki bütün arkadaşlarıma nasip etsin bu duyguyu Hep dua ediyorum kuzum Rabbim bebeğimi koru diye inşAllah senin gibi ilerlerim bende

Amin kuzum amin Rabbim bebeğini size bağışlasın kötü şeyleri aklına getirme hep iyi düşün

Amin kuzum amin Rabbim bebeğini size bağışlasın kötü şeyleri aklına getirme hep iyi düşün
Sağol kuzum benim amin seninkinde öyle sağ Salim kucağımıza aldığımız günler görelim inşallah artık öyle yapmaya çalışıyorum kuzum iyi şeyleri düşünüyorum

Ben bir şey olacak diye 20. Haftaya kadar bir şey alamadım. Ama şuan nerdeyse her şey hazır bebeğimin. O hareket ettikçe ben eksiklerini aldım. O kadar tatlı kıyafetleri var ki kızımın ablası inşallah sana da bugünleri görmeyi Rabbim nasip etsin

Ayyyyy yaaa yerim ben onu annesi yerimm oyyy cennet kokulu doğsunda misler gibi giysin cicilerini bende aynı fikirdeyim kuzum 20.haftadan sonra alırım inşallah rabbim nasip etsinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…