- 27 Temmuz 2019
- 205
- 201
- 18
Bütün genetik kromozom testlerimiz yapıldı. Sorun çıkmadı. Eşimin Sperm testi de sorun çıkmadı. Bana histeroskopi çekildi onda da sorun yok. Ama tahlillerimizi yenileyecez eğer tüp bebege karar verirsek.Bencede bu bir seçenek. Ama sen ve Eşin ayrıntılı bir muayene olun mutlaka tüp bebeğe gitmeden önce
Canım hatırladın mı beniBen baya hapsirdim vücudum da sarsıldı baya ama sonucumu dün öğrendim olumlucanım takılma fazla nasibinde varsa Allahin izniyle olumlu olur
Sevindim rabbim kucagimizda gostersin. Sende benim hatirladin miCanım hatırladın mı beniNasıl gidiyor hamileliğin benimde bu sefer olumlu oldu şükürler olsun
Aaaa canım hatırladımSevindim rabbim kucagimizda gostersin. Sende benim hatirladin mi
Allaha sukur hamileyim 7 haftalik.. benimde ilk olumsuzduAaaa canım hatırladımvalla ne güzel konuşuyorduk o zamanlar sağol canım inşAllah sen naptınn nasılsın
Ayyyyy çoook sevindim canım yaaaa valla iki hafta var aramızdaAllaha sukur hamileyim 7 haftalik.. benimde ilk olumsuzdu
Evet canim coook sukurrrrAyyyyy çoook sevindim canım yaaaa valla iki hafta var aramızdarabbim sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin basıl gidiyor hamilelik kuzum ya başladımı belirtiler
Bende daha bulantı olmadı canımEvet canim coook sukurrrrkusuyorum sabahlari
Evet benimde ilk oyle basladi. Kokulari keskin aliyordum . Sonrada bulanti basladi.. sonradaki evredede kustumBende daha bulantı olmadı canımarada kasık ağrısı bacak ağrısı baş ağrısı oluyor normalmidir bu zamanlar bide galiba kokuları keskin alıyorum gibi canım
Ah canım ya ne güzel şeyler bunlar bizim için değil miEvet benimde ilk oyle basladi. Kokulari keskin aliyordum . Sonrada bulanti basladi.. sonradaki evredede kustum
Çoooook teşekkür ederim canım
Insaallah canimAh canım ya ne güzel şeyler bunlar bizim için değil miinşAllah sağ Salim ilerlerler ya
Çoooook teşekkür ederim canımseninkide hayırlı olsun ozamanlar deneme aşamasındaydık galiba hep birlikte ekim ayında Sonuçlarımız iyi hepimizin şükürler olsun Nasıl gidiyor seninkisi ben daha çok yeniyim
Oyyyy ne güzel canım benim yaEvet aynen Ekim kasım grubunda yazișiyorduk. Çok şükür sende çok beklemdin cnmsağlıklı kolay bir gebeliğin olsun inşallah.
Benim ki de şükür bazı tehlikeler atlattık şuan iyiyiz. Bütün ilaçları yeni bıraktık. Bir Oğlum daha olacak nasipsebu hafta itibariyle az az hareketlerini hissetmeye başladım darısı sana..
Ya canım hatırladım.Canım hatırladın mı beniNasıl gidiyor hamileliğin benimde bu sefer olumlu oldu şükürler olsun
Oyyy kuzum benim içimi rahatlattınYa canım hatırladım.Ay çok sevindim Rabbim sağlıkli sıhhatli ilerlemesini nasip etsin. Sakın korkma sakın yersiz telaş yalma kuzum. Her şey mukkemel olacak. Çok güzel bir şekilde hamileliğin ilerleyecek Rabbimin izniyle
Oyyyy ne güzel canım benim yavalla çok sağol canım inşAllah bende görürüm o günleri heyecanla bekliyorum hep dua ediyorum sağ Salim atlatalım dye o haftalara gelince biraz daha rahatlıyor mu insan ilk zamanlara göre canım
Evet canım öyle hiç bitmeyecek endişemizHayır cnm inan endişe hep varnekadar da sakinleştirmeye çalışsak da kendimizi hep bi vesvese..
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Ay kuzum anladım zatenOyyy kuzum benim içimi rahatlattınkaç gündür panikliyim güzel ilerleyen hamişliklerden bunu duymamaya ihtiyacım vardı çooook sağol kuzum ❤ İnşallah keseyi görüp kalp atışını duyayım biraz daha rahatlarım herlde ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?