Kızlar tüp bebek ilaçları !

Bu tanıdığın olduğu için mi öyle canım. Yetişmezse raporum öyle yapma şansım var mı
Hiç tanımıyordum gidip derdimi anlattım rica ettim hepsinin parasını ödedim rapor çıkınca reçete ve raporu götürdüm çoğu eczane yapıyormuş öyle dediler

Hiç tanımıyordum gidip derdimi anlattım rica ettim hepsinin parasını ödedim rapor çıkınca reçete ve raporu götürdüm çoğu eczane yapıyormuş öyle dediler
Hatta hiç seçeneğim yoktu 30 agustos resmi tatildi nöbetçi eczaneydi denk geldi öyle

Merhaba ben üniversite hastanesinde genetik bölümüne gitmiştim ve kromozomda inversiyon varmış. Tüp bebek için şehir hastanesine başvurmayı düşünüyorum. Devlet desteği için genetikten çıkan test sonuçları var ve hani onda da "hasta için yardımcı üreme teknikleri ve pgt önerilir" diye yazıyor. Başka hangi tahliller veya evraklar lazım oluyor rapor için? Yoksa şehir hastanesine tüp bebek için gittiğimde kadın doğum doktorum bilgilendirir mi?

Canım genetik test sonuçlarınız ne kadar sürede çıktı?

Her hastanenin prosedürü farklı biz hsg spermiyorgam ve kan testlerindisinda birşey yaptırmadım istemediler kimi hastane bölüm bölüm gezidiriyormus mesela bizde oda yoktu

Her hastanenin prosedürü farklı biz hsg spermiyorgam ve kan testlerindisinda birşey yaptırmadım istemediler kimi hastane bölüm bölüm gezidiriyormus mesela bizde oda yoktu
Anladım teşekkür ederim peki bir yere başvurmamız gerekiyor mu tüp bebekte devlet desteği için yoksa sadece ilaçlarda rapor için mi söylediniz?

Anladım teşekkür ederim peki bir yere başvurmamız gerekiyor mu tüp bebekte devlet desteği için yoksa sadece ilaçlarda rapor için mi söylediniz?
Üniversite hastaneleri çıkarıyor sadece infertilite bölümüne gitmeniz gerekiyor.birde bazı hastaneler sadece kendi bünyesinde kullanılacak rapor çıkarıyormus onuda sorun muhakkak

Üniversite hastaneleri çıkarıyor sadece infertilite bölümüne gitmeniz gerekiyor.birde bazı hastaneler sadece kendi bünyesinde kullanılacak rapor çıkarıyormus onuda sorun muhakkak
Anladım bilmediğim için kafam çok karışıyor o yüzden çok soruyorum kusura bakmayın lütfen iyi geceler

Kızlar tüp bebek ilaçları kredi kartına taksitle alınıyor mu alan var mı aranızda
İş bankası ve garanti bankası taksit yapıyor önce harcıyorsun sonra dönem içi işlemlere geliyorsun 3 e bölüyor garanti canım sağlık harcaması olarak görüyor

Kızlar tüp bebek ilaçları kredi kartına taksitle alınıyor mu alan var mı aranızda
Biz de kredi kartına sonradan taksit yaptırdık. Karta göre 3 veya 4'e bölüyorlar. Ama eczaneden tek çektirip, sağlık harcaması olduğu için internet bankacılığından hallettik. Kartınızın kampanyalar kısmına bakıp, kampanyaya ordan katılıp bilgi alabilirsiniz. Peşin fiyatına faizsiz böldürdük.

Her eczane raporu kabul etmiyordu en son size eczane kotam doldu dememiş ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…