İnşallahhhÇok şükür elhamdülillah canım. İnşallah hayırlı haberler alalım beraberce
Dua edicem bolca senin için de. Desteğin bilgin çok kıymetli gerçektenİnşallahhh
Nedemek ihtiyacınız olursa herzaman yazabilirsinizDua edicem bolca senin için de. Desteğin bilgin çok kıymetli gerçekten
Bu tanıdığın olduğu için mi öyle canım. Yetişmezse raporum öyle yapma şansım var mıHatta ilaçları eczaneden para verip aldım rapor onaylaninca gidip paramı geri aldım
Malesef canimKızlar tüp bebek ilaçları kredi kartına taksitle alınıyor mu alan var mı aranızda
Hiç tanımıyordum gidip derdimi anlattım rica ettim hepsinin parasını ödedim rapor çıkınca reçete ve raporu götürdüm çoğu eczane yapıyormuş öyle dedilerBu tanıdığın olduğu için mi öyle canım. Yetişmezse raporum öyle yapma şansım var mı
Hatta hiç seçeneğim yoktu 30 agustos resmi tatildi nöbetçi eczaneydi denk geldi öyleHiç tanımıyordum gidip derdimi anlattım rica ettim hepsinin parasını ödedim rapor çıkınca reçete ve raporu götürdüm çoğu eczane yapıyormuş öyle dediler
Ne güzel işleriniz rast gitmiş maşallahHiç tanımıyordum gidip derdimi anlattım rica ettim hepsinin parasını ödedim rapor çıkınca reçete ve raporu götürdüm çoğu eczane yapıyormuş öyle dediler
Merhaba ben üniversite hastanesinde genetik bölümüne gitmiştim ve kromozomda inversiyon varmış. Tüp bebek için şehir hastanesine başvurmayı düşünüyorum. Devlet desteği için genetikten çıkan test sonuçları var ve hani onda da "hasta için yardımcı üreme teknikleri ve pgt önerilir" diye yazıyor. Başka hangi tahliller veya evraklar lazım oluyor rapor için? Yoksa şehir hastanesine tüp bebek için gittiğimde kadın doğum doktorum bilgilendirir mi?Rapor için başvurun eksik tahlil ve tetkikler ikizi yapar raporu verirler siz istediğiniz yerde kulanirsiniz ilaçları onların yazmasına gerek yok raporla birlikte istediğiniz kadın doğum uzmanına yazdırır alırsınız.benim raporum 3 günde çıktı yakinsaniz Çanakkale de çok hızlı oluyor
Canım genetik test sonuçlarınız ne kadar sürede çıktı?Merhaba ben üniversite hastanesinde genetik bölümüne gitmiştim ve kromozomda inversiyon varmış. Tüp bebek için şehir hastanesine başvurmayı düşünüyorum. Devlet desteği için genetikten çıkan test sonuçları var ve hani onda da "hasta için yardımcı üreme teknikleri ve pgt önerilir" diye yazıyor. Başka hangi tahliller veya evraklar lazım oluyor rapor için? Yoksa şehir hastanesine tüp bebek için gittiğimde kadın doğum doktorum bilgilendirir mi?
42-45 günde çıkmıştıCanım genetik test sonuçlarınız ne kadar sürede çıktı?
Her hastanenin prosedürü farklı biz hsg spermiyorgam ve kan testlerindisinda birşey yaptırmadım istemediler kimi hastane bölüm bölüm gezidiriyormus mesela bizde oda yoktuMerhaba ben üniversite hastanesinde genetik bölümüne gitmiştim ve kromozomda inversiyon varmış. Tüp bebek için şehir hastanesine başvurmayı düşünüyorum. Devlet desteği için genetikten çıkan test sonuçları var ve hani onda da "hasta için yardımcı üreme teknikleri ve pgt önerilir" diye yazıyor. Başka hangi tahliller veya evraklar lazım oluyor rapor için? Yoksa şehir hastanesine tüp bebek için gittiğimde kadın doğum doktorum bilgilendirir mi?
Anladım teşekkür ederimHer hastanenin prosedürü farklı biz hsg spermiyorgam ve kan testlerindisinda birşey yaptırmadım istemediler kimi hastane bölüm bölüm gezidiriyormus mesela bizde oda yoktu
Üniversite hastaneleri çıkarıyor sadece infertilite bölümüne gitmeniz gerekiyor.birde bazı hastaneler sadece kendi bünyesinde kullanılacak rapor çıkarıyormus onuda sorun muhakkakAnladım teşekkür ederimpeki bir yere başvurmamız gerekiyor mu tüp bebekte devlet desteği için yoksa sadece ilaçlarda rapor için mi söylediniz?
Anladım bilmediğim için kafam çok karışıyor o yüzden çok soruyorum kusura bakmayın lütfen iyi gecelerÜniversite hastaneleri çıkarıyor sadece infertilite bölümüne gitmeniz gerekiyor.birde bazı hastaneler sadece kendi bünyesinde kullanılacak rapor çıkarıyormus onuda sorun muhakkak
Estağfurullah iyi gecelerAnladım bilmediğim için kafam çok karışıyor o yüzden çok soruyorum kusura bakmayın lütfen iyi geceler
İş bankası ve garanti bankası taksit yapıyor önce harcıyorsun sonra dönem içi işlemlere geliyorsun 3 e bölüyor garanti canım sağlık harcaması olarak görüyorKızlar tüp bebek ilaçları kredi kartına taksitle alınıyor mu alan var mı aranızda
Biz de kredi kartına sonradan taksit yaptırdık. Karta göre 3 veya 4'e bölüyorlar. Ama eczaneden tek çektirip, sağlık harcaması olduğu için internet bankacılığından hallettik. Kartınızın kampanyalar kısmına bakıp, kampanyaya ordan katılıp bilgi alabilirsiniz. Peşin fiyatına faizsiz böldürdük.Kızlar tüp bebek ilaçları kredi kartına taksitle alınıyor mu alan var mı aranızda
Her eczane raporu kabul etmiyordu en son size eczane kotam doldu dememiş ne güzelOlur tabii hiç vakit kaybetmeyin hemen başvurun ben adetimin 2.gunu gittim hemen tedavi başladı o aradada rapor çıktı işte zaten maddi manevi çok zorlanıyoruz gerçekten iyi oluyor rapor hemde 3 kereye kadar kullanabiliyorsunuz 6 ay geçerli rapor
Burasi küçük biyer tüp Bebek hastası çok yok ondandirHer eczane raporu kabul etmiyordu en son size eczane kotam doldu dememiş ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?