- 28 Temmuz 2022
- 100
- 17
- 48
- 34
Olabilir evet. Acaba siz sipariş verince mi getirdi eczane. Ben İstanbuldayım hiç.bir eczane ilaçla vermediBurasi küçük biyer tüp Bebek hastası çok yok ondandir
Merhaba ben de üniversite hastanesinde 3 kere aşılama yaptırdım. Şimdi özelde tüp bebek tedavisine başlayacağım adet dönemini bekliyorum. Anlayamadığım bir şey var ben tekrar üniversite hastanesine gidip rapor çıkarttırsam o rapor özelde nasıl işime yarayacak. Özel muayenesi olan bir doktor ilacı sgk üzerinden yazmıyor bildiğim kadarıyla. Kafam karıştıÜniversite hastanesinin infertilite bölümünden randevu alın burda ertesi güne bile randevu var.2 aşılama şartı var eğer azospermi yada 1in altında AMh varsa onuda istemiyorlar tahliller tetkikler 1 2 gün içinde tamamlanıyor bizimki hazırdı birkaç evrak istedi cuma sabah teslim ettim pazartesi öğlen raporum elimdeydi
Bazı hastanelerin hiç SGK anlaşması olmuyor. Onlar rapordan faydalanamıyor. İlaç yazıp, alamıyorsun. Bazı özel hastanelerin SGK ile anlaşması var onlar yapıyorlarMerhaba ben de üniversite hastanesinde 3 kere aşılama yaptırdım. Şimdi özelde tüp bebek tedavisine başlayacağım adet dönemini bekliyorum. Anlayamadığım bir şey var ben tekrar üniversite hastanesine gidip rapor çıkarttırsam o rapor özelde nasıl işime yarayacak. Özel muayenesi olan bir doktor ilacı sgk üzerinden yazmıyor bildiğim kadarıyla. Kafam karıştı
Sabah 8de sipariş verdim 10da getirdiler depodan
Benim doktorumun yok bildiğim kadarıyla. Bir an umutlandım ama göze aldım zaten yapacak bir şey yok :) teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.Bazı hastanelerin hiç SGK anlaşması olmuyor. Onlar rapordan faydalanamıyor. İlaç yazıp, alamıyorsun. Bazı özel hastanelerin SGK ile anlaşması var onlar yapıyorlar
Çıkartabilirseniz rapor çok iyi olur bende cumartesi günü başladım iğnelere 40 bine yakın para ödedik özel hastanede tedavi görüyorum rapor vs kimse bahsetmedi haftaya opu olacağım inşallah dua edin hepiniz dualarımdasınızMerhaba ben de üniversite hastanesinde 3 kere aşılama yaptırdım. Şimdi özelde tüp bebek tedavisine başlayacağım adet dönemini bekliyorum. Anlayamadığım bir şey var ben tekrar üniversite hastanesine gidip rapor çıkarttırsam o rapor özelde nasıl işime yarayacak. Özel muayenesi olan bir doktor ilacı sgk üzerinden yazmıyor bildiğim kadarıyla. Kafam karıştı
Muayenehanesi yazdiramazsiniz evet özel hastanede yazılabilir ama SGK anlaşmalı oluyor çünkü hepsiMerhaba ben de üniversite hastanesinde 3 kere aşılama yaptırdım. Şimdi özelde tüp bebek tedavisine başlayacağım adet dönemini bekliyorum. Anlayamadığım bir şey var ben tekrar üniversite hastanesine gidip rapor çıkarttırsam o rapor özelde nasıl işime yarayacak. Özel muayenesi olan bir doktor ilacı sgk üzerinden yazmıyor bildiğim kadarıyla. Kafam karıştı
Memorial da tedavi gördüm, yazdıramadım. SGK ile anlaşmamız yok dediler. Her hastane bu kapsamda değil. Kardeşim doktor :)Merhaba ben de üniversite hastanesinde 3 kere aşılama yaptırdım. Şimdi özelde tüp bebek tedavisine başlayacağım adet dönemini bekliyorum. Anlayamadığım bir şey var ben tekrar üniversite hastanesine gidip rapor çıkarttırsam o rapor özelde nasıl işime yarayacak. Özel muayenesi olan bir doktor ilacı sgk üzerinden yazmıyor bildiğim
Muayenehanesi yazdiramazsiniz evet özel hastanede yazılabilir ama SGK anlaşmalı oluyor çünkü hepsi
Ama sizin yaptığınız suç. Kendinize ait raporla arkadaşınıza ilaç almışsınızHatta herhangi bir özel hastanede raporunuz gösterip yazdırabilirsiniz özelde sorun etmiyorlar ben kendi raporumlabir arkadaşıma gonal f aldım mesela
Dedim ya SGK anlaşmalı hastane olması gerekMemorial da tedavi gördüm, yazdıramadım. SGK ile anlaşmamız yok dediler. Her hastane bu kapsamda değil. Kardeşim doktor :)
Evet haklısıniz suc ihbar edin benceAma sizin yaptığınız suç. Kendinize ait raporla arkadaşınıza ilaç almışsınız
Ettim :)Evet haklısıniz suc ihbar edin bence
sadece ilaclar mi 5 bin tuttu rapor nasıl çıkarılıyorBenim 2 gonal f 900 10 kutu cetrodite 2 kutu gonapeptyl opu sonrası antibiyotik vs raporla toplam 5 bin tuttu.rapor cikartabilen cikartsin raporsuz fiyati 50 civariydi
Merhaba durumlar aynı olduğu için yazmak istedim benimde merak ettiğim bir kaç şey var siz hangi hastanede tedavi görüyorsunuz şu an hangi aşamadasinizDevlette tüp bebek yapıyoruz o yüzden devlet rapor istiyor Eşimin sperm sayısı çok az olduğu için tüp bebek doktoru devletten yararlanabilmemiz için eşime rapor aldırıyor bende sorun olsaydı bana aldıracaktı ama benim yumurtalarım ve hormonlarım gayet iyi eşimde sperm azlığı olduğu için aşılama falan tutmayacağı için direk tüp bebek dedi doktor bizde sürecin başındayız eşime genetik test yaptırıyor daha yeni testi verdik testin çıkması biraz uzun sürüyormuş genetik test çıkınca tekrar tüp bebek merkezine gidicez daha sonra bizden ne isteyecekler hiçbir fikrim yok
Merhaba sizde nasıl durumlar biz devlet hastanesinde tüp bebek sürecindeyiz genetik test sonuçlarını bekliyoruz bir kaç ay bekliyeceğiz genetik testin sonuçları çıktıktan sonraki aşamaları bende bilmiyorumMerhaba durumlar aynı olduğu için yazmak istedim benimde merak ettiğim bir kaç şey var siz hangi hastanede tedavi görüyorsunuz şu an hangi aşamadasiniz
Bizde genetik test yapacağız bu hafta ama evet uzun sürüyormuş beklemesi zor olacak ama mecburuz inşallah hepimiz için kolay olur süreç siz İstanbulda mi tedavi görüyorsunuzMerhaba sizde nasıl durumlar biz devlet hastanesinde tüp bebek sürecindeyiz genetik test sonuçlarını bekliyoruz bir kaç ay bekliyeceğiz genetik testin sonuçları çıktıktan sonraki aşamaları bende bilmiyorum
5 yumurta vardı Menopur 300 ile başladık 3.gün 4 ü büyümüş en büyüğü 12 mm di 5.gün 7 yumurtam büyümüştü en büyüğü 15 mm di en son gittiğim 8.günü en büyüğü 21 mm di. Yumurta toplandığı gün 5 tanesi dolu çıktı 4 ü olgundu yumurtalarınMerhaba kızlar iğneye başladığınız gün yumurta sayınız ve ilaç dozunuz neydi kaç mm ile başladınız büyümeye
güzel ilerlemiş maşaAllah5 yumurta vardı Menopur 300 ile başladık 3.gün 4 ü büyümüş en büyüğü 12 mm di 5.gün 7 yumurtam büyümüştü en büyüğü 15 mm di en son gittiğim 8.günü en büyüğü 21 mm di. Yumurta toplandığı gün 5 tanesi dolu çıktı 4 ü olgundu yumurtaların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?