5 tane yumurtanın dollenmemesi sadece yumurtanın kötü olduğundan değil iyi sperm olmadığı içinde olabilir bu iyi bişey demekki en iyileri kalmış inşallah uyi sonuç olursun 6 tane hiçte az değil hayırlısı olsun ..Arkadaslar Merhaba
Benden 16 yumurta toplantı daha 2.gundeyiz. Bugun bana verilen bilgi 11 yumurta işleme alınabildi ve 6 sı dollendi seklindeydi. Sizce oran nasıl bana dusuk gibi geldi. 5 tane yumurta neden dollenememiş olabilir sizce. Bilmedigim için soruyorum. Bir de 6 taneden 6.gune ne kadar kalıyor genelde bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?
Tesekkurler
Canim önceden hep 3.gün de taze transfer yapılıyor mus Zamanla doktorlar tecrübe edine edine embriyo nun nekadar dışarda fazla zaman geçirir se okadar sağlam diye düşünmüşler eğer yumurat fazla ise 5.güne de bekliyolar hatta 6.gün bile var yumurta az ise riske girmiyor doktir 3.gün de bekletiyor. Rahim dinlendirme de yine tecrübe ile edinilen birsey bu şekilde daha çok gebelik elde edinilmiş rahim ilaçlarla çok muhattap olduğu için 1ay dinlendirme yapılıyor sonrasında tramsfer oluyor . Herkes için hayırlısı olsunCok tesekkurleresraamavi Kitakita . Peki bana bir oneriniz var mı transfer oncesi. Dun 3. gun tekrar bakacagız demislerdi. Yumurtaları 5.gune kadar bekletmem gerekli mi. Transfer için bir ay rahim dinlendirme yapıyoruz demişti doktor hanım. 3.gunde cıkarıp bakıyoruz ne demek. Tekrar donduruluyor ve 5.gun tekrar mı cozuluyor acaba. En saglıklısı 5 gun mu bekletmek mi acaba. gercekten bilgim yok bilgisi olan yardımcı olursa cok sevinirim.
Önceden bu testleri yapmıyorlar mi. Vardir bir hayir insalllah en kisa zamanda hayirlisiyla kavusursun bebisineBenim 31 yumurta toplandı 23 ü uyumlu çıktı ama 16si döllendi. 13 tane 5.gün 3tane 6.gün embriyosu oluştu Mayıs ta 1 tane 5.gün 1.kalite transfer edildi fakat negstif ile sonuçlandi. Kan pıhtılaşma ve genetik kromozom taraması için 2 ay ara vermek zorunda kaldım ağustos ta nasip olursa 2.transferim olucak
Tesekkur ederim insalalh hepimiz kavusuruz. Hayır önceden yapılmıyor benim gittiğim merkezde zaten kan sulandırıca iğnesi ilacı verildiği için pihtilasma testi yapmıyorlar herseyde vardır bir hayır şimdi agustos ta histeriskopi oldum eylül e ertelendi transferim 10gun sonra inşallah transfer olucak hayırlısı ile...Önceden bu testleri yapmıyorlar mi. Vardir bir hayir insalllah en kisa zamanda hayirlisiyla kavusursun bebisine
Canım amin. 10 gün sonrası güzel haberlerini alalım inşallah.Tesekkur ederim insalalh hepimiz kavusuruz. Hayır önceden yapılmıyor benim gittiğim merkezde zaten kan sulandırıca iğnesi ilacı verildiği için pihtilasma testi yapmıyorlar herseyde vardır bir hayır şimdi agustos ta histeriskopi oldum eylül e ertelendi transferim 10gun sonra inşallah transfer olucak hayırlısı ile...
Adetin 2. Haftası gibi oluyor. Adetin 2. Gunu ve 10. Gunu kontroller oluyor sonra 17. Gün gibi transfer oluyor. Ben de yarın kontrole gideceğim w hafta sonra nasipse transferKizlar selam yumurta toplandiktna sonra bir ay rahim dinlendirmenin iyi olacagi soylendi ve ilk adetimle ilaca basladik ve 15 gundur de bantlardan yapistiriorum.Transfer adetten kac gun sonra yapiliyor.Benim 17.gunde kontrolum var bir sorun yoksa ayni ay icine yetisiormu transfer.takribi kacinci gunde yapiliyoe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?