Kızlar tuvalete çıkmam lazım..

maximaculpa

minik 'biz'
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
6.716
141
123
Kızlar ya, ben bu konuda çok muzdaribim. Nolur bana bi öneride bulunun. Ne kayısı, ne zeytinyağı hiç biri fayda etmiyo artık. 4-5 günde bir çıkıyorum tuvalete. Karnım şişiyor, patlıcak gibi oluyorum. Gaz sorunum yok Allah'a şükür; ayağıma sıcak su torbası koyuyorum her akşam yatarken. O beni iyi yapıyor. Ama bi türlü tuvalete çıkamıyorum. Gün içinde 1 - 1,5 lt su içiyorum. Daha mı fazla içmem lazım. Ama daha fazla içtiğim zaman gece karnım patlıcak gibi olunca uyanıyorum anca, bu da karnımı ağrıtıyo.

5 i 1 yerde çayını tavsiye ediyorum gerçi ben zayıflamak için içiyordum ama ne yesem tuvalete koşuyordum bağırsakları çok güzel çalıştırıyo ins. faydası olur

5 i 1 yerde çayını tavsiye ediyorum gerçi ben zayıflamak için içiyordum ama ne yesem tuvalete koşuyordum bağırsakları çok güzel çalıştırıyo ins. faydası olur

hamilelikte bu tür çayların pek önerilmediğini duydum canım ya. bazı bitkiler rahim kasılmasına neden oluyor diye biliyorum.. ama 1 bardak içsem bişey olur mu acaba..

allah kolaylık versin çok zor oluyor. armut fayda etti bana. sabah sıcak su tavsiye ederim.. erik kurusu pestili falanda dene istersen. ilk zamanlarda bir iki kere bende olmuştum. egilip dogrulamadımdı. umarım fayda eder... saglıkla bebegine kavuşasın....

armutu aç karnına mı yiyim arkadaşım? sıcak su içiyorum aklıma geldikçe, gaz problemimi önlüyor allahtan. sıcak su torbasıyla da önüne geçiyorum. ama bu tuvalete çıkmayı bi türlü beceremedim.

sabah kalkınca armutu yiyip üstüne sıcak su mu içiyim:44:
erik pestilini bulursam denicem, belki faydası olur..
sağolasın yardımın için, çok teşekkür ederim..

bitki çaylarını önermiyorlar ben kuru meyvalardan komposto yapıp şekersiz sabahları içiyorum anca öyle biraz etki ediyor oda biraz bu kan ilaçları kabızlık yapıyor ve malesef birde ben günde 2 kez içiyorum siz düşünün artık.

canim cookkk gecmis olsun.bende kizimda cok cekdim.3.5 aya kadar surdu.bazen haftaya kadar uzadi.zordur bilirim.gecmis olsun.malesef armut filan ye demekden baska yardimim olamayacak-inshallah cabucak hallolur bu sorunun

valla canım aç tok dikkat etmedim. aklıma nezaman eserse. birde çok çay falan tüketme. suyu en az 2 buçuk falan içmeye çalış. hamilelikte genelde idrar yolu iltihabı oluyor. onuda engeller. iyi geceler...

ah canım..uzuldum sana da sımdı.. Allahtan benım kanım ıyı, kan ılacı falan almıyorum..su an sadece folık asıt verdı doktorum..komposto falan bana fayda etmıyor artık malesef
canim cookkk gecmis olsun.bende kizimda cok cekdim.3.5 aya kadar surdu.bazen haftaya kadar uzadi.zordur bilirim.gecmis olsun.malesef armut filan ye demekden baska yardimim olamayacak-inshallah cabucak hallolur bu sorunun
ben de oyle yapıyım barı canım, baska yapıcak bısey var mı..cok tesekkur ederım..cok ıllet bı durum gercekten..

valla canım aç tok dikkat etmedim. aklıma nezaman eserse. birde çok çay falan tüketme. suyu en az 2 buçuk falan içmeye çalış. hamilelikte genelde idrar yolu iltihabı oluyor. onuda engeller. iyi geceler...

pekı, suyu da cogaltayım o zaman..erık pestılını bulursam alıcam, aklımda..tekrar tesekkur ederım..

bence bitkisel çay içme canım kimi bitkiler düşüğe falan sebep oluyor ve hamilelere önerilmiyor
kayısı ye bol bol ve bu sıvı şeyler tüket çorba,boll boll su,meyve suları falan işte

bence bitkisel çay içme canım kimi bitkiler düşüğe falan sebep oluyor ve hamilelere önerilmiyor
kayısı ye bol bol ve bu sıvı şeyler tüket çorba,boll boll su,meyve suları falan işte

canım malesef kayısı fayda etmıyor bana, hem de tatlı oldugu ıcın yıyemıyorum, mıdemı bulandırıyor artık.. Bıtkısel olarak sadece ıhlamur ıcıyorum faydası olur mu acaba.. Sıvıyı artırıcam, artırmam lazım..

canım bende de progestan yapıyor böyle kabızlık gibi yan etki gösteriyo ben bu durumda yemeklerden sonra durumuma göre 1 yada 2 kaşık zeytinyağı içiyorum ve şeker ağzımdan düşmüyo zaten bu aralar şekere düştüm ya hayırlısı biraz karın ağrısı falan yapıyor ama iyide ishal yapıyor sadece söylüyeyim dedim faydam olur belki diye...............

ha bide bu durumundan kadın doğumcunu haberdar et hiç olmadı lama mı diyolardı diğer arkadaşlar bilirler doğumdan önce anneye yapıyorlar normal doğum sırasında anne ıkındığı için, dışkısı çıkmasın diye ondan falan verir belki......

Şeker mi. hmm.. ben tatlı yiyemediğim için şekeri de eliyorum malesef yok canım o durumda yapılan lahmanla şimdiki durum bir değil ki. benim tam tersine çıkmam lazım çıkmam:)
yine de sağol düşüncen için canım.
bakalım kalkar kalkmaz sıcak su içtim bugün. zaten yeni kalktım bi değişim olcek mi:26:

öncelikle geçmiş olsun ve Allah tamamına erdirsin
bence bol bol hareket et,yürü,bağırsakları harekete geçirmede etkili
psikolojik olarak çok kafaya taktığından inatlaşma olabilir(annemden biliyorum:))
hergun aynı saatte gıt bı 10 dakıka falan oturi1/2 gün olmadı 3.gün kırılacaktır direnci
bol sebze ye pırasa mesela,karnıbahar,yeşil salata
ama dediğim gıbı kafana takma....

bende 2 haftadır demir hapı içiyorum aynı sorun bende de var canım. 3 gün oldu çıkamadım karnım çok ağrıyo tuvalete zor koşuyorum ama nafile. basur olcam diye de korkuyorum ama yine de tık yok.

Bana süt çok iyi geliyor.Hafif gaz yapıyor ama her sabah tuvalete çıkabiliyorum.Süt içmediğim zaman 3 gün çıkamadığımı biliyorum.
Zaten bir şekilde gaz oluyor.Sütü bir dene istersen.

Canım öncelikle sorununun ne kadar büyük olduğunu çok iyi anlayabiliyorum.Zira benim bunun için denemediğim yol kalmadı.Hiçbir şey çare olmadı tam anlamıyla.Doktorum bir şurup verdi fakat şurubun alışkanlık yapacağını da söyledi.
Ben de tekrar çözüm yolları aramaya başladım ve buldummmmmm.Yerelmasııııııııı. 2 Haftadır yerelmasını zeytinyağlı olarak pişirerek yiyorum ve inanılmaz rahatladım.Lif oranı yüksek bir besi maddesi.Kesinlikle tavsiye ediyorum . Tekrar geçmiş olsun.

sut icmeyi tavsiye ederim bende ben iciyorum gece yatmadan once hem rahat uyutuyor hem tuvalet sorunu yasamiyorsun gerci biraz gaz yapiyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…