Kızlar tuvalete çıkmam lazım..

canım keten tohumu ve zencefil yiyorum demişsin ama hamilelikte bu ikisinin yasak olduğunu biliyorum bak bu sitede de yer alıyor bir göz at
Milupa | Bebek beslenmesi uzmanı - bebek maması

bu arada bana kayısı fayda etti 2 gündür sabahları aç karnıma 4 kayısı yiyip üstüne sıcak su içiyorum. kahvaltıdan sonra bişeyim kalmıyor

yorumları okuyamadım ama bildikleri yazayım hemen

erik-incir-kayısı kuru iseler, suda bekletin, hem meyveyi yiyin hem de suyunu için... ya da meyveyi yedikten sonra bol su için.
1,5 l su hamilelikte az. 2 l nin üstüne çıkmaya çalışın.
kefir ve süt için. yoğurt artırır(yiyin ama az yiyin, süt içmeye ağırlık verin)
lifli gıdalara ağırlık verin. sebze -meyve(muz artırır)- kuru bakliyat yemekleri... bol su içerek, bunların şişmesini sağlarsınız. sıkıntı çook azalır.
yemeklerde zeytinyağı kullanın.
beyaz ekmek yemeyin, o da artırır.
yasak değilse, yürüyüş yapın biraz. hafif tempolu...
kahve çay içiyorsanız çok azaltın, içtiğiniz suyu hemen vücuttan atar.

bunlara rağmen geçmezse, dr ilaç verebilir...

Canim bende ayni dertten muzdaribim. icebiliyorsan iki litre su ic her gun. miden rahatsiz olmuyorsa.

Bir de Turkiye de yasiyorsan doktorunla gorussene duphalac surup tavsiye edebilir sana kullananlar cok memnun okuyorum bazen forumda.

bnmde tuvaletten çkmam lazım =P
cnm şaka bi yana umarm en kısa zamanda şifa bulursun.
bnde 3 gündür eridm bttm.sürekli wc sürekli gaz falan noluyor anlamadm.

şuan 7 haftalıksan eğer evet vermez ilk 3 ay sadece folik asit sonrasında folik asiti kesip kan ilacı+magnezyum veriliyor....

canım keten tohumu ve zencefil yiyorum demişsin ama hamilelikte bu ikisinin yasak olduğunu biliyorum bak bu sitede de yer alıyor bir göz at
Milupa | Bebek beslenmesi uzmanı - bebek maması

bi oturuşta 1 kilo yemiyorum canım merak etme:)
zencefil mide bulantılarını azaltır, keten tohumu da az yendiği sürece zararı olmaz zira doktor onay verdi bana bunlar için..
bu arada bana kayısı fayda etti 2 gündür sabahları aç karnıma 4 kayısı yiyip üstüne sıcak su içiyorum. kahvaltıdan sonra bişeyim kalmıyor

kayısı tatlı olduğu için midem kaldırmıyo malesef..

teşekkürler canım..

Canim bende ayni dertten muzdaribim. icebiliyorsan iki litre su ic her gun. miden rahatsiz olmuyorsa.

Bir de Turkiye de yasiyorsan doktorunla gorussene duphalac surup tavsiye edebilir sana kullananlar cok memnun okuyorum bazen forumda.

süt içemiyorum malesef, midem kaldırmıyo..

bnmde tuvaletten çkmam lazım =P
cnm şaka bi yana umarm en kısa zamanda şifa bulursun.
bnde 3 gündür eridm bttm.sürekli wc sürekli gaz falan noluyor anlamadm.

haha ne yiyon
şuan 7 haftalıksan eğer evet vermez ilk 3 ay sadece folik asit sonrasında folik asiti kesip kan ilacı+magnezyum veriliyor....

demir hapı vereceğini sanmıyorum, kanım 14 çünkü..

Bende de kendimi bildim bileli var canim.Sabahlari ac karina yogurt ye.Ozellikle aksam yatmadan ve mumkunse kuru kayisi , incir , hurma ye.Ama kuru olacak ve 2 lt.den fazla su icerek , kendini psikolojik olarak rahatlat.Gercekten cok onemli.Ve ozellikle yemekten sonra , 15 dk. boyunca bekle tuvalette ..Sadece tuvaletini yapmayi dusun odaklan.Bende ise yariyo..

hmm yoğurdu bi deniyim, sağol canım..

Sabah aç karnına ılık suyla kayısı ye canım çok iyi gelyo

Güzelim, kayısı bana fayda etmiyor diyorum sen bana kayısı ye diyosun:) kayısıyı geceden suyun içinde bekletip yedim, o suyu da içtim bana mısın demiyor.

canım ben 16. haftamdayım, senin yaşadıklarının biraz fazlası var ben de. benim gaz problemimde var. doktora gittim, bu hafta dahiliye uzmanı ile geniş çaplı USG yapacaklar. bu denediklerinin hepsini denedim ama malesef fayda etmedi:(( ben de dua ediyorum 9 ay sürmesin diye. inşallah geçer..

ya bbenim bağırsak gazı problemim önceden de vardı

tabii seni durum daha kötüymüş, inşallah çaresini bulursun canım..allah kolay hamilelik ve doğum nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…