kızlar ufak bi yardım yol gestermek lazım

Eşinin kardeşi var mı ?
Kusura bakma ama mecbur değiller eşine baskı yapsa neye yarar ailesiyle arasını bozacak.
Sonuçta adam ailesine güvenmemiş.
Kadının da ailesi yardım edebilir o halde ?

eşinin kardeşi yok tek çocuk aslında doğru söylüyosun aileside deseki bizemi güvendiniz diycek bişiy yok yani
arkadaşımın ailesine gelincede babası rahmetli zaten bi annesi var oda bulaşık makinesi makinesini aldı bide zaten kız mobilyaları takılarıyla aldı ve evin geri kalan herşeyini perde halı ve aklına ne gelirse çeyiz namına herşeyi kızın annesi yaptı yani eşinin ailesi sadece ev aldıkları zaman ev hediyesi olarak 200 lira verdiler hepsi bu ne kızın çeyizine birşey aldılar nede oğullarına bir tek havlu bile yok yani onlardan
kızın anneside hala o çeyiz taksitlerini ödüyomuş zaten bi başına emekli bi kadın evi filan yok onun

ama burda birgülün asıl sinirlendiği hem keşke elimizden bişey gelse gelse diyip hiç bişey yapmamaları hemde gidip 55 bin lira verip kendilerine araba alıyolar kızda diyoki aklım almıyo nasıl bu kadar duyarsız olurlar güya oğullarına çok düşkünler

Arkadaşım inşallah yukarıda işaretlediğim kısmı arkadaşına söylemiyorsundur. Çünkü bu işlerden anlamadığın belli. Yumurta yetmezliği her yaşta olabilecek birşey. Yumurtası kalitesiz ise 20 yaşında anne olamaz, yumurtası kaliteli ise 40 yaşında anne olur. 34 yaş hiçte öyle çocuk yapılmayacak bir yaş olmadığı gibi çok ideal bir yaş.

Ha onun içine çocuk ateşi düşmüştür, hemen istiyordur bekleyemem diyordur o ayrı birşey, yoksa yaşında hiçbirşey yok.

Ancak dikkat çekici olan şu, onlar borca eşinin ailesinin evine mi güvenip girmişler. Ne kadar çirkin birşey evi satsınlar, yardımcı olsunlar demek. Böyle birşey olacaksa karşı tarafın teklifiyle olur.

Zordalarsa kendi evlerini satıp kredi kapatıp kiraya çıksınlar, çocuğu da borçları olmadığı için hemen yaparlar.

Son düzenleme:

olurmu ötle şey tabikide arkadaşıma 34 yaşın geç olduğunu söylemiyorum hatta kendimi örnek vereyim bende 33 yaşından önce çocuk düşünmüyorum ama işte arkadaşım bu yaşın geç olucağına inandırmış kendini bende onun durumu anlatabilmek için onun düşüncelerini yazıyorum buraya ki daha anlaşılır olsun diye
ama zatenb birgülün de kasdettiği sanırım fiziksel değilde ruhsal durumu dün gece epey bi dinledim onu diyoki ben 3 senedir sıkıntı içindeyim ve en iyi ihtimallede 3 yada 4 yıl daha böyle sıkıntılı geçicek eee ondan sonrada ya bende o istek kalmazsa ya kendimi daha yorgun daha verimsiz hissedersem diye korkuyo

yardım konusuna gelince haklısın aslında zorunda değiller ama ne bileyim açıkcası banada tuhaf geliyo çok sevdikleri biricik oğulları için hiç bir şey yapmıyo olmaları ki kaldıki oğulları yıllardır çalışmış hiç bi birikimi yok çünkü annesi ve babasına çok yardım etmiş onlar ev alırken peşinatı bu çocuk vermiş sonuçta yani ne bileyim sonuçta hiç oturmadıkları orda öylece duran bi ev var ee ihtiyaçlarıda yok o evdev gelen 3 kuruş kiraya satıp bu çocuklara yardımcı olsalar nolur ki sonuçta zaten onlar öldüğünde bu evler bu adama kalıcak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…