- 27 Ocak 2018
- 725
- 839
- 18
Ya fettah okumak için liste yapılmış orası çok faydalı gibi inceledim ve listeye yazıldım istersen sende gel canımHiç hasta olmasak keşke![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya fettah okumak için liste yapılmış orası çok faydalı gibi inceledim ve listeye yazıldım istersen sende gel canımHiç hasta olmasak keşke![]()
Amin inşallahHastalıklar insana imtihan veya Kefaret için verilir canım imtihan diyorum çünkü hastayken etrafının gerçek yüzünü görüyorsun Rabbim Yardımcısı olsun tüm hastaların
Umarım sende şifa bulursun canım
:) sürekli sohbete beklerim canım daraldıkça gel sohbet edip kafa dagıtalımAmin inşallah
Ne doğru söylediniz
Yenileri pek sevmiyorlar galiba pek selamimi alan olmadı:):) sürekli sohbete beklerim canım daraldıkça gel sohbet edip kafa dagıtalım
Unutmuşlardır canım takılma senYenileri pek sevmiyorlar galiba pek selamimi alan olmadı:)
Gelirim elbet teşekkür ediyorum:)
Çok kibarsiniz teşekkür ediyorum gelirim o halde =)Unutmuşlardır canım takılma sen
Hep beklerim
Beklerim :)Çok kibarsiniz teşekkür ediyorum gelirim o halde =)
E bende kötü bişey demedim kiArkadaş kötü bişey demedi ki canım
Anladım canım ben gerginlik hissettim sadece benden kaynaklı o zaman Kusura bakmaE bende kötü bişey demedim ki
Topic yeni açıldı herkes yeni yaniYenileri pek sevmiyorlar galiba pek selamimi alan olmadı:)
Gelirim elbet teşekkür ediyorum:)
Teşekkürler =)Canım
Topic yeni açıldı herkes yeni yani
Ben aldım da yazma firsatim olmadı
Rica ederim hepimziin ortak amacı aynı iki sohbet iki kafa dağıtmakTeşekkürler =)
Sizin İçin dememistim başka sayfalar için demiştim
Teşekkürler=)Rica ederim hepimziin ortak amacı aynı iki sohbet iki kafa dağıtmak
Diger geyik topikleri uzun yıllardır birbirini tanıyan üyelerden oluşuyor ondan kaynaklı olabilir canımTeşekkürler=)
Bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah
Anladım sağolun=)Diger geyik topikleri uzun yıllardır birbirini tanıyan üyelerden oluşuyor ondan kaynaklı olabilir canım
İnşallah canım bende kimseyi tanımıyorum yeni yeni tanışıyoruzAnladım sağolun=)
Tanisiriz zamanla inşallah
Sizde mi yeni uyesiniz?İnşallah canım bende kimseyi tanımıyorum yeni yeni tanışıyoruz
Aynı ben de öyleyim aşırı derecede sinirleniyorum bu yıl kızım 1 e başladı okumaya geçtik ve okuturken aşırı sinirleniyorumDaha yeni öğrendim bende 6-7 ay falan oldu bi hap verdiler her sabah içiyorum
Sanki bi nebze daha iyiyim
Aşırı sinirleniyorum ve o an kimse gelmesin yanıma![]()