Ya fettah okumak için liste yapılmış orası çok faydalı gibi inceledim ve listeye yazıldım istersen sende gel canımHiç hasta olmasak keşke
Amin inşallahHastalıklar insana imtihan veya Kefaret için verilir canım imtihan diyorum çünkü hastayken etrafının gerçek yüzünü görüyorsun Rabbim Yardımcısı olsun tüm hastaların
Umarım sende şifa bulursun canım
:) sürekli sohbete beklerim canım daraldıkça gel sohbet edip kafa dagıtalımAmin inşallah
Ne doğru söylediniz
Yenileri pek sevmiyorlar galiba pek selamimi alan olmadı:):) sürekli sohbete beklerim canım daraldıkça gel sohbet edip kafa dagıtalım
Unutmuşlardır canım takılma senYenileri pek sevmiyorlar galiba pek selamimi alan olmadı:)
Gelirim elbet teşekkür ediyorum:)
Çok kibarsiniz teşekkür ediyorum gelirim o halde =)Unutmuşlardır canım takılma sen
Hep beklerim
Beklerim :)Çok kibarsiniz teşekkür ediyorum gelirim o halde =)
E bende kötü bişey demedim kiArkadaş kötü bişey demedi ki canım
Anladım canım ben gerginlik hissettim sadece benden kaynaklı o zaman Kusura bakmaE bende kötü bişey demedim ki
Topic yeni açıldı herkes yeni yaniYenileri pek sevmiyorlar galiba pek selamimi alan olmadı:)
Gelirim elbet teşekkür ediyorum:)
Teşekkürler =)Canım
Topic yeni açıldı herkes yeni yani
Ben aldım da yazma firsatim olmadı
Rica ederim hepimziin ortak amacı aynı iki sohbet iki kafa dağıtmakTeşekkürler =)
Sizin İçin dememistim başka sayfalar için demiştim
Teşekkürler=)Rica ederim hepimziin ortak amacı aynı iki sohbet iki kafa dağıtmak
Diger geyik topikleri uzun yıllardır birbirini tanıyan üyelerden oluşuyor ondan kaynaklı olabilir canımTeşekkürler=)
Bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah
Anladım sağolun=)Diger geyik topikleri uzun yıllardır birbirini tanıyan üyelerden oluşuyor ondan kaynaklı olabilir canım
İnşallah canım bende kimseyi tanımıyorum yeni yeni tanışıyoruzAnladım sağolun=)
Tanisiriz zamanla inşallah
Sizde mi yeni uyesiniz?İnşallah canım bende kimseyi tanımıyorum yeni yeni tanışıyoruz
Aynı ben de öyleyim aşırı derecede sinirleniyorum bu yıl kızım 1 e başladı okumaya geçtik ve okuturken aşırı sinirleniyorumDaha yeni öğrendim bende 6-7 ay falan oldu bi hap verdiler her sabah içiyorum
Sanki bi nebze daha iyiyim
Aşırı sinirleniyorum ve o an kimse gelmesin yanıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?