Sagol canım herkesin evladınıAllah bağışlasın canım
hemşeri sayılırız o zaman =)Evet canım Konyaya gelin geldim
Sagol canım herkesin evladını
İstiyormusun ? Bende ogluşumu görmüştüm rüyamda sonra hamile olduğumu ögrenmiştimRüyamda yeni çocuğum oluyordu eşekten düşmüşe döndüm
İstiyormusun ? Bende ogluşumu görmüştüm rüyamda sonra hamile olduğumu ögrenmiştim
Artık Konyalı oldum gibihemşeri sayılırız o zaman =)
Evet yeni üyeyim canımAmin canım sen daha yeni üyeymişsin
Anladım hayırlısıBilmiyorum ki daha hazır değilim sanırım.
Evet yeni üyeyim canım
merkezdemisin peki konyanın.Artık Konyalı oldum gibi
Bdv da bir kaos hakim baktım trendler de geyikten gidiyor hem yeni insanlar tanıyayım hemde yalnızlığım gitsin diye açtımİyi cesaret yeniyken böyle topik açmak
Yeni Adliyenin orada oturuyorum canımmerkezdemisin peki konyanın.
Bdv da bir kaos hakim baktım trendler de geyikten gidiyor hem yeni insanlar tanıyayım hemde yalnızlığım gitsin diye açtım
Ailem Aksaray'da burda sadece kv görümcem ve eltim var
Yok 2012 de evlendim ailem Aksarayda kardeşlerim okuyor düzenleri oradaGelin gittin he annen baban yok yakınında
Yok 2012 de evlendim ailem Aksarayda kardeşlerim okuyor düzenleri orada
Eşimi 2009 dan beri tanıyorum ama sadece isim olarak tanıyordum arkadaşımın nişanlısıydı (samimi arkadaş değildik komşu kızıydı) kız düğüne 1 ay kalacak kaçtı başkasına sonra 2011 de eşimin ailesi görücü geldi tanıştık 1 yıl görüşüp evlendik
Kızla sadece günlerde görüşüyorduk samimi değildik Evet ilginç oldu eşim ondan sonra başka kızlarlada görüşmüş görüştüğü kızda kardeşimin sınıfındaydı vs ben gelip isteme olayına kadar eşimin yüzünü görmedim aklımda da yoktu zatenVay be arkadaşının nişanlısıydı he ilginçmiş
Demek ki senin nasibinmis :))Yok 2012 de evlendim ailem Aksarayda kardeşlerim okuyor düzenleri orada
Eşimi 2009 dan beri tanıyorum ama sadece isim olarak tanıyordum arkadaşımın nişanlısıydı (samimi arkadaş değildik komşu kızıydı) kız düğüne 1 ay kala kaçtı başkasına sonra 2011 de eşimin ailesi görücü geldi tanıştık 1 yıl görüşüp evlendik
Kızla sadece günlerde görüşüyorduk samimi değildik Evet ilginç oldu eşim ondan sonra başka kızlarlada görüşmüş görüştüğü kızda kardeşimin sınıfındaydı vs ben gelip isteme olayına kadar eşimin yüzünü görmedim aklımda da yoktu zaten
Galiba nasipe ve kadere inanırımDemek ki senin nasibinmis :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?