- 27 Ocak 2018
- 725
- 839
- 18
Uzak duramazsın çünkü bu sefer eşinle aran bozulur huzurun kaçar sen böyle yaparak sadece bebegime zarar verirsin sıfır beklenti diyorumEtmeye çalıştım yağmurluydu canm çok ıslandım.
Eşimi aradım işte aksama kayinvalideme gider miyiz diye. Eşimde kaynanamlarin bizim ev şahinimize oturmaya geleceğini onla birlikte eve donersin dedi.
Bende bana haber vermedikleri için hem alindim hem üzüldüm.
Çünkü kqyinvlaidem hamileligimin ne kadar zor geçtiğini bilmesine ve torun torun diye tutturmasina rağmen bana hiç-bir yardımı olmadı. Üstüne benden hizmet iş bekledi.
Bende yaptım.. aradım sordum hep miymiy konuştu. Bir gün aramadı...
Tepkimi belli etmem mi gerek..
Yoksa uzak durmak mi.
Doktora geçen gittiğimizde karnımın çok sis olduğunu bunun yorgunluktan ve ayakta kalmaktan dolayı gerçekleştiğini söyledi...
Bu aralar evdeyim..
Çok yoruluyorum karnım sis ve ağrım var...
Kaldı ki ev almanıza yardım etmiş kv denler
Benimkiler her yerde beni ezerler yada laf sokarlardı
Olan evliliğine olur benimkiler hiç bişey yapmadılar ogluml tek bir çöp almadılar
Ama kin sadece kalbimi kararttı
Hem daha doguma aylar var
Bizim burda dogumdan önce bişey alınmaz hele bir sağ salim dogsun diye beklenir belki kv de de dogumu bekliyordur
Bide sen istemsiz de olsa onların yanında huzursuz ve suratı düşüksen insanlar fazla irtibat kuramıyor olabilir senle
Annenle kayınvalideni bir tutma çünkü bir değiller anne başka kv de başka
Kv sana iftira atmıyor seni sevmediğini yüzüne söylemiyor evine gittiğinde bir şeyleri sakınmıyor ise öp başına koy
Daha 1 yıllık evlilikte tek mesele kv görümce olmasın
Eşinle vakit geçirmeye bebeğini beklemeye vakit ayır
Eşine her dk neredeydin ? Neden Geç kaldın ?
Ben annene gitmek istemiyorum kız kardeşin şunu dedi gibi şeylerle gitme
İnanmazsın ben eşime derim gidelim annenlere diye çok sevinir
İlk 2 3 yıl bende çok çektim ama gittim kuytuda köşede agladım anneme bacıma tek bişey anlatmadım
Sabret bide bebeğin olacak onun için takılma herşeye