Sakin öyle bişey yapma kandırıyor seniKızlar slm.
Nakdi ücret alıcam ücretsiz izne ayrılanlar için olan dan iş yerim başvur muş ama bana başvurduk ama siğortanı sen öde yani bize ver biz öderiz diyorlar zaten bin lira yarısını bize ver diyorlar tek bana değil diğer arkadaşlarımdan da istiyorlar
Sorarım size bu süreç de siğorta yı kim ödüyor devletimiz ödemiyor mu bu parayı vermek zorundamı yım
Kız devlet ödedi benim 25 günümü öyle saçma şey olabilir miKızlar slm.
Nakdi ücret alıcam ücretsiz izne ayrılanlar için olan dan iş yerim başvur muş ama bana başvurduk ama siğortanı sen öde yani bize ver biz öderiz diyorlar zaten bin lira yarısını bize ver diyorlar tek bana değil diğer arkadaşlarımdan da istiyorlar
Sorarım size bu süreç de siğorta yı kim ödüyor devletimiz ödemiyor mu bu parayı vermek zorundamı yım
Kız devlet ödedi benim 25 günümü öyle saçma şey olabilir mi
Uygun olduğunda SGK yi arayıp sorsanız yada gidip danışın.simdilik para vermeyin kimseyeKızlar slm.
Uygun olduğunda SGK yi arayıp sorsanız yada gidip danışın.simdilik para vermeyin kimseye
Hayır ben büyük bir otomobil firmasında çalışıyorum ve hiç bir çalışana böyle bir talep gelmedi zaten devlet işverene destek sağlıyor siz az önceki arkadaşım dediği gibi makbuz tarzı bir belge isteyin belki o zaman korklar yada sgk yı arayıp bu soruyu onlara sorabilirsinizPeki siğortanızı kim ödüyor.
Yada işverenin böyle bir talebi oldumu sizden
Gitmek en iyisi o zaman.Bi ulaşabşlsem gece gündüz arıyorum açmıyorlar
Başta verecegiz demişsiniz ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?