- 30 Mayıs 2022
- 55
- 45
- 3
- 30
- Konu Sahibi Papatyammm0
-
Aynen de öyle düşünüyorum kuzum öyle yapaacm ama ilk başta konuşmayacam bşr kerede o beni alttan alsınÇok üzüldüm canım ama benimde eşim sinirlenince yanında kim var gözü görmez bende o yüzden onunla hep başbasa konuşurum veya akşam yattiginizda konuşabilirsiniz bazı insanlar malasef yeterince düşünceli olmuyor yanında kim var gözü görmüyor ve yanımızdakileri de üzüyorlar . Bence bir süre konuşmayın hatasını anlasın ve daha sonra sert bir şekilde bir daha asla birileri varken kavga etmemeyi öğretin uyarın defalarca belirtin ki aklına kazisin . Saygısızlık
Çoçuk olunca neden değişiyor kocalar peki ? ben bilmiyorum bu yüzden de size sorayım. Yani sizle beraber 1 kişi daha çoçuk olunca değişmez umarım, dedi. Çoçuk istenilerek yapılan bir sey değil mi sonuçta evlendiğimiz adamdan yapmıyor muyuz? Eee o zaman neden çoçuk olunca değişiyor sizce?şükür edin tabi de kendi çağınızda
burada kadının derdini deşercesine değil
sormuştum ama cevaplamışsınız zaten aynı evde yaşıyormuşsunuz
evlenince çocuğunuz olunca değişmez inşallah aşkınız :)
Ah ah ben onun seviyesine düşmem sonra bana hakszsn falan der zaten şoka glrdim ama dur annem iyi Güzelce konuşack daha sonra kendisi gelir benimle konşrsa iki çift lafım olcak elbetAnnen diyemedi hop noluyor? Sen kimsin de benim kızıma böyle davranıyorsun? Karnında senin çocuğunu taşıyor terbiyesiz. Sonra da seni alıp gidemedi mi?
Şimdi der ki anası da beni haklı buldu bundan sonra böyle. Zaten adamın sana sevgi ve saygısı olsa bunları yapamazdı. Ya bu deveyi güdeceksin ya da basıp gideceksin. Kendine nasıl böyle davranılmasına izin verdin şaşırdım
2.5 yıldır aynı evdeyim zaten.Şükretmeye başlamak için erken hepimiz nisanliyken şükür ediyorduk . Asıl mesele o imza atılıp aynı eve girince başlıyor
Biz onları ailesi varken yüceltiyoruz onlarda bunu anlasın biraz. Baş başa olsak neyse ama biri varken sinirlenmek olmaz o gelen misafire hakarettir özellikle aile yanında asla.olmamaliAynen de öyle düşünüyorum kuzum öyle yapaacm ama ilk başta konuşmayacam bşr kerede o beni alttan alsın
Çoçuk olunca neden değişiyor kocalar peki ? ben bilmiyorum bu yüzden de size sorayım. Yani sizle beraber 1 kişi daha çoçuk olunca değişmez umarım, dedi. Çoçuk istenilerek yapılan bir sey değil mi sonuçta evlendiğimiz adamdan yapmıyor muyuz? Eee o zaman neden çoçuk olunca
Amin canım ama şöyle bir durum var böyle bir insan değildi yani sinirlenince konuşup sorunu çözen biriydi evlendikten bi kaç ay sonra böyle oldu belkide böyleydi ben bilmiyordm evet banada öyle geliyor zaten yaptığı şeyden sonra ya adam akıllı oturup konuşacam beni anlayacak yada anlamazsa kendisi o zaman beni kaybeder ben öyle çocuğum için evladım için katlanırım diyenlerden değilim çünkü yapamam yanieşinizin öfke kontrolü yok ve umursamaz biri, bu konudan bunu çıkardım. muhtemelen defalarca aramasını söylediniz ama eşiniz dikkate alıp umursamadı annenizin yanında söyleyince de öfkesini kontrol edemedi. zaten insanların davranışları şen şakrak gülerken değil herhangi bir sıkıntıda belli olur. normalde iyi diyorsunuz da kimse ona ses çıkarmadığında neden bu davranışları sergilesin ki zaten? hamilesiniz, 1 aya eve bir bebek girecek onun için evi elverişli hale getirmeye çalışıyorsunuz eşinizin de bunun için çabalaması gerekiyorken yapması gereken bir şeye annenizin yanında sizi küçük düşürerek cevap veriyor.. anneniz de belli etmese de "ben yokken kim bilir kızıma nasıl davranılıyor" diye düşünüp duruyordur. çok sinir bozucu. hala hatasını anlayamayıp bir özürü bile çok görüyor. herhangi bir tartışmada kinci olan insanın kimseyle anlaşabileceğini ve değişebileceğini düşünmüyorum. eşiniz bir tartışmadan dolayı sizi sonrasında yok sayıyor, cezalandırıyor. açıkçası bir daha bir şey söylemeye korkar hale getirmeye çalışıyor. umarım bu böyle gitmez, sağlıkla gelsin bebeğiniz
Ya birde annem normalde doğuma 15 gün kala gelecekti eşim ısrar etti gel senide götürelim diye yani ben onun ailesinin yanında böyle bşy yapsam valla kıyamet kopar ama kadını erkenden getiren sensin saygıda kusur etmemen lazımken gelmişsin bana bağırıp o hareketi yapıorsun ve birde üstüne üstlük konuşmuyorsunBiz onları ailesi varken yüceltiyoruz onlarda bunu anlasın biraz. Baş başa olsak neyse ama biri varken sinirlenmek olmaz o gelen misafire hakarettir özellikle aile yanında asla.olmamali
ya ben evlendikten sonra aşırı büyük problemler yaşanmadıysa insanların değişebileceğine inanmıyorum. sinirlenince konuşup çözebilen biri evlendikten bir kaç ay sonra neden sinirlenince ağzına geleni sayan, yanında kim var kim yok farketmeden elindekini fırlatan biri olsun ki bir anda? muhtemelen öyleymiş ve sen bilmiyormuşsun.Amin canım ama şöyle bir durum var böyle bir insan değildi yani sinirlenince konuşup sorunu çözen biriydi evlendikten bi kaç ay sonra böyle oldu belkide böyleydi ben bilmiyordm evet banada öyle geliyor zaten yaptığı şeyden sonra ya adam akıllı oturup konuşacam beni anlayacak yada anlamazsa kendisi o zaman beni kaybeder ben öyle çocuğum için evladım için katlanırım diyenlerden değilim çünkü yapamam yani
Çocuk olunca babalık duygusu oluyor çünkü şu an farkında değiller anne olrak biz farkındayız çünkü taşıyoruz içimzde bşy var kıpır kıpır onlar doğunca anlıyor ha anlamıor unursamamaya devam ederse o zaman kaybeden kendisi olurÇoçuk olunca neden değişiyor kocalar peki ? ben bilmiyorum bu yüzden de size sorayım. Yani sizle beraber 1 kişi daha çoçuk olunca değişmez umarım, dedi. Çoçuk istenilerek yapılan bir sey değil mi sonuçta evlendiğimiz adamdan yapmıyor muyuz? Eee o zaman neden çoçuk olunca değişiyor sizce?
Yada bunu bana hiç yansıtmadı bilmiorm severek de evlendik yani ben anlamıyorum gerekki daha çok bana sahip çıksın beni üzmesin bu dönemde ya hamileliğin başlarında aslında tartışmayı uzatmaz dı ama son 2 haftadr böyle sürekli sinirli sürekli bağırıyor ben alıştım ama annemin yanında yapması zoruma gittiya ben evlendikten sonra aşırı büyük problemler yaşanmadıysa insanların değişebileceğine inanmıyorum. sinirlenince konuşup çözebilen biri evlendikten bir kaç ay sonra neden sinirlenince ağzına geleni sayan, yanında kim var kim yok farketmeden elindekini fırlatan biri olsun ki bir anda? muhtemelen öyleymiş ve sen bilmiyormuşsun.
O konuşmadığı zaman sen alttan alma sakın bırak o gelip konuşmaya çalışsın ve annenin yanında bağırdığınız yazmışsın annen neden iki çift laf etmedi kocana demek ki anennede saygısı yok çok yüz verme tepene çıkarma kocada olsa bazı erkekler yüz verdin mi tepene çıkıyor bend evliyim kocam annemn yanında az sesini yükseltti burnundan getirdim sonra çiçek gönderdi annemede banadaCanlar 35. Haftalık hamileyim 1 ay sonra doğumum var Allah nasip ederse. Annemde yanımda şimdi ben uzaktayım ailemden. Konu şu evimiz rutubetli eşime sürekli bunu belirtiyorum çocuk için üstüne düşmüyor ev sahibini ara diorum bana kızıyor dünki tartışma da öyle oldu dün annemin yanında bu konudan dolayı bağırdı bana ama nasıl bağırma ve telefonu attı bana alda sen ara ev sahibini konuş dedi. Ya bunları geçtim annemin yanında böyle yapması saygısızlık annem şoka girdi bşy diyemedi. Bende bşy diyemedim ama hamileyim zoruma gitti içeri gittim ağladım stres yaptım eşimde evden çıktı gitti akşam geldi eve o ara sancım vardı şimdi sancılar geliyordu annem belime mesaj yapıor uğraşıyor eşimde dönüp bana ne oluyor neyin var demiyordu bir kere ne oldu dedi sancım var görmüyormsn dedim güldü geçti yerine oturdu ayaklarını uzatmış tv ye bakıyor telefonla uğraşıyor gülüyor annem orda benimle ilgilenirken o orda müzik dinleyip telefonla ilgileniyor benimle konuşmuyor zaten geldiğinde bende konuşmadım çünkü herşeyi alttan alıordum ama bu yaptığı beni çok üzdü bu defa ben konuşmamayı tercih ettim ama kendisi hiç umursamıyor sanki ne yapmışım annemin yanında yaptığı saygısızlık beni umursamamsı kendi yaptıklarını görmüyor bird o konuşmuyor gece sancım vardı inliyordm dönüpte bana bşy demedi yani ölsem umrunda olmayacak çok moralim bozuk hala daha konuşmuyor benimle hamileyim birde ya ne kadar merhametsiz vicdansız olduğunu düşünüorm artık ne yapabilrim
siz de alışmayacaksınız işte. ömür boyu anneniz olmayacak ya yanınızda. kimse mutlu giden hayatında mutsuz olmak için evlenmiyor. sevdiğimiz biriyle hayatımızı birleştiriyoruz, sürekli sinirli olsun bize bağırsın üzülelim diye değil.Yada bunu bana hiç yansıtmadı bilmiorm severek de evlendik yani ben anlamıyorum gerekki daha çok bana sahip çıksın beni üzmesin bu dönemde ya hamileliğin başlarında aslında tartışmayı uzatmaz dı ama son 2 haftadr böyle sürekli sinirli sürekli bağırıyor ben alıştım ama annemin yanında yapması zoruma gitti
Erken şükür ediyorsunuz, 2 yıllık deneme süreniz daha başlamamış bileBöyle kocalarınızı görünce nişanlım için Allaha şükür ediyorum. Allah yardımcınız olsun ama az tanıyın lütfen şu insanları
Aynen ev içerisinde 2.5 yıldır yaşıyoruz zaten hangi 2 yıllık deneme süremiz başlamamıs anlamadım?Erken şükür ediyorsunuz, 2 yıllık deneme süreniz daha başlamamış bile
Ben zaten konuşmuyorum alttan almıorum annem ondan o hareketi beklemiordu şoka uğradı ama dedi ben ona o an söylemeliydim çıktı gitti zaten akşam geldi o ara benimle uğraştı ışte dedi gelsin konuşcam ama annem konuştuktan sonra gelip beni konuşursa diycem zatenO konuşmadığı zaman sen alttan alma sakın bırak o gelip konuşmaya çalışsın ve annenin yanında bağırdığınız yazmışsın annen neden iki çift laf etmedi kocana demek ki anennede saygısı yok çok yüz verme tepene çıkarma kocada olsa bazı erkekler yüz verdin mi tepene çıkıyor bend evliyim kocam annemn yanında az sesini yükseltti burnundan getirdim sonra çiçek gönderdi annemede banada
Aynı*Aynen ev içerisinde 2.5 yıldır yaşıyoruz zaten hangi 2 yıllık deneme süremiz başlamamıs anlamadım?
herkes her erkek değil tabii bazılarıÇoçuk olunca neden değişiyor kocalar peki ? ben bilmiyorum bu yüzden de size sorayım. Yani sizle beraber 1 kişi daha çoçuk olunca değişmez umarım, dedi. Çoçuk istenilerek yapılan bir sey değil mi sonuçta evlendiğimiz adamdan yapmıyor muyuz? Eee o zaman neden çoçuk olunca değişiyor sizce?
Çok inatçı bir yapısı var yani ben gitmwzsem o asla gelip konuşmaz haklı da haksz da olsamsiz de alışmayacaksınız işte. ömür boyu anneniz olmayacak ya yanınızda. kimse mutlu giden hayatında mutsuz olmak için evlenmiyor. sevdiğimiz biriyle hayatımızı birleştiriyoruz, sürekli sinirli olsun bize bağırsın üzülelim diye değil.
bir şeye sinirlidir, hep güler yüzlü olarak dolaşamayız ama bunun sebebi onun gergin olmasıysa bu oturulur konuşulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?