- 27 Eylül 2012
- 355
- 131
- 133
- Konu Sahibi snowflake6467
-
slm kızlar ben evdeyim kaç senedir nişanlıyım nişanlımda askerde gelio haftaya ama böle evde durmaktan sıkılıom bazen ehr zaman değil ama arada cok fena sıkılıom sürekli yatıyorum sürekli bişiler yapmak aktif olmak istiyorum ama bişi bana dur dio yapasım gelmio siz neler yaparsınız evde iken cnm sıkılıo hava güzel oluyo cıkım dolasıyım diom ama oda yanlız olmuyor ne bilen ya iş de yok calısmıyorum evde nette vakitde nasıl gececek bilmiom içim daralıo bazen ruh gibi tv basında öle gecio vakit kaliteli vakit nasıl gecirilir nasıl tat alınır bana anlatırsanız sevinirim
İş bulup çalışmalısın.O zaman sıkılmaya vakit olmuyor.
Kitap okumakla baslayabilirsin. Mesela klasikler.
Ya da nişanlınız bir hafta sonra geliyormuş onun için uğraştırıcı bir hediye yapabilirsiniz.Kutu alıp içine kalp kesin mesela bir sürü...Veya notlar yazın,onun için günlük tutun,dönünce vermek için mektuplar yazın,mendil işleyin...Evlenme tarihinize ne kadar var bilemiyorum ama eşya bakın veya sabunluk gibi şeyler yapın bunlar da olabilir.Zaten nişanlınız dönünce onunla gezersiniz bir haftacık kalmış biraz daha sabır
Büyük ihtimalle yazış şekliniz eleştirilecek çoğu mesajda.Konuyu dağıtmamak adına bence kimse gelmeden tekrar yazın.
Spor salonlarına,el işi kurslarına gidebilirsiniz.Çalışmıyorsunuz mantı,sarma yapıp satabilirsiniz hem para da kazanırsınız
saol cnm bende kitap arşivi var onu zaten yapıyorum ama desteğin için saol cnm :)
slm kızlar ben evdeyim kaç senedir nişanlıyım nişanlımda askerde gelio haftaya ama böle evde durmaktan sıkılıom bazen ehr zaman değil ama arada cok fena sıkılıom sürekli yatıyorum sürekli bişiler yapmak aktif olmak istiyorum ama bişi bana dur dio yapasım gelmio siz neler yaparsınız evde iken cnm sıkılıo hava güzel oluyo cıkım dolasıyım diom ama oda yanlız olmuyor ne bilen ya iş de yok calısmıyorum evde nette vakitde nasıl gececek bilmiom içim daralıo bazen ruh gibi tv basında öle gecio vakit kaliteli vakit nasıl gecirilir nasıl tat alınır bana anlatırsanız sevinirim
kusura bakma cnm el alıskanlığı bilgisayar programcısıyım ya kod yazarken böyle dagınık oluyor işte özür dilerim:)
estağfurullah ne özürü...Ben anlıyorum arkadaşlarım da harf yutar ama harf yutunca konuya yapılan yorumlardan çok yazış şekliyle alay ediliyor öyle bi durum olmasın diye söyledimkusura bakma cnm el alıskanlığı bilgisayar programcısıyım ya kod yazarken böyle dagınık oluyor işte özür dilerim:)
Ne alaka. Calismiyorum demissin. Keyfine mi kod yaziyorsun. Bilgisayar dili syntaxi yazma dilinden tamamen ayridir. Karistirman mumkun degil. Eger ki kod yaziyorsan zaten bos zamanin olmaz kolay kolay.
Gerçi ben okuduğumda 15-16 yaşındaydım.Çok beğenmiştim,etrafımdaki herkes de bayılmıştı.Aşk romanı diye önerdim özellikle ama beğenmezseniz bilememCanan Tan-piraye veya yine canan tan-yüreğim seni çok sevdi mesela mükemmel kitaplar,tavsiye ederim
Aslında ben de buraya takıldım tekrar yorum yazayım sorayım derken yorumunuzu gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?