kızlar yaa ben evde cok sıkılıyorum sizler nasıl kaliteli zaman geciriyorsunuz paylas

aynen haklısın cnm kurslara da gittim .suan bakınıyorum yeni kurslara saol desteğin için

yabancı dizileri izle mesela How I met your mother, girls, the bing bang theory, chuck,,,,
inan Tr dizilerinden nefret ediyosun ben tv açmyorum artık bile diyebilirim ve hiç sıkılmıyorum
tabii bunlar geçici kalıcı olarak bir hobi edinebilirsin
halk eğitimleri araştır bence

Kendi yaptıklarımı sayabilirim:))Kitap okuyabilirsin, yüzmeye gidebilirsin, güzel havalarda yürüyüş, yabancı diziler izleyebilirsin, kendini geliştirecek sitelerde araştırma yapabilirsin, yabancı dil çalışabilirsin, kendine herhangi bir hobi edinip onu geliştirmek için araştırma denemeler yapabilirsin mesela tatlı yapmak,kahve çeşitlerini öğrenmek, yabancı ülkeler hakkında bilgi edinmek... resim, gitar yada bağlama kurslarına katılabilirsin, katıldığın kurslarda yada yaptığın şeylerde arkadaş edinip farklı etkinliklere katılabilirsin:))şuan aklıma gelenler bunlar:)

Aynen yabacı dizilerden, filmlerden sonra Türk dizilerini pek izlemiyorsun :))bunlara ek vampir günlükleri, dedikoducu kız ve kore dizileri olabilir:))ben çok seviyorum ve sıkılmıyorumda:))

eğer sınav sonucu bekliceksen geçirilmesi gereken 1.5-2 ayın varsa yada nişanlını askerden bekliceksen vs vs... en iyi giden şey yabancı dizi izlemek
aç lostu 7 sezon en az 140 bölüm izlemeye başla soluksuz 1 haftan geçicek inanamıcaksın günler hızlanmaya başlıcak:) beğenmezsen zevkine göre bi dizi aç izle:)
madem kitap okuyosun yürüyüş yapıosun ev işi vs vs... hala zman geçmio sen dediğimi yap jet gibi hızlancak hatta buray girmeye fırsatın kalmıcak dünyadan soyutlancaksın arkadaşım:)

sözü ağzımdan almışsın:) benden çokmu yaşıcaksın kız:)

Bende aynı dertten muzdaribim snowflake6467, üstelik nişanlım çalışmama izin vermiyor. Ben de home office çalışmaya karar verdim ancak home office çalışma şekli olarak bulduğum iki işten, ilkinde (veri girişi) kurum paramı ödemedi, ikincisinde ise (reklam içeriği yazımı) ücret oldukça azdı . Ben bu sıkıntının çalışarak atlatılabileceğini düşündüğüm için bu sorunuma çözüm bulmak hususunda pek umutlu değilim. O nedenle bu can sıkıntısıyla barışık yaşamak için çabalıyorum... :s

saol tatlım tmmm :)

çok tesekkür ederim tatlım baya güsel seyler yazmısın deneyeceğim saoalsın cnm benim:)

saol tatlım denyeceğim düşüncelerin için saol:) inşşş bakalım

hım anladım tatlım bana bu ofis home hakkında bilgi versene ne derece uygun güvenli neler yapıosun aslında ii fikir üç bes gecse elime ii olur da sen anlasılan pek sevmemmişin.ev sıkılmak gecmio ama yinede bişiler yapamk en iisi sen bana onu ayrıntılı anlatsana ne gibi iş bunlar ve nasıl basvuru yapıosun saol ayrıca yorumun için:)

ingilizce çalışıyorum.dexter, spartacüs ve the walking dead dizilerini izliyorum, psikolojiyle ilgili kitaplar okuyorum.akşam yemeğinden iki saat snra belimi inceltmek için minik egzersizler yapıyorum ve dans kursuna gitmeyi düşünüyorum henüz gitmiyorum.

ben de evdeyim işte cnm ing kursuna gittim aslında pekiştirsem ii olcak onun dısında pc de program yazıyorum ev işleri zaten oluyo bende spor yapıom evde onun dısında kitapda okuyorum.açık öğretim okuıyorum zaten onun dersleri var ne bilen böle ben sanki bişileri yapıom ama olay onu o an harekete geçirmekte gibi yaa biras üşengeclik galiba bunun nedeni aslında cokda üşengec değilimdir arada oluyo bu sıralar sık olmaya basladı sankii neden yaa

En yakın halk eğitim merkezi kurslarına , ister hobi ister mesleki eğitim açısından güzel kurslar bulunmaktadır.Hem birşeyler öğrenmiş olursunuz hem de sosyalleşmiş olursunuz .))

bencede kurs en ıyı fıkır bende makyaj ve dans kurusuna gıdıcem sonrada fotoğraf boş durmayı sevmıyorum dergı kıtap okumak spor yapmak örgü örmekk

sıkılıyorum yapaca bişey yok.her gün yürümeye çalışıyorum hem hava alıyorum hem spor yapıyorum ama mağazalara bakıyorum bi de hep işin ucu maddiyata geliyo.yetmiyo o da mutlu olmaya ben de ücretsiz halk eğitimin verdiği hazır giyim kursuna yazıldım başlicam .evde otururken bişeyler yapmış olurum hem de sevdiğim bi modeli kendim yapmaya çalışırım diye düşündüm.keşke daha önce başlsaydım böyle bi kursa.bağlama kursu olabilir ,mefruşat olabilir kendimizi geliştirmek oyalamak lazım galiba sıkılmamak için.bi de film izlemek de bayağı oyalıyo.netten izlediğim bi site var vizyondaki filmleri izleyebilirim .öyle işte:)ben de kendimi oyalamaya çalışıyorum bişekilde..

haklısın cnm bende elimden geldiğince yapmaya gayret ediom artık ne yapalım bulcaz bişiler yapacaz yaa saol cnm ilgin için

beni deşarje eden başka bişey de pasta yapmak:))yyemek yapmayı da severim ama pasta börek çöre daha çok hoşuma gidiyo.kitaplarım var ordan baka baka yapmak beni rahatlatıyo bi de bunu tavsiye ederim ayrıca ben de senin gibiyim nişanlıyım ve 3yıl oldu okulumu bitireli ve işim yok..ama herşeyin hayırlısı olsun.içimiz rahat olursa daha az sıkılırz galiba..

aa ölemii benimde biteli 3 yıl oldu cnm bende sverim pasta börek yapmayı stres atarım misafir gelsin böle kalabalık olsun cok severim cnm sana mesaj atayım dedim özelden ama doluymus mesjın cnm atamadım:) konusalım güselce sohbet edelim valla dost olmak sohbet etmek isterim tabi istersen cnm ne güsel ya benzioz birbirimize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…