- 4 Aralık 2011
- 331
- 2
- 68
- Konu Sahibi snowflake6467
-
hım anladım tatlım bana bu ofis home hakkında bilgi versene ne derece uygun güvenli neler yapıosun aslında ii fikir üç bes gecse elime ii olur da sen anlasılan pek sevmemmişin.ev sıkılmak gecmio ama yinede bişiler yapamk en iisi sen bana onu ayrıntılı anlatsana ne gibi iş bunlar ve nasıl basvuru yapıosun saol ayrıca yorumun için:)
Güvenilirliği tartışılır canım. Ben ilk deneyimimde kandırıldım. Şirket baya bildiğin bir danışmanlık şirketiydi web adresleri filan da var. 15 günde bir ödeme yapacağız dediler . Evden on beş gün boyunca excele data kaydı yaptım. günde 6 saat çalışıyordum ama 15 gün dolunca, ses soluk kesildi firmadan. Karşımda muhatap bulamadım. Sonrasında bir içerik firmasına evden reklam makaleleri gönderdim. Bu defa işverenlerden memnundum , onlarda benden memnundular ancak ücret normalin baya altındaydı o nedenle o işi de bıraktım. bahsettiğim bu pozisyonları iş ilanları sitelerinden buldum canım. Yani benim gibi metropollerde yaşamıyorsan ve de evden çalışacaksan, ya telefonla satış yapabilirsin -ki hiç sevmem o işi- , ya da olağanüstü performans sergilemen gereken işler yaparken bulursun kendini... Gerçi ben hala pes etmedim arıyorum :) . Yazan tavsiyelerde güzel onlar da değerlendirilebilir. :)
hadi ya siliim o zaman msjm dolmş farkında değilm .bi de geç uyuyrm geç kalkıyrm sinir oluyrm evet aynen öyle knşalm sklyrm ben de..
anladım tatlım saolasın düşüneyim bakalım ama arastırmak lazım tabi saolasın inş hakkımısda hyrlısı olsun :)
iş arıyorum ama yok. olanlarda bana uymuyor ben belimde rahatsızım. uşak küçük bir yer ve burda iş olanagı kısıtlı bulduklarımda ayakta oluyor.bakalım nasip bekliyorum nişanlım gelip gidecek düğün tarihini konuscaz sonra iş aramayı sıklastıracam inş bulurum
amin canım . Hayırlı uğraşlar olsun inşallah :)
sorduğun soruya cevap vermeden önce birşey sormak stiyorum belinde ne rahatsızlık var? bende aynı dertten muzadaribim 1,5 yıldır sana tavsiyem evde boş oturdukça belinin ağrısı artar spor yapman lazım...
ayrıca ailecek film izleyebilirisiniz yada sessiz sinema falan oynayın ailecek zevkli olur
evt cnm dolu dio:) bend egec kalkmıom ama yorgun ve hasta omadım zamanalr erken kalkarım ama gec yatarım tatlım konusuruk istersen facedende konusuruz burdan iki tane arkadas bile edindim guvendiğim.onlarlada faceden konusyoruz istersen konusabiliriz fikirlerimizi danısırız sohbete deriz ne bilim işte birbirimize arkadas oluruz:)
Bende cok sıkılıyordum iş güç bıtıyor tıkılıyorsun tv ye .Biz terasımıza bahce yaptık sebze yetstırıyoruz organık toprak la ugrasmak ıyı gelıyor artık cnm hıc sıkılmıyor
feysim kapalı şuanda burda olabilirz arkadaş :)ayrıca msj kutum boş.atabilirsin msj .knşabilirz böyle..
ben kafama göre takılıyorum bazen arkadaslarla buluusp geziyoruz bazen cıkıp tek basıma yürüyüş yapıyorum.bazen nete bakıyorum sonra acıkınca yemek yapıyorum yanına tatlı fılan derken mutfaktada cok zaman gecırdıgım oluyo.bazen sıkıntıdan artık tesbıh fılan cekıyorum.bi muhabbet kusum var onunla oynuyorum sımdıde tv ızlerkn takı yapmaya basladım kendıme bi sürü güzl boncuklar malzemeler aldım sıkıldıkca yapıyorum hem kullanıyorum hem ucuza glıyo hem beynımmesgul oluyo hem vakıt gecıyo. öyle bütün gün oturamıyorum bende ille bi ugras buluyorum bi şekilde takı yapmadıgımda tv ızlerken boncuk işi örtüler yapıyorum ince işlerle ugrasmayı seviyorum.öyle gecıyo vakıt bı sekılde.
ahhh ev müstakil olsa ben neler yaprum da yok kii apartmanda yasıoz ev kendimizn ama müstakil değil artık nasip tv net bir yere kadar ya ben sosyallesmek sitiyorum işte burdan da baya kafam dagılıo aslında :)
bunların hepsi herkeste var, evlenip çoluk çocuk sahibi olursan sıkılmazsınonlarla hayat daha güzel.
iş hayatın yokmuş eminim okuldan sonra boşluğa düşmüşsün ,kitap oku ,vs tarzı şeyleri yapsanda nişanlınla yapabileceğin dış hayattaki şeyler maddiyata bakar ,cepte paranız yoksa ancak park gezilir veya avm turlanır , başka aklıma gelen birşey yok ,mesela kk da arkadaş grubu varsa toplanabilirsiniz ,bizim çocuklarımıza aynı anda hamile kaldığımız arkadaşlarımızla buluşmalarımız oluyor sende bu tarz bir grupta mesela evlenmek isteyenlerin grubu ya da çeyiz düzenlerin grubu bunlarda var bildiğim kadar ordan arkadaş edinip şehrinde bulunanlarla buluşup arkadaş olup görüşebilirsin
canım bızde cıtlere yaptık terasımıza koyduk .ben sebze cok sevıyorum ,yedıkerımızın yarısından cogu hormonlu hem cnm sıkılmıyor hemde organık beslenıyorum
cnm saol cvp için:) belimde 4 senedir hatta 5 olucak bel kayması var ameliyat dedi doktor agır kaldırmak eğilmek yok.asla kaç kere fizik tedavi gördüm.kaç kere prof a gittim normal muayenelere gittim ilaç tedavisi kullandım.kuyruk sokumunda 3. omirilikte mi ne kemik kaymıs ve kayan yerde fıtık olusmus.
bu sıralar cok agrı cemiom uzun süre ayakta kalmassam agır kaldırmassam ve hasta olmasssam üşütmessem bir sorun yok .ne kaldı geriye diceksin haklısın ama alıstım böel yasamya ameliyat olmak istemdim vida takacaklarmıs.onunla yasayacakmısım taktıranlar rahat hareket ediomus ama yan etkileride var süphesiz ben evde bir iki aydır hareket yapıom kilo verdim biras rajatladım.kendime dikkat etmeye gayret ediom ama yinede kayma gecmio saol cnm evt hareket önemli fil izliom zaten en büyük zevkim o saolasın cnm ilgin için.
geçmiş olsun cnm uuzn süre oturmakta güçlük çekmiyorsan ve elinden geliyorsa örgü ör iyi geliyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?