kızlar yaa ben evde cok sıkılıyorum sizler nasıl kaliteli zaman geciriyorsunuz paylas

bende senin gibi çok sıkılıyorum evlendiğim ilk senesi çalışıyordum sonra bıraktım şimdi de çocuk var ama evde sanki hapis gibi yaşıyorum çocuğa bak yemek yap bulaşık yıka ütü yap maraton bir şekilde geçiyor birde yaşadığım yer küçük birincisinde dışarı çıkııyon ikincisinde yine çıkıyon üçüncüsünde çıkamıyon laf gelir diye bunaldım artık üniversite bitseydi de bir çalışsaydım diyom

Alakasi olmasa da , keyfine kod yaziyorsa buyuk bir ustad demek ki. Butun harfleri yutabilir. No problem.

Harf yutmasına bahane aradı herhalde.Çalışmaması onu sıkıntıya sokmuş belli,mesleğinin olduğunu da belirtmek için mesleğini söyledi ama şimdi yazıyor olma kısmı gerçek değil sanki(!).Düşünmeden söylediği için de böyle anlaşılıverdi.Olur böyle bazen ben de sürekli bunu yaparım biri başım ağrıyor dese ayy benim de diyorum refleks olarak Ne bu insanların derdini paylaşma hevesi halbuki ama oluyor maalesef
Ablamın iyiniyetine,saflığına verdim ben onu.Yalanı alışkanlık haline getirse böyle hataya düşmez ya da anlaşıldığı için mahcup olup sessizliğe gömülmezdi bi şekilde kıvırırdı onu
velhasılında Oluyor işte bazen

okuyorum tatlım hepsini okudum yani arşivim var derken okumayı severim zaten o işi yapıyorum demek istemiştim diyer önerilerin için tesekkürler cnm düşününce mantıklı saolasın

saol tatlım düşünücem bu dediğini ii fikir aslında olabilir evt biraz sıkıldım o yokken olabilir yanii

Keske benim de senin kadar bos vaktim olsaydi. Bana kalirsa hep gezmek tozmak yerine daha baska bisiler yap vakit oldurmek icin. Ben hep bi barinakta gonullu olmayi hayal ederim. Senin de firsatin varken degerlendir. Hayvanlari sevmiyorsan huzurevine git. Hem sana iyi gelicek hem onlara.

Ne alaka. Calismiyorum demissin. Keyfine mi kod yaziyorsun. Bilgisayar dili syntaxi yazma dilinden tamamen ayridir. Karistirman mumkun degil. Eger ki kod yaziyorsan zaten bos zamanin olmaz kolay kolay.

su alaka cnm el yaza yaza alısmıs böyle kestirme ve dagınık cümle kurmaya demek istiyorum.pek fazla noktalama işareti kullanmayı unutmusum. mesaj yazarkende böyle oluyor dikkat etmöeye calısıyorum ama gercekten programcılık okudum ve kendimi kod konusunda geliştiriyorum bilgilerimi tekrar ediyorum.ve böyle normal yazıda harfler elim kayıveriyor onunla alkalı cnm kuzura bakma derken gercekten yanlıs anlasılmaya meyil verdimse diye söyledim.keyfine yazmıyorum bilgilerimi taze tutmak için yazıyorum. nişanlım yazılımcı askerde oldugu için bazı ufak işlerini bana yapıver dedi o manda da yazıyorum.tam profesyonel değilim haşa ama elimden geldiğince bilgilerimi tekrar ediyorum ki, benim nişanlım 15 senedir bu işin içinde kod yazar o bile bazen yanlıs yazar kod öle bişi ki kafa dalınca yanlız yazabiliyorsun

cok tesekkürler tatlım evt bazen hartf yutma oluyor haklısın onu anlatmaya calıstım zaten bir de el kısa yazmaya alısmıs ya ondan oluyor neyse beni anladıgını düşünüyorum ve tesekkür ediyorum desteğin için :)bende sevmem klasık zaten ama dediklerin bana ii geldi saol tatlım

haklısın cnm yaa bişilerle ugrasmak lazım tv de sıkıo bir yerde .yürüyüs yapmaya gayret ediom hep zaten otobuse bile binmeyi sevmem ben bakalım dedikleriniz için saolun deneyecem cnm

Evli bir bayan olsanız evde vakit nasıl geçer bilemezsiniz, iş güç yemek falan..
Ama neden evdesiniz? Çalışın en azından bir süre..evde ne yapılablir ki, nereye kadar

iş arıyorum tatlım bulsam hemen baslıcam ama yok ki almıyorlar öle hemen nasip bekliyorum bende

haklısın ya hayat monotona giriyor dimii aynen ben ev kızı olarak onları şimdide yapıyorum yine sıkılıo insan

Olabilir ama sana tavsiye harfleri yutma mesela cnm, ole. Alisa alisa oyle gider onunu alamazsin. Programci dedigin detaya dikkat eder ve ayrica noktaya, noktali virgule alismis olman lazim:) Ben de bilgisayar okudum. Keyif icin yaziyorsan kolay gelsin. Sertifika alabilirsin ne guzel ugras. Hem disari cikarsin, hem elinde bir sertifikan olur. Artik hangi programlama diline yatkinsan o dalda ilerlemeni oneririm.

cnm burda ne demek istediğini anlamadım

haklısın cnm bunu düşünücem tesekkür ederim .

çalışan insan için izin gününde evde zaman geçirmek çok keyifli olabilir. ama insan her gün evdeyse bir süre sonra bunalıma giriyor. kitap okumayla internetle vs zaman geçmiyor. sana önerim yakınlarda bir halk eğitim kursu varsa yazılabilirsin. haftada bir gün bile uğraşın olsa seni motive eder..

ben sadece okulda gördüm programlamayı üzerine okul bittikten sonra hiç gitmedim onun için tam ayrıtıya dikkat edemiyorum demek istedim.yavas yavas oluyor ve ister istemes böyle hatalar yapabiliyorum yorumun için saol cnm inş daha da geliştiririm.saol.

eşine söyle biraz tatile çıkın...
hava değişimi ikinize de iyi gelir.

evli değilim ki cnmö nişanlıyım ama geldiğinde nasipse gezeriz de o baska memleketten oldugu için askerden gelince calıscak anca buraya geldiğinde bir iki gün gezeriz nasipse evlenince inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…