- Konu Sahibi snowflake6467
-
Alakasi olmasa da , keyfine kod yaziyorsa buyuk bir ustad demek ki. Butun harfleri yutabilir. No problem.
Alakasi olmasa da , keyfine kod yaziyorsa buyuk bir ustad demek ki. Butun harfleri yutabilir. No problem.
slm kızlar ben evdeyim kaç senedir nişanlıyım nişanlımda askerde gelio haftaya ama böle evde durmaktan sıkılıom bazen ehr zaman değil ama arada cok fena sıkılıom sürekli yatıyorum sürekli bişiler yapmak aktif olmak istiyorum ama bişi bana dur dio yapasım gelmio siz neler yaparsınız evde iken cnm sıkılıo hava güzel oluyo cıkım dolasıyım diom ama oda yanlız olmuyor ne bilen ya iş de yok calısmıyorum evde nette vakitde nasıl gececek bilmiom içim daralıo bazen ruh gibi tv basında öle gecio vakit kaliteli vakit nasıl gecirilir nasıl tat alınır bana anlatırsanız sevinirim
Kitap arsivi yapmak baska , o kitaplari okumak baska. Bana yapiyorsun gibi gelmedi cnm:) Kaliteli zaman deyince, plan yapmak ve o plana uymak. O plani nasil yapacagin sana kalmis. Yabanci bir dil, bir kitap, muzeleri ziyaret, muhasebe ve bilgisayar kurslari, yeni bir okul , yepyeni bir bolum, hayvanlar barinaklarina gitmek, huzurevlerini ziyaret, gonullu calismak vs vs...
nişanlın askerde bunun bunalımındasın belkide:))) iş arayarakta vakit geçirebilirsin ilanlara bak git görüş felan :)
kurslara gidebilirsin... Gitmem diyorsan yapabilceğin şeylerin malzemesini alıp evinde yap.. Mesela nişanlına her hafta birşey yap... Bigün çerçeve yap bigün resim yap bigün baska bişey yap :) derken vakit geçer.
Ne alaka. Calismiyorum demissin. Keyfine mi kod yaziyorsun. Bilgisayar dili syntaxi yazma dilinden tamamen ayridir. Karistirman mumkun degil. Eger ki kod yaziyorsan zaten bos zamanin olmaz kolay kolay.
estağfurullah ne özürü...Ben anlıyorum arkadaşlarım da harf yutar ama harf yutunca konuya yapılan yorumlardan çok yazış şekliyle alay ediliyor öyle bi durum olmasın diye söyledim
Bi de kelin ilacı olsa kendi başına sürer derler tavsiye veriyorum ama ben de çok sıkılıyorum.Sanırım herkese olan şeyler bunlar.Bi de iş yok,nişanlı askerde falan stres de bu işte etken bana göre.
Ben yazın spor salonuna gidiyordum hem vakit geçiyor hem de dönünce yorgunluktan sıkılmaya zaman kalmadan serilip yatıyorsun
Kitap okumak iyi gelir ama klasikler daha çok iç sıkar gibi geliyor.Daha sürükleyici kitap serileri okuyabilir veya film,dizi izleyebilirsiniz.Şahsen ben kitap okurken eğer bağlandıysam yemeğe giderken bile ayrılmak istemiyorum kitaptan.
Canan Tan-piraye veya yine canan tan-yüreğim seni çok sevdi mesela mükemmel kitaplar,tavsiye ederim
Tüm gün boş oturarak, tv ya da pc başında geçirerek geçirilen zaman elbette ölen zamandır.
Kitap-Fim- ev işleri-el sanatları(zaman zaman) şeklinde zaman geçiriyorum evde olduğum zamanlar.
4 ay öncesine kadar günde en az 1.5 saat yürüyüşüm de vardı lakin nolduysa birden kestim:26:
Evli bir bayan olsanız evde vakit nasıl geçer bilemezsiniz, iş güç yemek falan..
Ama neden evdesiniz? Çalışın en azından bir süre..evde ne yapılablir ki, nereye kadar
bende senin gibi çok sıkılıyorum evlendiğim ilk senesi çalışıyordum sonra bıraktım şimdi de çocuk var ama evde sanki hapis gibi yaşıyorum çocuğa bak yemek yap bulaşık yıka ütü yap maraton bir şekilde geçiyor birde yaşadığım yer küçük birincisinde dışarı çıkııyon ikincisinde yine çıkıyon üçüncüsünde çıkamıyon laf gelir diye bunaldım artık üniversite bitseydi de bir çalışsaydım diyom
su alaka cnm el yaza yaza alısmıs böyle kestirme ve dagınık cümle kurmaya demek istiyorum.pek fazla noktalama işareti kullanmayı unutmusum. mesaj yazarkende böyle oluyor dikkat etmöeye calısıyorum ama gercekten programcılık okudum ve kendimi kod konusunda geliştiriyorum bilgilerimi tekrar ediyorum.ve böyle normal yazıda harfler elim kayıveriyor onunla alkalı cnm kuzura bakma derken gercekten yanlıs anlasılmaya meyil verdimse diye söyledim.keyfine yazmıyorum bilgilerimi taze tutmak için yazıyorum. nişanlım yazılımcı askerde oldugu için bazı ufak işlerini bana yapıver dedi o manda da yazıyorum.tam profesyonel değilim haşa ama elimden geldiğince bilgilerimi tekrar ediyorum ki, benim nişanlım 15 senedir bu işin içinde kod yazar o bile bazen yanlıs yazar kod öle bişi ki kafa dalınca yanlız yazabiliyorsun
Harf yutmasına bahane aradı herhalde.Çalışmaması onu sıkıntıya sokmuş belli,mesleğinin olduğunu da belirtmek için mesleğini söyledi ama şimdi yazıyor olma kısmı gerçek değil sanki(!).Düşünmeden söylediği için de böyle anlaşılıverdi.Olur böyle bazen ben de sürekli bunu yaparım biri başım ağrıyor dese ayy benim de diyorum refleks olarakNe bu insanların derdini paylaşma hevesi halbuki ama oluyor maalesef
Ablamın iyiniyetine,saflığına verdim ben onu.Yalanı alışkanlık haline getirse böyle hataya düşmez ya da anlaşıldığı için mahcup olup sessizliğe gömülmezdi bi şekilde kıvırırdı onu
velhasılında Oluyor işte bazen
Keske benim de senin kadar bos vaktim olsaydi. Bana kalirsa hep gezmek tozmak yerine daha baska bisiler yap vakit oldurmek icin. Ben hep bi barinakta gonullu olmayi hayal ederim. Senin de firsatin varken degerlendir. Hayvanlari sevmiyorsan huzurevine git. Hem sana iyi gelicek hem onlara.
Olabilir ama sana tavsiye harfleri yutma mesela cnm, ole. Alisa alisa oyle gider onunu alamazsin. Programci dedigin detaya dikkat eder ve ayrica noktaya, noktali virgule alismis olman lazim:) Ben de bilgisayar okudum. Keyif icin yaziyorsan kolay gelsin. Sertifika alabilirsin ne guzel ugras. Hem disari cikarsin, hem elinde bir sertifikan olur. Artik hangi programlama diline yatkinsan o dalda ilerlemeni oneririm.
eşine söyle biraz tatile çıkın...
hava değişimi ikinize de iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?