- Konu Sahibi snowflake6467
-
haklısın cnm yaa hersey hormanlu artık ne yicez sasırdık bende annemin çiçekelri var ama bakalım ilerde evim olursa müstakil yaparım böle olmadı canakta beslerim bende:)
marullarım buyuyor sımdı 8 9 santım olmuşlar ozenle bakıyorum nasıl yıcem acep kıyamıyorum cok guzeller
insan kendi emeğiyle yetiştirince kıyamas yaa ayyy ne güsel valla bana da gönder kıydıgında ;:I)
Yavrularimla oyunlar oynuyoruz..
Onlari guldurebilmek icin kiliktan kiliga giriyorum:)
kıyama dedıgıme bakma yolmasıda cok hoş oluyorlımonuda bol bol sıkacaksın ohhh agzım sulandı.Parlaklar cıtır cıtır ohhhh gonderım
Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama bol bol kitap okumanızı, dilbilgisi ve yazım kurallarına çalışmanızı öneririm.
saçma saçma aşk romanları ile zaman doldurma bence yaaa. yapacak meşgale bulsan iş vs filan çalışmayı düşünmez misin?
Nişanlın yok diye biraz daralmışsın anlaşılan.
Ama az kalmış,Allah kavuştursun,hayırlı tezkereler olsun.
Madem nişanlısın,ben senin yerinde olsam o mobilyacı senin,bu züccaciyeci benim gezerdim.
Almasan da,bütçeni aşsa da pahalı yerlere bile girebilirsin.Böylece ev döşemek hakkında iyice bir fikrin olur.
Büyük mağazalarda aksesuardan örtüye herşeyi biraraya getirip mükemmel dekor yapıyorlar.
Bir de mesela dekorasyon siteleri ve bloglarından fikir alabilirsin.
Çarpı işi veya tahta boyama,cam boyama öğrenip,ileride evinde kullanabileceğin aksesuarlar yapabilirsin.
Bunları netten hem öğrenebilir,hem de malzemelerini sipariş edebilirsin.
hım yaptıklarının resmini cekip paylassaan bende alsında takı yapıyorum yani yapabiliyorum ama sermayem yok boncuk alacak yaa babadan para almak bu yasta da ii oluyo cnm sen paylas resimleri bende bakarım ilham olur elime gecince alır yaparım cnm saolasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?