kızlar yaa ben evde cok sıkılıyorum sizler nasıl kaliteli zaman geciriyorsunuz paylas

Yavrularimla oyunlar oynuyoruz..
Onlari guldurebilmek icin kiliktan kiliga giriyorum:)

Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama bol bol kitap okumanızı, dilbilgisi ve yazım kurallarına çalışmanızı öneririm.

kıyama dedıgıme bakma yolmasıda cok hoş oluyor lımonuda bol bol sıkacaksın ohhh agzım sulandı.Parlaklar cıtır cıtır ohhhh gonderım

ohh vallla mis gibi topraktan cıkma valla ne güsel anlattın kısır yapacaksın arasına koup yiyeceksin valla benimde cnm cekti yolla kızz:)

saçma saçma aşk romanları ile zaman doldurma bence yaaa. yapacak meşgale bulsan iş vs filan çalışmayı düşünmez misin?

Nişanlın yok diye biraz daralmışsın anlaşılan.
Ama az kalmış,Allah kavuştursun,hayırlı tezkereler olsun.

Madem nişanlısın,ben senin yerinde olsam o mobilyacı senin,bu züccaciyeci benim gezerdim.
Almasan da,bütçeni aşsa da pahalı yerlere bile girebilirsin.Böylece ev döşemek hakkında iyice bir fikrin olur.
Büyük mağazalarda aksesuardan örtüye herşeyi biraraya getirip mükemmel dekor yapıyorlar.
Bir de mesela dekorasyon siteleri ve bloglarından fikir alabilirsin.

Çarpı işi veya tahta boyama,cam boyama öğrenip,ileride evinde kullanabileceğin aksesuarlar yapabilirsin.
Bunları netten hem öğrenebilir,hem de malzemelerini sipariş edebilirsin.

cok saol tatlım amin inşşş dediğin gibi olur bakalımevde boncuklar buldum bişiler yapamyı dusundum saol cnm:)

Cnm maşallah zamanın değerini bilip kaliteli zaman geçirme derdindesin bende senin gibiyim cok sıkıldım fala sardım aklım fikrim fal oldu kendimş zor tutuorum...ihihihihi

benım laptopta bi program eksik oldugu için burda resım paylaşamıyorum.kahve falı baktırmak istemiştim bu forumda ekleyemedim bi türlü ordan biliyorum :)

ah canim bende yurtdisindayim burasi tam acik ceza evi gibi kimse gidip gelmekden hoslanmaz benimde canim cok sIkiliyordu ondanmi kaldi bilmem surekli elimde sicak silikon tabancasi birseyler yapistiririm surekli makasla keserim birseyler SIKILIR cope atarim anaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm deli birsey oldum cikdi en son okula basladimda kurtuldum simdi zamanim bile yok sIKIlmaya simdi okullu oldum siniflari doldurduk yasasin okullumuz aaaaa bu arada oglum ayni anasina cekmis kesip bicmesinden ginaaaa geldi bununla evlenen gaci yandiiii cocuk durmadan robottundan tutunda ev aletlerine kadar kartonlardon uretti yani daha demin laptop yapiyordu anacigina hemideeeee ayrintisina kadar hihhhhhhhhhhhhh bende bu cocuk varken can sIkintisina son onun dagittiklari toplamakdan zamanim bile yok oturmaya

Valla benim pek vaktim olmuyor işten dolayı evde boş zaman geçirmeye, bazen sadece uyumaya giriyorum gibi oluyor evime ama boş zamanım olduğunda ya da daha fazla olsa yapacağım o kadar çok şey olurdu ki.
Mesela yeni yemek, tatlı tariflerini deneyebilirsin.
Kişisel gelişim kitapları okuyabilirsin. Ya da ilgi duyduğun alanda kitaplar okuyabilirsin.
Çok anlamlı filmler var. Hepsini eğlence olarak görme. Onları izleyebilirsin.
Spor yapabilirsin evde kendin ya da sosyalleşmek istiyorsan bir spor salonuna yazılabilirsin. Hem farklı insanlarla da arkadaş olursun.
Ya da halk eğitim kurslarına da katılabilirsin. Bazı ilginç şeyler oluyor. Benim el işim iyi değildir ama sen seviyorsan ilginç şeyler öğrenebilirsin
Birçok hobi geliştirebilirsin yani. Yazı yazabilirsin içindekileri, müzik kültürünü genişletebilirsin.
Bir de ne mezunusunuz? Alanınızda iş arayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…