Kızlar yaaa çok stres oldum ben yarın 2. Kanı vercem çok da umutlandık bu sefer inşallah yükseliş olmuştur dua edin

Çok güzel değeriniz bence tekrar verdiniz mi artış nasıl
Bugün vereceğim 2. Kanı işte inşallah artmıştır diyorum çok endişeliyimnm 2 ay önce 3 gün gecikmede 36 ile öğrenmiştim kimyasal oldu ama bu sefer umutlanıyorum adet öncesi 108 geldi inşallah artmıştır sağlıkla yazarım sonucu

Kötü düşünüp strese sokma kendini canm her gebelik kimyasal olacak diye bişey yok. Kimyasal olması zaten sağlıksızmış ki vücut atıyor onu öyle düşün. Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.

Bende ekim ayında kimyasal yaşadım tabi insan ilk şokla üzülüyor ama şimdi demekki böyledi hayırlıymış demekki sağlıklı olmayacakmış diyorum. Gerçekten de Allah sağlıkla imtihan etmesin hiç birimizi. Arkadaşımın ikizi oldu tek yumurta. Doğduğundan beri küçük olan hep sıkıntı çekti. Şimdi de 2 aydır hastanede yatıyor başka bi şehirde. En son boğazından delik açıldı nefes alması için. Yani kısacası hep bebeğim olacaksa da sağlıklı ve hayırlı olsun diye dua ediyorum artık.

Bende öyle dua ediyorum zaten farklı bir düşüncem yok. Allah hayırlısını versin sağlıkla sıhhatle.

Ben de geçen ay yaşadım kimyasal canım ve günlerce verdiğim kanlarla 100 bile olamamistim. O yüzden gecikme olmadan çok güzel sonuç inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…