Kızlar yadiminiza ihtiyacım var.

Esra10001

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2017
98
14
3
35
Ben 1 yıldır evliyim kızlar ve eşimle severek evlendik evlendikten sonra bi canavar çıktı sanki içinden kufurler hakaretler kovmalar erkek kadın ayrımı yapmalar iftira aileme edilen şahsıma edilen agr kufurler kıskançlık daha bi sürü şey ailem katı gidemiyorum da ne yapcm bilmiyorum hayatı resmen başkaları için yaşar oldum:110:

adam 180 derece mi döndü? nedense bana bunlar inandrıcı gelmiyor. evlenmeden önce aman şu nikahı bi kıyalım da diyerek gözardı ettiğiniz şeylerle karşılaşıyosunuz.

Değişmez. Terbiye etmeye çalışma. Geç olmadan uzaklaş

Keşke sizin inanmadiginiz gibi doğruluk payı olsa bu kadar dengesizlik üzerine de çocuk istiyor edepsiz.ailem çok katı iki elim bağlı gidemiyorum da öyle bi hale geldim ki ben ki özgüven tavan olan şimdi kedi oldum sanki ailesi de geri kafalı ne yapcm bilmiyorum

Boşanman için tüm nedenler mevcut.
Ailende katıysa katı, sokağa mı atacaklar?
Size laf söyleyen iftira atan kocayı bırakmasa mıydım? Dersin.

Çok şey düşündüm kadın sığınma evinde kalmayı bile düşündüm daha çok gencim iş bulup ev kiralayana kadar katlanirim dedim aile sosyal derneği ile konuştum boşanma sırasında senin gitmene gerek bile yok dediler avukatlar gidecekmiş psikolojik destek sonra da iş sağlarız dediler ailene gerek bile yok dediler ama o ilk adımı atamiyorum bilmiyorum korkudanmi başka seymi?

Aileniz kendilerine kufur eden bir damat istemezler herhalde.

Keşke dediginiz gibi olsa ne yapacaksın kızım az daha katlan belki düzelir den başka cümle kurmuyorlar kufur ettiğini duyduklarında elbet susmuyorlar kavgalar çıkıyor ama bosan gel diyen tek kişi bile yok

Back
X