Ben 1 yıldır evliyim kızlar ve eşimle severek evlendik evlendikten sonra bi canavar çıktı sanki içinden kufurler hakaretler kovmalar erkek kadın ayrımı yapmalar iftira aileme edilen şahsıma edilen agr kufurler kıskançlık daha bi sürü şey ailem katı gidemiyorum da ne yapcm bilmiyorum hayatı resmen başkaları için yaşar oldum
adam 180 derece mi döndü? nedense bana bunlar inandrıcı gelmiyor. evlenmeden önce aman şu nikahı bi kıyalım da diyerek gözardı ettiğiniz şeylerle karşılaşıyosunuz.
Keşke sizin inanmadiginiz gibi doğruluk payı olsa bu kadar dengesizlik üzerine de çocuk istiyor edepsiz.ailem çok katı iki elim bağlı gidemiyorum da öyle bi hale geldim ki ben ki özgüven tavan olan şimdi kedi oldum sanki ailesi de geri kafalı ne yapcm bilmiyorum
adam 180 derece mi döndü? nedense bana bunlar inandrıcı gelmiyor. evlenmeden önce aman şu nikahı bi kıyalım da diyerek gözardı ettiğiniz şeylerle karşılaşıyosunuz.
Çok şey düşündüm kadın sığınma evinde kalmayı bile düşündüm daha çok gencim iş bulup ev kiralayana kadar katlanirim dedim aile sosyal derneği ile konuştum boşanma sırasında senin gitmene gerek bile yok dediler avukatlar gidecekmiş psikolojik destek sonra da iş sağlarız dediler ailene gerek bile yok dediler ama o ilk adımı atamiyorum bilmiyorum korkudanmi başka seymi?
Keşke dediginiz gibi olsa ne yapacaksın kızım az daha katlan belki düzelir den başka cümle kurmuyorlar kufur ettiğini duyduklarında elbet susmuyorlar kavgalar çıkıyor ama bosan gel diyen tek kişi bile yok