- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.668
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yollayayım mı cidden? ne kadar kaldı kınanıza:) öyle duruyorlar çöpe atcaktım kıyamadımbenim kınama daha var ama ben yazmak istedim, istediğim için değil böyle bir şeyi yaptığınız için:)
yok hayır ihtiyacı olan birine gönderim siz:)ben düşünceniz için tebrik etmek istedim sizi o nedenle yazdım:)kınam ocakta benim baya var yani:)yollayayım mı cidden? ne kadar kaldı kınanıza:) öyle duruyorlar çöpe atcaktım kıyamadım![]()
peki siz bilirsiniz ^_^yok hayır ihtiyacı olan birine gönderim siz:)ben düşünceniz için tebrik etmek istedim sizi o nedenle yazdım:)kınam ocakta benim baya var yani:)
başlığı değiştiremedimBaşlığını kına gecesi için ücretsiz konuşma balonu vs diye yazarsan daha çok dikkat çeker belki. Ya da geçenki gibi makul bir ücretle satışa çıkarırsan bedavadan daha çabuk gidebilir:))
başlığı değiştiremedim![]()
bi yöneticilere danışayımKonu başlıkları süre kısıtlaması olmadan değiştirilebiliyor diye biliyorum, hiç konu açmasam da:)
Geç kalmadınız:) yollayabilirim.Özelden iletişime geçelim lütfengeç kaldık gördün mü :S
Aaa tüh geç kalmışsınız evet:)teşekkür ederim canım bizim kına oldu bitti o yüzden :) dedim
Yakında kına gecesi olan var mı:) Ona evimde var olan "bütün kızlar toplandık" yazılı konuşma balonlarını yollamak istiyorum:) ücretsiz tamamen..
satış işini bitirdim bi 5 tanesi öyle elimde duruyor o sebepten:)