kızlar bugün muayene oldum bebeğim çok şükür sağlıklı ama 32+5 olmama rağmen 1700 gr. ve ben sezeryan olucağım için önümde 5 haftam kaldı ve sanırım 1 kilo filan ancak alabilir benim durumumda olupta bebeğinin kilosu gelişen varmı yada doğduğunda kilosu daha fazla olan yada kilo alabilmesi için yapabilceğim bişi varmı lütfen bana yardım edin :gitme:
kızlar bugün muayene oldum bebeğim çok şükür sağlıklı ama 32+5 olmama rağmen 1700 gr. ve ben sezeryan olucağım için önümde 5 haftam kaldı ve sanırım 1 kilo filan ancak alabilir benim durumumda olupta bebeğinin kilosu gelişen varmı yada doğduğunda kilosu daha fazla olan yada kilo alabilmesi için yapabilceğim bişi varmı lütfen bana yardım edin :gitme:
doktorun ne dedi durma canım?yanlış yönlendirmeyelim seni.bol meyve özellikle mandalina,et,maraş dondurması,süt benim bebişe kilo aldırmıştı ama tabi ben de aldım kilo...
pekmez bebeğe çok kilo aldırıyor canım.hatta benimki iri bir bebek olduğu için yemiyorum
neden problem ediyorsun hayatım.korkma...benim yengem 20-25 gün önce doğum yaptı ve kuzusu 2700 gr. dı.maaşallah çok tatlı..önemli olan sağlıklı olması annesi üzülme.sağlıkla dünyaya gelsin inşaallah kiloda alır..
anne karnında bebeğe kilo aldırmak için burada okumuştum günde 1 yemek kaşığı pekmez diyordu bir arkadaş ama kim olduğunu tam olarak hatırlayamıyorum doğrusu.bir de gelişimi için muz yemek iyiymiş.bizzat kendim denedim,kuzum 1 hafta geriden geliyordu.yediğim muzlar o arayı kapattı :)
ben de 2 hafta önce felan kontrole gittim küçük meleğim 1610 gr dı.bu ara yine gideceğim mağlum 2 haftada bir gitmeye başladık artık,bakalım bu defa kaç kilo gelecek.muhtemelen seninle aynı olacak.o civarda yani :)
ALLAH hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah...
sen kaç kilo aldın ?
kiloso gayet iyi.benim oğlumda 32 haftalık o civardaydı son 2 hafta iyi kilo aldı bebişm.doğduğunda 3350 doğdu.
yediklerine dikkat et başkada yapabilicek bişi yok oğlunun yapısı bu az kilo alıyor ama sağlıklı :bbo: bende inan napıcağıma şaşırmış durumdayım kilo olsun farketmez yeterki bebeğimde kilo alsın
kızlar pekmezi ne kadar yemek gerekiyo günde mağlum baygın bişe o!
inş. dediğin gibi olur canım normalden 1,5 hafta kadar geriden geliyor sanırım sen 40 haftada doğum yaptın
40 hafta bitmişti cnm..haaa birde 38.haftalıkken balık yağı kapsülü kullandırmıştı dr.
bilmiyorum bebeğin kilo artışında etkisi var mı.
Merhaba kızlar...Ben de 25 haftalık hamileyim.Benim bebişte 4 gün geriden geliyor .Ben söylediklerinizi yemeye çalışıyorum ama ben de hiç yumurta yiyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?