canim merak etme bende yumurta hic yiyemiyorum! zaten yumurtada ki proteini diger besinllerde karsilayabilirsin! zaten hergün yemekte iyi degilmis! haftada 2 en fazla 3 yumurta yenmesiymis dogru lan!Merhaba kızlar...Ben de 25 haftalık hamileyim.Benim bebişte 4 gün geriden geliyor .Ben söylediklerinizi yemeye çalışıyorum ama ben de hiç yumurta yiyemiyorum.
Benimkide iri gidiyor 25 haftalığım bir kilo Dr dediki çok meyvemi yiyodum evet dedim bennhergun 8 mandalina Bi elma bı nar uç kivi bı portakal yiyorum uç barsak süt Dr dedi napiyosu. Ya dikkat et dedi meyve az ye dedi demekki meyve kilo aldırıyor bebeğe Can'ım ins tonbis tonbis olur ama en önemlisi saglık
kızlar bugün muayene oldum bebeğim çok şükür sağlıklı ama 32+5 olmama rağmen 1700 gr. ve ben sezeryan olucağım için önümde 5 haftam kaldı ve sanırım 1 kilo filan ancak alabilir benim durumumda olupta bebeğinin kilosu gelişen varmı yada doğduğunda kilosu daha fazla olan yada kilo alabilmesi için yapabilceğim bişi varmı lütfen bana yardım edin :gitme:
uyyyyy kuzummm dahaaa kücccüüücüükkk :) yerim onu ben!zayıf bebekler kilolu bebeklerden daha çabuk kilo alırlarmış doğumdan sonra..çok kafaya takmamak lazım sağlıklı olduğu sürece..ama elimizde değil işte..azcık ele avuca gelsin istiyoruz..benimki daha 400 gr..bakalım ilerde ne olcakgamyoncuiremsu
kızlar bugün muayene oldum bebeğim çok şükür sağlıklı ama 32+5 olmama rağmen 1700 gr. ve ben sezeryan olucağım için önümde 5 haftam kaldı ve sanırım 1 kilo filan ancak alabilir benim durumumda olupta bebeğinin kilosu gelişen varmı yada doğduğunda kilosu daha fazla olan yada kilo alabilmesi için yapabilceğim bişi varmı lütfen bana yardım edin :gitme:
merhaba cnm senin yine iyi ben 31 haftalık ken gittim bebegim 1100 olmuş daha vede doğuma kadar en fazla kaç kilo alabilirki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?