- 8 Mayıs 2015
- 798
- 91
- 13
- 36
- Konu Sahibi Eslemmm111
-
Cölyakı bilmiuorum laktoz var bizde ek gida veriyorum kiloda aliyor ne alakasi var ki . Test yapildimi size laktoz icinKızlar bebeğim şuan 7 buçuk aylık ve hiç bir ek gıdaya başlayamadık yemek yiyince kilo kaybı bile oldu doktorumuz çölyak ve laktoz intolerans dan şüphelendi yaşayan arkadaşlar nasıl bi süreç bebeğiniz nasıl yemeğe alıştı lütfen yardımcı olur musunuz?
Bebeğinize gaita testi yapıldı mı? Burada kan testi var sadece. Paylaştığınız sonuçlar çok net görünmüyor ama kanda gıda paneline bakılmış sanırım alerji için. Ne zamandır mukuslu kaka devam ediyor. Kakada reduktan maddeye bakıldı mı?Testlerimiz yapıldı salı günü doktorumuza göstericem
Vucudda laktoz eksikliği olunca yemekleri vücud parçalayamıyor oda ağrı yapar ve vücuda zarar verir dedi
Sizin bebeğiniz nasıl sadece süte karşı mı var
Benim bebeğim günde 3-4 defa mukuslu kaka yapıyor
Sizde de bu şekilde sorun var mı
Eki Görüntüle 1784066 Eki Görüntüle 1784067
Bunlar son çıkan tahlillerimiz
hayır bakılmadıBebeğinize gaita testi yapıldı mı? Burada kan testi var sadece. Paylaştığınız sonuçlar çok net görünmüyor ama kanda gıda paneline bakılmış sanırım alerji için. Ne zamandır mukuslu kaka devam ediyor. Kakada reduktan maddeye bakıldı mı?
Ek gıdaya hangi besinle başladınız? 3gün kuralını uyguladınız mı? Mama kullanıyormusunuz?Bir de 10 gün aralıkla ıga tahlili yapıldı ilk tahlilde 10.6 diğerinde 26.9 çıktı
Evet uyguladım emziremiyorum sadece aptamil ar maması ile beslenebiliyorEk gıdaya hangi besinle başladınız? 3gün kuralını uyguladınız mı? Mama kullanıyormusunuz?
Çok soru sordum biliyorum soruyorum çünkü genelde hepsi birbiriyle bağlantılı oluyor. İnsan kendini ne kadar çaresiz hissediyor biliyorum. Ar mama kullanıyoruz demişsiniz kusması yada reflüsü mü var?Evet uyguladım emziremiyorum sadece aptamil ar maması ile beslenebiliyor
İlk önce yoğurt denemesi yapmıştım
İlk önce cildine sürmüştüm herhangi bi sorun olmadığı için denemiştim
Şimdi anladığım kadarıyla sadece çocuk doktoru bakmış ve anlamamış büyük ihtimalle. Ne yazıkki alerjiyi her doktor önemsemiyor. Laktoz intoleransında kaka köpüklü olur . Gaita tahlilinden kolayca anlaşılır ve mamadan yada emzirmeden önce damla verilir. Süt ve süt ürünleri alerjisine göre çok daha kolay tedavi edilir. Size kullanmanız için damla verdiler mi?Evet uyguladım emziremiyorum sadece aptamil ar maması ile beslenebiliyor
İlk önce yoğurt denemesi yapmıştım
İlk önce cildine sürmüştüm herhangi bi sorun olmadığı için denemiştim
Henüz ilaç verilmedi bi tahlillerimiz çıksın ondan sonra konuşalım dedi doktorumuzŞimdi anladığım kadarıyla sadece çocuk doktoru bakmış ve anlamamış büyük ihtimalle. Ne yazıkki alerjiyi her doktor önemsemiyor. Laktoz intoleransında kaka köpüklü olur . Gaita tahlilinden kolayca anlaşılır ve mamadan yada emzirmeden önce damla verilir. Süt ve süt ürünleri alerjisine göre çok daha kolay tedavi edilir. Size kullanmanız için damla verdiler mi?
Laktoz intoleransı için verilen damla ilaç gibi değil. Eğer bundan şüpheleniyorsa neden damla vermemiş anlayamadım. Yani şöyle söyleyeyim bu damlayı çok gazı oşan bebeklere bile verebiliyorlar. İlaç gibi değil yani.Henüz ilaç verilmedi bi tahlillerimiz çıksın ondan sonra konuşalım dedi doktorumuz
Biz fakültede gastroenteroloji bölümünde bakılıyoruz kaç aydır başka hastaneye gidiyorduk ama doktorumuz pek anlayamıyordu
Ve kızım bi kaç aydır ayda yarım kilo bile almıyor boy uzaması durdu
Sizinde başınızdan geçti galiba
Ne yazık ki bebeğim meme reddi ve egzama yaşayana kadar farkında değildim. Hep çok gazlı olduğunu düşündüm çünkü doktoru hep öyle yönlendirdi.Henüz ilaç verilmedi bi tahlillerimiz çıksın ondan sonra konuşalım dedi doktorumuz
Biz fakültede gastroenteroloji bölümünde bakılıyoruz kaç aydır başka hastaneye gidiyorduk ama doktorumuz pek anlayamıyordu
Ve kızım bi kaç aydır ayda yarım kilo bile almıyor boy uzaması durdu
Sizinde başınızdan geçti galiba
Ben mamasını da değiştirir diye düşündüm ama ben sorduğum zaman tahlilleri beklememiz gerekli dedi peki kandaki lenf oranı hakkında bilginiz var mı?Laktoz intoleransı için verilen damla ilaç gibi değil. Eğer bundan şüpheleniyorsa neden damla vermemiş anlayamadım. Yani şöyle söyleyeyim bu damlayı çok gazı oşan bebeklere bile verebiliyorlar. İlaç gibi değil yani.
Çok geçmiş olsun allah yardımcımız olsunNe yazık ki bebeğim meme reddi ve egzama yaşayana kadar farkında değildim. Hep çok gazlı olduğunu düşündüm çünkü doktoru hep öyle yönlendirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?