- Konu Sahibi Eslemmm111
-
Siz bu kan tahlilini yaptırırken muhtemelen bebeğiniz viral bir enfeksiyon geçiriyormuş yada geçirmiş. Anladığım kadarıyla wbc değerinin yüksek olmasıda enfeksiyon kaynaklı oluyor. Muhtemelen süt ve süt ürünleri hassasiyeti var bebeğinizde. Umarım doktorunuz tam hidrolize bir mama verecektir. (Pregomin,neocate gibi) Eğer vermezse de mutlaka denemek istediğinizi söyleyin bence. Aslında kanda en çok süt ve süt ürünleri yada yumurta alerjisine bakılır ilk önce ama sizin doktorunuz bunları istememiş nedense. Ek gıdaya yoğurtla başlamak doktorların en yanlış tavsiyesi bence. Ek gıdaya patatesle başlamak en mantıklısı.Bizimki 7.790 çıktı
Sadece 1 kere o şekilde kakası oldu o zamanda başka doktor smilağın alerji mamasını önermişti
Size önerilen mamalar alerji mamaları değil ne yazık ki. Doktorun rapor verdiği neocate ve pregomin mamalarından birini kullanmalısınız. Muhtemelen doktorunuz reflü için ilaç ve bu mamalardan yazacaktır.Bizimki 7.790 çıktı
Sadece 1 kere o şekilde kakası oldu o zamanda başka doktor smilağın alerji mamasını önermişti
Evet bnde yeni gördüm orayı reflü için kullandığımız ilaçlarımız varSize önerilen mamalar alerji mamaları değil ne yazık ki. Doktorun rapor verdiği neocate ve pregomin mamalarından birini kullanmalısınız. Muhtemelen doktorunuz reflü için ilaç ve bu mamalardan yazacaktır.
Tşk ederim arkadaşım fikirleriniz için evet mutlaka. Denicem o mamalarıOradaki arkadaşlardan denemek için mama isteyebilirsiniz. Eminim yardımcı olacaklardır.
Rica ederim. İnşallah en kısa zamanda şifa bulur bebeğiniz.Tşk ederim arkadaşım fikirleriniz için evet mutlaka. Denicem o mamaları
İnşallah sizinle tanıştığıma çok memnun oldum bide size doktorunuz 2 yaşına kadar devam eder demiş miydi acabaRica ederim. İnşallah en kısa zamanda şifa bulur bebeğiniz.
Bende çok memnun oldum. Hayır öyle bir genelleme yapmak hiç doğru olmaz. Önemli olan mukuslu kakanın nedenini bulup tedavi etmek. 9. Ayda da 12. Ayda da alerjisi geçen çok bebek var. Eğer sadece süte tepki veriyorsa çok kısa zamanda ek gıda ile toparlayabilir.İnşallah sizinle tanıştığıma çok memnun oldum bide size doktorunuz 2 yaşına kadar devam eder demiş miydi acaba
Son durum nedir merak ettim sizi. Alerji maması yazdı mı doktor? Kandan mı bakıldı süt alerjisi? Ph genelde besin sindirimi için bakılır.malesef tek süte karşı değil
süte karşı alerjimiz çıktı
ama gaita indirgen madde negatif çıktı
ve gaitada ph 5 çıktı
p.tesi doktorumuza göstericez
sizin bu tahliller nasıldı acaba
Kızlar bebeğim şuan 7 buçuk aylık ve hiç bir ek gıdaya başlayamadık yemek yiyince kilo kaybı bile oldu doktorumuz çölyak ve laktoz intolerans dan şüphelendi yaşayan arkadaşlar nasıl bi süreç bebeğiniz nasıl yemeğe alıştı lütfen yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?