- 26 Nisan 2014
- 2.660
- 1.160
- 168
- Konu Sahibi shudaninciler
-
Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesianladım. baska uyguladıgın bı program varmı
hayırlı akşamlar kızlar bugünkü menüm
kahvaltı 1 dilim kepek ekmek az peynir maydanoz az domates salatalık şekersiz çay
öğlen 2 haşlanmış tavuk but 1 dilim kepek ekmek1 kase yoğurt yedim
akşam yemek yemedim ama çok şey yedim heralde ara ara yedim 1 armut 1 nektarin çayla 2 kurabiye sonra 2 mısır yedim
ya aslında kendim için yapmıyorum misafir oluyo o zamanlar yapıyorum ama dur diyecem artık2 kurabiye ve 2 mısır olmamış sanki ya en azından kurabiye bence senin hmaur işine karşı diyet yapman lazım miden alışmış galiba
ya aslında kendim için yapmıyorum misafir oluyo o zamanlar yapıyorum ama dur diyecem artık
nasıl bir diyet uyguluyorsun pekibencde de yarın tartılıyorum eger kılo vereemıssem destegınıze her zamankınden cok ıhtıyacım olacak
nasıl bir diyet uyguluyorsun peki
iki gündür bende sirkeli su içiyorum peki en son tartıldığında kaç kilo çıktınilk sayfada var dıyetım canım
iki gündür bende sirkeli su içiyorum peki en son tartıldığında kaç kilo çıktın
gunaydıııııınnnnbugun tartıldım tam 1 kilo vermişim 61.6 kiloyum olacak bu iş bugun birazcık kendıme ızın verıyorum sonrasında yıne devaM
sirke salatada kötü oluyo bence ben yiyemiyorumbn salı gununden beri hiç tartılmadımki tatlım bugun salatamda elma sirkesi kullandım 4 kasıktan sonra yemedim salatayımidemi şişirdi
tebrik ediyorum seni ne güzel umarım bende verebilirim 20 gün sonra abimin düğünü vargunaydıııııınnnnbugun tartıldım tam 1 kilo vermişim 61.6 kiloyum olacak bu iş bugun birazcık kendıme ızın verıyorum sonrasında yıne devaM
inşallah canım :)tebrik ediyorum seni ne güzel umarım bende verebilirim 20 gün sonra abimin düğünü var
cok az kullan gercekten etkısı varsirke salatada kötü oluyo bence ben yiyemiyorum
diyet için extradan ne alabilirim bugün alışverişe gidecemdecok az kullan gercekten etkısı var
bitki çayları kepekli krakerler yagsız süt destekleyici yogurtlar flan olabilir belkidiyet için extradan ne alabilirim bugün alışverişe gidecemde
gunaydın cnım bnde kahvaltı yapıyorum bnce braz zayflasan hiçte fena olmaz son gun daralttırırsıngünaydın kızlar sirkeli suyumu içtim kahvaltı yapacam birazdan ben eylül 10 kadar kilo vermek değilde aynı kiloda durmaya çalışacam dikkat edecem düğün için aldığım elbise üzerime tam oturuyo
olaiblir aslında kendimi kandırıyorum heraldegunaydın cnım bnde kahvaltı yapıyorum bnce braz zayflasan hiçte fena olmaz son gun daralttırırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?