- 17 Temmuz 2014
- 602
- 140
- 83
- 32
- Konu Sahibi shudaninciler
-
henuz kimse yok ama olsunilk ogunumu yaptim birazdan ara ogune gecicem kahvaltidan hemen sonra koca bi fincan sade Türk Kahvesi ictim su an gayet iyiyim hadi gelin kizlar birbirimize destek olalim bu arada bugun itibariyle boy 1.70 kilo 62.6 hadi bakalim hayirlisi
aslinda sende iyisin ama insan kndini gormk istedgi gibi b u lana kadar brakmamali :)Bu arada ben 20 yaşındaym 165 boyundayım şimdiki kilom 58
aslinda sende iyisin ama insan kndini gormk istedgi gibi b u lana kadar brakmamali :)
ya aslında basen hareketleri biliyorumda sana nasıl anlatıcam işte :/ ben netten bakıp sana yazıyım tatlım onlarda işe yarıyo ben bi ara baya üçgen vücuttum üst geniş alt incecikDoğru söylüosun canm zayıflık narinlik bi başka senin göbek benimde basen başa bela ama diyet ve spora devam tabi spor yaptm ben biraz önce pilates haraketlerinden kendime uygun olan haraketleri yapıyorum 20 dk yaptm bugün az oldu biraz normalde 40 dk yaparm sen spor yapio msn canım
evet mekik kesinlikle şart :) lahana yağı var bide onu sürüp sarıyorum öyle mekik çekiyorum iki kat fazla etki ediyoKarınn birinci düşmanı mekik bende çekiyorum :)
ya aslında basen hareketleri biliyorumda sana nasıl anlatıcam işte :/ ben netten bakıp sana yazıyım tatlım onlarda işe yarıyo ben bi ara baya üçgen vücuttum üst geniş alt incecik
tabiki ben spora giderken yaptığımız hareketler vardı onları anlatmaya çalışırım netten resimli bulursam paylaşıcam senin için :) sende bana göbek için tavsiyede bulunabilirmisin ne kadar kilo vermissin sarkma oldumu olduysa nasıl toparladın
inşallah canım o zaman bence sen netten videolar flan bul sadece basen yeterli olmayabilir yada imkanın varsa spor salonuna yazıl en azından vucudun toparlanır . 20 yasındaydın demi şaşırdım bebek diyince :) ama ne güzeldir kim bilir allah sana bağışlasın :)
Bide bbenim bacaklarım iç bacak özellikle çok yumuşadı gerçekten işe yarayan hareketler bulursan denerim canm çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?