kızlar yardım beraber kilo verelimmm :)

sen elma sirkesini denesene bi tek bunu uyguladıgım için sadece bunu önerebiliyorum
tamam canm deneyecem elme sirkesini her sabah ayran detoksu yapacam 2 gün 1 saat sonra başlarım cumartesi akşam bitiririm hergün 45 dakika yürümeye çalışıyorum ve her güm leslie 2 mil yapacam umarım işe yarar destek olun ne olur

tabiki canım :) hep beraber kurtulacaz fazlalıklardan . ama bence ilk bir hafta sadece diyet yap sonra detoksa basla yada kürlere . öncelikle mideni diyete alıştır bi ne dersin?

nasıl yapılıyo? diyeti flan varmı?
2 günde 2 kilo verdiriyor şok diyet ama ayda sadece 2 kez yapılması öneriliyo 2 litre ayranın içine 4 kaşık pişmiş dövme 4 kaşık nohut 2 orta boy salatalık rendeliyosun nane. tuz falan yok baharat yok sabah 8 de 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmek sebze az peynir 1 bardak çay kahvaltını yapıyorsun sonra 2 saat arayla birer kase bondan içiyosun ve saat sekize kadar bitiriyosun sekizden sonra bişey yok bol su yeşil çay serbest kilo veriyosun hemde yağdan gidiyo su kaybı falan yok​

iki günde iki kilo cok saglıklı gelmedi acıkcası ama inşallah etkisi olur :) sonucu burayada yaz lütfen

öğünlerimi bile bitiremez oldum resmen canım istemiyo doyuyorumm öğlen yemeğimde yogurdu bitiremedim corbayı hiç içmedim sadec sebze yemeği yedim onu bile zorla bitirdimmmm

başladım ben kızlar tadı çok kötü değil ama anca 2 gün yiyebilirim yağdan gittiğini söylüyorlar ama bilemiyorum

tabiki yazarım işe yararsa sonrada kiloyu geri almazsam 2 hafta sonra tekrar yaparım tuz falan olmadığı için ödemide söküyo
hadi ya mantıklı aslında bi arkadasım var oda bnle basladı sende işe yararsa onada bu kurden uygulayabılırız

kızlar iyi geceler
ya ben aksam öğünümü yaptıktan sonra aklım hep yemekte oluyo cok zorlanıyorum bana bi akıl verin gün boyu neredeyse yemek yemeyi unutuyorum ama aksam 6dan sonra gördüğüm herşeyi yemek isteği doguyor içimeee

Canım aynı şey bende de vardı bunun tek çözümü
6 dan sonra ne kadar zorlanrsan zorlan 1 lokma bile bişey atma ağzna 1 hafta sonra alışacaksn ben aynen böyle yaptm ve 1 hafta sonra ne kadar geç saate kadar oturursam oturuyum canım asla bişey istemiyor zayflamamdaki en büyük etken bu

of bilemiyorum o kadar zorlanıyorumki sanki açlıktan bayılcam
kahvaltıyı yine kaçırdım mesela ama ac gibi degilim aksam dunyaları yesemde acım

iyi geceler :) bugunde bitti çok şükür su aksamdan sonra bogazımı bı turlu tutamıyorum ya ne yapsam ne etsem olmuyo nasıl durduracam bunu lutfen yardımmmm

canım ayran detoksu işe yaradımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…