- 17 Temmuz 2014
- 602
- 140
- 83
- 31
- Konu Sahibi shudaninciler
sen elma sirkesini denesene bi tek bunu uyguladıgım için sadece bunu önerebiliyorumneler yaptığını anlatır mısın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen elma sirkesini denesene bi tek bunu uyguladıgım için sadece bunu önerebiliyorumneler yaptığını anlatır mısın
tamam canm deneyecem elme sirkesini her sabah ayran detoksu yapacam 2 gün 1 saat sonra başlarım cumartesi akşam bitiririm hergün 45 dakika yürümeye çalışıyorum ve her güm leslie 2 mil yapacam umarım işe yarar destek olun ne olursen elma sirkesini denesene bi tek bunu uyguladıgım için sadece bunu önerebiliyorum![]()
tabiki canım :) hep beraber kurtulacaz fazlalıklardan . ama bence ilk bir hafta sadece diyet yap sonra detoksa basla yada kürlere . öncelikle mideni diyete alıştır bi ne dersin?tamam canm deneyecem elme sirkesini her sabah ayran detoksu yapacam 2 gün 1 saat sonra başlarım cumartesi akşam bitiririm hergün 45 dakika yürümeye çalışıyorum ve her güm leslie 2 mil yapacam umarım işe yarar destek olun ne olur
detoksu hazırladım deneyeyim bugün yapamasam bırakırımtabiki canımhep beraber kurtulacaz fazlalıklardan . ama bence ilk bir hafta sadece diyet yap sonra detoksa basla yada kürlere . öncelikle mideni diyete alıştır bi ne dersin?
nasıl yapılıyo? diyeti flan varmı?detoksu hazırladım deneyeyim bugün yapamasam bırakırım
nasıl yapılıyo? diyeti flan varmı?
iki günde iki kilo cok saglıklı gelmedi acıkcası ama inşallah etkisi olur :) sonucu burayada yaz lütfen2 günde 2 kilo verdiriyor şok diyet ama ayda sadece 2 kez yapılması öneriliyo 2 litre ayranın içine 4 kaşık pişmiş dövme 4 kaşık nohut 2 orta boy salatalık rendeliyosun nane. tuz falan yok baharat yok sabah 8 de 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmek sebze az peynir 1 bardak çay kahvaltını yapıyorsun sonra 2 saat arayla birer kase bondan içiyosun ve saat sekize kadar bitiriyosun sekizden sonra bişey yok bol su yeşil çay serbest kilo veriyosun hemde yağdan gidiyo su kaybı falan yok
tabiki yazarım işe yararsa sonrada kiloyu geri almazsam 2 hafta sonra tekrar yaparım tuz falan olmadığı için ödemide söküyoiki günde iki kilo cok saglıklı gelmedi acıkcası ama inşallah etkisi olursonucu burayada yaz lütfen
hadi ya mantıklı aslında bi arkadasım var oda bnle basladı sende işe yararsa onada bu kurden uygulayabılırıztabiki yazarım işe yararsa sonrada kiloyu geri almazsam 2 hafta sonra tekrar yaparım tuz falan olmadığı için ödemide söküyo
kızlar iyi geceler
ya ben aksam öğünümü yaptıktan sonra aklım hep yemekte oluyo cok zorlanıyorum bana bi akıl verin gün boyu neredeyse yemek yemeyi unutuyorum ama aksam 6dan sonra gördüğüm herşeyi yemek isteği doguyor içimeee![]()
of bilemiyorum o kadar zorlanıyorumki sanki açlıktan bayılcamCanım aynı şey bende de vardı bunun tek çözümü
6 dan sonra ne kadar zorlanrsan zorlan 1 lokma bile bişey atma ağzna 1 hafta sonra alışacaksn ben aynen böyle yaptm ve 1 hafta sonra ne kadar geç saate kadar oturursam oturuyum canım asla bişey istemiyorzayflamamdaki en büyük etken bu
![]()
of bilemiyorum o kadar zorlanıyorumki sanki açlıktan bayılcam
kahvaltıyı yine kaçırdım mesela ama ac gibi degilim aksam dunyaları yesemde acım
offfİncecik olmak için dayanmak zorundayıııııııızzzzzzzzzzz![]()
canım ayran detoksu işe yaradımı?tamam canm deneyecem elme sirkesini her sabah ayran detoksu yapacam 2 gün 1 saat sonra başlarım cumartesi akşam bitiririm hergün 45 dakika yürümeye çalışıyorum ve her güm leslie 2 mil yapacam umarım işe yarar destek olun ne olur
canım ayran detoksu işe yaradımı?[/QU
içemedimki işe yarasın iki defa yedim üçüncüde çok kötü oldum midem kaldırmadı ne yedisem attım bünyeden bünyeye değişiyo demekki