- Konu Sahibi Lapremature
-
ilaç veriyorlar diye aramak istemiyorum ilacı istemememin sebebide 7 yıl düzenli ilaç kullandım geçen yıl bıraktım artık ilaç kullanmak istemiyorum ahh midemden çok sıkıntı çektim uyku ve depresyon ilaçları yüzünden yoksa aramazmıydım((
konuyla pek alakalı değil hatta hiç alakalı değil ama size bişey sormam gerekiyor.. normalde sigara kullanmıyorum fakat denemişliğim var ve 5 6 kere de içtim içime falan çekmedim hiç boğazımda yanmadı daha 18 yaşındayım sizce akciğer filminde sigara içtiğim belli olurmu ? yazarsanız çok sevinirim.....
belli olmaz diyosunuz.. umarım olmaz ya zaten içmiyorum normalde
O belli olmaz canim illa icmen gerekmiyor ki benim bi arkadaşım sigaradan nefret eder farklı bisey için doktora gitmişti doktor inatla sigara iciyorsun dedi pasif içici etraftan daha çok etkileniyor gerçekten :)konuyla pek alakalı değil hatta hiç alakalı değil ama size bişey sormam gerekiyor.. normalde sigara kullanmıyorum fakat denemişliğim var ve 5 6 kere de içtim içime falan çekmedim hiç boğazımda yanmadı daha 18 yaşındayım sizce akciğer filminde sigara içtiğim belli olurmu ? yazarsanız çok sevinirim.....
belli olmaz diyosunuz.. umarım olmaz ya zaten içmiyorum normalde
Merhaba ilaç kullanmadan veya doktor tedavisi dışında sigarayı bırakmak istiyorum. doktor veya ilaç olunca tekrar başlarım diye korkuyorum. 9 yıldır sigara içiyorum 2 kez denedim ama başarılı olamadım. bebek istiyorum hamileyken sigara içen arkadaşlarım var ama ben bu tehlikeyi göze alamam hem bebek için hemde kendi sağlığım için. eşim de içiyor ve sen bırakırsan bende bırakırım diyor. sigarayı nasıl bıraktınız lütfen yardım edin siz veya çevrenizdekiler nasıl bıraktı? sonuçlarını biliyorum ama sanki davranış gibi çay içmek gibi uyumak gibi yaptığım bişey.
ciğerlerde az bi duman görülebilir, ama pasif içicilerde de o kadar duman oluyor zaten. yani hiç içmemiş olsanız bile az bi duman normal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?