bende öyle düşünüyorum ama çocuk konuşmak istiyo ve ben olmayacağını biliyorum ve ileride hayır dediğim zaman ahını almak istemiyorum şuan diyorum kimse anlamıyo beniOnlar oflan kimi gotururse gelinleri bellerler ablacim. Sen ne dusunuyorsun ne hissediyorsun o onemli. Kimseyi kiramiyorum diye evlenilmezki
O istiyo diye konusmak zorunda degilsin. "Hayir" demek tum dertlerini cozerannem iyi bir geleceğin olur diyo ve konuşm
bende öyle düşünüyorum ama çocuk konuşmak istiyo ve ben olmayacağını biliyorum ve ileride hayır dediğim zaman ahını almak istemiyorum şuan diyorum kimse anlamıyo beni
kıpırtı yok annem geleceğe yönelik düşün diyo hadi öyle bişey olsa diyorum abimlerin karşısına nasıl çıkartacağım çocuk evimize geldi oturdu falan ben hiç yan gözle bakmadımBiraz düşün en azından kendi içinde hiç bir kıpırtı yoksa zor bi durum ve küçüksün bizi neler bekliyor kim bilir.. Kırmamak adına kendi hayatından vazgeçmemelisin.
Gelecekte beklesinler madem.. Geleceğe yönelik koca değil daha çok meslek düşünsün anneniz sizin için. Bence şu an en hayırlısı bukıpırtı yok annem geleceğe yönelik düşün diyo hadi öyle bişey olsa diyorum abimlerin karşısına nasıl çıkartacağım çocuk evimize geldi oturdu falan ben hiç yan gözle bakmadım
aynen öyle ben zaten şuanda öyle bir şey hiç düşünmüyorum ünivetsitede birini bulmamdan korkuyolarmış nerden geldi beni buldular ya sınav stresinin yanında birde bu sıkıntı ya ben bide çok kafama takarım karşı tarafı kırmadan üzmeden nasıl istemediğimi söyleyebiliirm acaba yaGelin olmaya değil okumaya ihtiyacın var yavrum
annem evlenmemin taraftarında hiç olmadı ama buna hayırlı kısmet deyip duruyor deli oluyorum zatenGelecekte beklesinler madem.. Geleceğe yönelik koca değil daha çok meslek düşünsün anneniz sizin için. Bence şu an en hayırlısı bu
ben okuma tarafındayım zaten şuanki amacım kırmadan nasıl hayır diyebilirimGelin olmaya değil okumaya ihtiyacın var yavrum
bunu bu şekilde çocuğa dediğimde yani onlara ' e oku biz okuma demiyoruz bi yandanda konuşun hemen evlen demiyoruz tanıyın birbirinizi' ben ona karşı bişey hissetmiyorum diyorum yok efendim konuşun daha tanımıyosunuz birbirinizi ay deli olucamHayır istemiyorum demek zor değil sevmediğin adamla görüşsen nolcak ona ümit vermekten başka yaşında çok genç istemiyorum anne ben okula devam edicem de geç
Oğlan seviyorsa ne sekil hayurudersen de üzülecekaynen öyle ben zaten şuanda öyle bir şey hiç düşünmüyorum ünivetsitede birini bulmamdan korkuyolarmış nerden geldi beni buldular ya sınav stresinin yanında birde bu sıkıntı ya ben bide çok kafama takarım karşı tarafı kırmadan üzmeden nasıl istemediğimi söyleyebiliirm acaba ya
çok ama çok haklısın gerçekten benim tek derdim ahını almam..ben buna istemediğimi söyledim 3 ay mesaj atmadı ailesine kimseyle konuşmicam ben onu seviyorum falan demiş. geçenlerde tekrar mesaj attı kırmamak için konuşuyorum ya ben nasıl anlatıcam bunlara yapışkan gibi yapıştılar resmen ya yok diyorum anlamıyolarOğlan seviyorsa ne sekil hayurudersen de üzülecek
Üzülürse üzülsün. Ikı gune unutur başkasını sevince :)
Sınav sonuçları ne zaman belli oluyorokula yerlesınce unutur umudu keser benceçok ama çok haklısın gerçekten benim tek derdim ahını almam..ben buna istemediğimi söyledim 3 ay mesaj atmadı ailesine kimseyle konuşmicam ben onu seviyorum falan demiş. geçenlerde tekrar mesaj attı kırmamak için konuşuyorum ya ben nasıl anlatıcam bunlara yapışkan gibi yapıştılar resmen ya yok diyorum anlamıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?