açık kestane güzel olur bence canım eğer foto koyarsan daha iyi yorumlarıs
çikolata kahve ya da kumral tonları denedin mi hiç?! tam beyaz değilim ben de ve benim de saçlarım boyadan mahvoldu toparlansın ki baya zaman alır toparlanması çikolata kahve veya orta kumral yapmak istiyorum ben:1rolleyes:.nasıl olur bilemiyorum tabi ama özellikle çikolata kahve çok hoşuma gidiyor.
Ya bence saçını hiç boyatma...
Bende çok boyadım zamanın da o kadar çok yıprandı ki artık hiç boyamıyorum...
2 defa perma yaptırdım, ilk permamı 1 ay sonra gidip düzleştirdim..
6 sene sonra yine gidip su dalgası yaptırdım...
Şimdi uzadılar bende kestirdim de kurtuldum...
Bence en doğal ve bakımlı saç hiçbir kimyasal işlem görmeyen saçtır...
Bırak saçların kendini biraz daha toparlasın, daha sonra boyatırsın.
cnmmm kuaföre gitmeden boyatt kuaförde maffediyorlar(kendimden biliyorum)kumral tonlarında al boya evde dogal durur tenine uygun ve dogal olan renler bence kumral tonları...
Canım bu saç rengi nasıl?
Adı bal köpüğüymüş...
Senin saçlar uzunmu, kısa mı..
Sarı saçın üzerine açık kahverengi boyarsan belki bu renge gelir ama tam da emin değilim yani...
hayır bitanem hiç denemedim ama saçım sarı olduğu için nasıl olur bilmiorum sen ce cikolata tonu gidermi bana bi de bende permadan sonra saçlarım yandı aceyip döküldü ben hergece ağlamaktan helek oldum artık permanın p sini bile duymak istemiorum bi de 1 ay sonra kaloıcı düzleştirici yaptırdım sonra bakım falan derken saçım yeni topalanıo ama boyatmak istiyorum ya senağlama canım bu tonlarda foto koyarmısın bebişim ya çokkkkkkk tşk edrim yorumların için öptüm en gocamanından:1hug:
çok yıprtamışsın saçlarını bence de boyama canım ya ama illa da boyatıcam dersen dediğim gibi çikolata kahve güzel bir renk çoğu kişide kahve tonlarını önermiş sana sanırım
güzel olur yani çikolata kahve bak resim koyıım
a.s.canım benim çok tşk edrim fotolar için eline sağlık bitanem ben alıp kendim boyıycamda korkuyorum saçlarımda röfle var ya ondan dolayı korkuyorum kötü bi sonuç alırım die ama bu renk de çok güzel hepsini kaydettim umarım güzel bişe olurda tekrar her gece ağlamak zorunda kalmam:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?