kızlar bu akşam kaynanamla kaynım geliyo bir hafta kalmaya afedersiniz ama çok cadı benim kaynanam daha 6 aylık evliyim burnumdan getirdi .
oğlunun parasını kıskandı her ay arar paramı yollayın diye kavga eder annemin bize gelip kalmasını istemez kavga çıkarır annem gelip gitti diye sırf inada gelio
o yedi oğlumun paralarını bende yiyecem diye geliyo bıktım bu kadının aç gözlülüğünden hayattan tiksindirdi beni .
bi ay öncede kaynanam annesini bize kalmaya gönderiyodu hiç yalnız kalamayacakmıyız biz ya her ay bizde kadın düşüncesiz .
bana diyo ki ben gelecem şurdan kalkşuraya otur dersen çeker giderim diyo bide tehtitlerle geliyo korkuyorum.
kızlar yardım edin kocamda bi bayram havası var görseniz
annesinin yaptıklarını anlatıyorum dövüyomu sanki diyo ne var kaynana bağırırda çağırırda diyo
geli tüm paraları topluyo gidiyo bunlar ne yiyecek diye düşünmüo
kızlar bu akşam kaynanamla kaynım geliyo bir hafta kalmaya afedersiniz ama çok cadı benim kaynanam daha 6 aylık evliyim burnumdan getirdi .
oğlunun parasını kıskandı her ay arar paramı yollayın diye kavga eder annemin bize gelip kalmasını istemez kavga çıkarır annem gelip gitti diye sırf inada gelio
o yedi oğlumun paralarını bende yiyecem diye geliyo bıktım bu kadının aç gözlülüğünden hayattan tiksindirdi beni .
bi ay öncede kaynanam annesini bize kalmaya gönderiyodu hiç yalnız kalamayacakmıyız biz ya her ay bizde kadın düşüncesiz .
bana diyo ki ben gelecem şurdan kalkşuraya otur dersen çeker giderim diyo bide tehtitlerle geliyo korkuyorum.
kızlar yardım edin kocamda bi bayram havası var görseniz
annesinin yaptıklarını anlatıyorum dövüyomu sanki diyo ne var kaynana bağırırda çağırırda diyo
geli tüm paraları topluyo gidiyo bunlar ne yiyecek diye düşünmüo
geliyo param yok diyo oğluda sağolsun veriyo gıcık kapıyorm gelin yemesinde ben yeyim diyo eminim yani nişan alışverişimizde dedim ki anne modalifeden alalım orası uygun hem sıkıntı çekmezsiniz ben begendim alacaklarımızı dedim oda söyle dedi: senin beğenip beğenmemen benim için önemli değil dedi benim işime ne geliyosa onu alırım dedi bi bulaşık makinesi almadı bana neymiş annem olsun dedi diye inat ettim almıycam dedi içimden gelipte bi su bardağı su veresim gelmiyo hele anneme yaptıkları bize gelince kavga ediyo hep
kendi parasını harcamıyo oğlundan aldığı parayı harcıyo sebeb bu yani ayy bi görseniz oğlunu çıldırıyo annesi gelecek diye çoçuk gibi seviniyo onu alalım bunu alalalım şunu alalaım bnm anneme yapmıyodu içim almıyo bana yapılanlar bide mukafatlandırılıyo adaletin bumu dünyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?