kızlar yardım edin bu akşam kaynanam geliyor..

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mub

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
349
5
296
Diğer
kızlar bu akşam kaynanamla kaynım geliyo bir hafta kalmaya afedersiniz ama çok cadı benim kaynanam daha 6 aylık evliyim burnumdan getirdi .
oğlunun parasını kıskandı her ay arar paramı yollayın diye kavga eder annemin bize gelip kalmasını istemez kavga çıkarır annem gelip gitti diye sırf inada gelio
o yedi oğlumun paralarını bende yiyecem diye geliyo bıktım bu kadının aç gözlülüğünden hayattan tiksindirdi beni .
bi ay öncede kaynanam annesini bize kalmaya gönderiyodu hiç yalnız kalamayacakmıyız biz ya her ay bizde kadın düşüncesiz .
bana diyo ki ben gelecem şurdan kalkşuraya otur dersen çeker giderim diyo bide tehtitlerle geliyo korkuyorum.
kızlar yardım edin kocamda bi bayram havası var görseniz
annesinin yaptıklarını anlatıyorum dövüyomu sanki diyo ne var kaynana bağırırda çağırırda diyo
geli tüm paraları topluyo gidiyo bunlar ne yiyecek diye düşünmüo

Gerçekten zor bir durum öncelikle Allah sabır versin :) fakat bence siz biraz suyuna gidebilrsiniz çünkü erkek çocuğa sahip anneler biraz da kıskanç olabiliyor hani gelinini kıskanan çok örnek var etrafımda her nederse kulak asmamayı deneyin.. pohpohlamak gerekiyor biraz sanırım neticede ortada eşiniz var kaynanazın size yaptıkları eşinizle çok büyük problemler oluşturmuyorsa sıkıntı yok...

doğru ağzını burnunu kırmadıktan sonra ne şikayet ediceksin. hey Allah'ım... kocan seni ezdirmese böyle davranamazdı kaynana

geliyo param yok diyo oğluda sağolsun veriyo gıcık kapıyorm gelin yemesinde ben yeyim diyo eminim yani nişan alışverişimizde dedim ki anne modalifeden alalım orası uygun hem sıkıntı çekmezsiniz ben begendim alacaklarımızı dedim oda söyle dedi: senin beğenip beğenmemen benim için önemli değil dedi benim işime ne geliyosa onu alırım dedi bi bulaşık makinesi almadı bana neymiş annem olsun dedi diye inat ettim almıycam dedi içimden gelipte bi su bardağı su veresim gelmiyo hele anneme yaptıkları bize gelince kavga ediyo hep

yahu mub bu kadın ta nişanda kendini belli etmiş hiç mi anlamadın bilmem ki...

sana değer vermemiş taaaa o zaman neden bunları genç kızlar önemsemez..

bana böyle yapsa kayınvalidem yemin ediyorum ağzının payını verir orada bırakır giderim bu ne yaa sanki zorla evlendiriyorlarmış gibi...

ya da evde kalacakmışsın gibi...

allah yardımcın olsun benimkide bu akşam gelecek valla şimdiden strese girdi oda herşeye karışır 40 gün önce doğum yaptım şimdi bebeğin altını ne çok değiştiriyosundan girip bilmem nerden çıkacak. sanki kendi kocaları babalarının oğlu gibi bizle uğraşıyolar kendi kaynanayı öldürdü sıra bende çok korkuyoruuuum:))

doğru valla evde kalacakmışım gibi neyse sanki bulunmaz bursa kumaşıymıydılar gıcık kadın sinir oluyorum . oğluna bebi nolur ezdirme sen onların yanında seversen karımı seviyorum ben dersen onlarda senin hatrına bana iyi davranır diyorum sanki seni ezenmi var abartıyosun bıktınm bu konuşmalarından diyo her gün aynı şey diyo . bnm annemden başka kimsem yok kimsesizlikten tüm bunlar oğluda tam dayaklık ya

kocana annesiyle ilgili bişey söyleme aynı hatayı ben 6 yıl yaptım hep ben suçlu ben kötü oldum şimdi susuyorum (2 senedir) o kendi görüyo hepsinin yaptıklarını bana sahip çıkmaya başladı tabi benim kafada saç ağızda diş kalmadı o ayrı mesele:))

sen 6 yıl iyi dayanmışsın ablacım ben 6 ayda ne sinir krizleri geçirdim 6 yıla kalmaz ölüp giderim . bide bana diyo ki düşmanlarım sevinmesin daha ölmeye niyetim yok diyo onu allah bilir dedim bu kadınla iyilikle başa çıkılmaz dişini gösterecen ben hep iyiydim ona anne sen otur dersen otururum kalk dersen kalkarım diyodum bana neler etti akıl verin tecrübeli ablalarım

yahu ne takıyorsun.bırak sen önemsedikçe olay büyür.inan bana tek çare umursamamak.parada verirse versin sen harcamalarını aynı yap.kocan düşünsün.yada kocan kendi için bişeyler yaparken laf vur benim ihtiyaçlarım var senin yüzünden bunlardan geçemem die:) ama inan bana umursamazsan zamanla yapmaktanda sıkılıyorlar ve kocana asla büyük bişey olmadan şikayet etme.kendin hallet.bu sefer kocan senin annesine cephe aldığını düşünecek.annem kuş tutsa ağzıyla sana yaranamıyor bile der valla:)

haklısın ablacım çok mantıklı kendim halletmeliyim valla yadırgamayın ama kadını yolmak istiyorum o kadar yani

yok yok yolma yazık:)) sen önemsediğin kadar büyüktür dert dediğin.allah sağlık yada başka dert vermesin.

ben anlamadim.
Heray sizi arayıp paramı gönderin deme sebebini.
Borcunuz mu var onlara

neyse bu akşam geliyormuş, 1 hafta berabersiniz iyice bilenme bizim yorumlarımızla. yapacağın en güzel şey bi arkadaşın dediği gibi önemsememek. hee diyip geçmek. gerçi zordur eminim ama başka bişey bulamadım söyleyecek :26:

kendi parasını harcamıyo oğlundan aldığı parayı harcıyo sebeb bu yani ayy bi görseniz oğlunu çıldırıyo annesi gelecek diye çoçuk gibi seviniyo onu alalım bunu alalalım şunu alalaım bnm anneme yapmıyodu içim almıyo bana yapılanlar bide mukafatlandırılıyo adaletin bumu dünyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben buldum galiba. uyku ilacı al azcık içir... uyusun cadı gidene kadar

kafan rahat olur.... nasıl

sırf sana gıcık olsun diye oğlum oğlum der sever,oda sanki yıllarca ana hasreti çekmiş gibi
anam der durur sen hhiiiiiiiiiiççççççççç takma
baktın çok sinirleniyon başka odaya git
oda olmuyorsa tuvalete gir
ben öyle yapardım
dedikleri çok iyi anlıyorum
hele hele çocuk hiç yapma en az bir yıl falan bekle
bide asla sessiz kalıp içine atma
haaaa kavgada etmegayet kibar bi şekilde cevabını yapıştır
sakın altta kalma çok ezilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…