ya kim döverdi kocan mı kayınvaliden mi?nası ya kayınvalide kim oluyoda dövüyo kızlar yapmayın ezdirmeyin kendinizi tutun koılundan bükün accık gerekirsebende senin gibiydim canım..3 günlük doğum yapmıştım
niye annem gelip yanımda kalmış
bacısın bacısının kızlarını aldı evimi bastı
benide annemide attı sokağa
babam gelip bizi götürdü
bir hafta sonra anneme geldi özür diledi beni aldı götürdü evine
yapmadığı kalmadı bana
her gün döverdi beni
en sonunda patladım
bende ona saldırdım gitti oturdu yerine
şimdi 7 yıllık evliğim eşimde oda benim gözümde beş kuruş etmiyo kızımın hatrına yanındayım
şimdi ben allaha şükür benim kaynanam öldü desem kötü gelinmi olurum ...7 senedir çok huzurluyum
geliyo param yok diyo oğluda sağolsun veriyo gıcık kapıyorm gelin yemesinde ben yeyim diyo eminim yani nişan alışverişimizde dedim ki anne modalifeden alalım orası uygun hem sıkıntı çekmezsiniz ben begendim alacaklarımızı dedim oda söyle dedi: senin beğenip beğenmemen benim için önemli değil dedi benim işime ne geliyosa onu alırım dedi bi bulaşık makinesi almadı bana neymiş annem olsun dedi diye inat ettim almıycam dedi içimden gelipte bi su bardağı su veresim gelmiyo hele anneme yaptıkları bize gelince kavga ediyo hep
"Kaynana bagırırda cagırırda.." Yok yaHey Allahım sabret güzelim ne denirki umursamamak zor ama umursama en azından gayret et..Senin evine geldigini misafir oldugunu bir sekilde hissetsin mesafeni koru yüz göz olma sinirini bozma dua edicem bir an önce gitsin diye Kendilerini sevdirseler böyle konumasak ne olur sanki biz kaya yarıgından cıktık ne demek annenin gelmesine bile karısması sanane..
benim cadı annem , melek bi kaynanaymış be
kadının şirretliği bizegeline melek
onların annesi anne bizimkisi ne bilmiyorum anlamadım bu işten birşey ben, çok benciller gerçekten
o anne yetiştirdi eşini de o yüzden öyle düşünmesi de gayet normal
ama sen bu durumu değiştireceksin her zaman papaz pilav yemez, herkesin de bir sabrı bir sınırı var.
Gelin diye ezmeye çalış, sustur oh ne ala memleket.
Hayat değişti memleket değişti bu insanlar değişmedi gitti nato kafa nato mermer yani kusura bakma bir benzeri de ben de var o yüzden biraz fazla hassasım sanırım
rahat ol gevşe boşverrrrkızlar kaynanam geldi yazamıyorum malum herşey laf . iyi geçinmeye çalışıyorum çünkü oğlu onu çok seviyo beni de en az onun kadarsevmeliydi benim gözümden akan yaş önemli değil dün oğlunun yanında azarladım ama bana dioki kocamın yanında birisi beni istiyodu oda biliyo mesela atıyorum ayşe abla diyoki diyo o aile mub u alırmı dio oğlunun yanında dio bide beni yalancı çıkarıyo oğlunu kimler istemiş kimler bende alsaydın o zaman napayım dedim durun oğlunun yanında beni sinirlendiriyo sinirlendiyo bende patlayınca oğluna kötü gözüküyom , onun bunun gelinini oğluna anlatıyo her lafı diyoda kaynanası gelin ağzını açmıyo dio allamm sabır yarabbi . yapayalnızım kızlar
ben konuyu kaçırmışım bayanlar çok afedersiniz. demek geldi haaa sen şimdi ne yemek yapsam diye düsünüyosundur şayet ben onu düşünüyorum.
kızlar bu akşam kaynanamla kaynım geliyo bir hafta kalmaya afedersiniz ama çok cadı benim kaynanam daha 6 aylık evliyim burnumdan getirdi .
Oğlunun parasını kıskandı her ay arar paramı yollayın diye kavga eder annemin bize gelip kalmasını istemez kavga çıkarır annem gelip gitti diye sırf inada gelio
o yedi oğlumun paralarını bende yiyecem diye geliyo bıktım bu kadının aç gözlülüğünden hayattan tiksindirdi beni .
Bi ay öncede kaynanam annesini bize kalmaya gönderiyodu hiç yalnız kalamayacakmıyız biz ya her ay bizde kadın düşüncesiz .
Bana diyo ki ben gelecem şurdan kalkşuraya otur dersen çeker giderim diyo bide tehtitlerle geliyo korkuyorum.
Kızlar yardım edin kocamda bi bayram havası var görseniz
annesinin yaptıklarını anlatıyorum dövüyomu sanki diyo ne var kaynana bağırırda çağırırda diyo
Geli tüm paraları topluyo gidiyo bunlar ne yiyecek diye düşünmüo
geçmiş olsun arkadaşımbende 10 aylık evliyim ve malesef beraberim ben hiç kurtulamıyorum :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?