kızlar bu akşam kaynanamla kaynım geliyo bir hafta kalmaya afedersiniz ama çok cadı benim kaynanam daha 6 aylık evliyim burnumdan getirdi .
oğlunun parasını kıskandı her ay arar paramı yollayın diye kavga eder annemin bize gelip kalmasını istemez kavga çıkarır annem gelip gitti diye sırf inada gelio
o yedi oğlumun paralarını bende yiyecem diye geliyo bıktım bu kadının aç gözlülüğünden hayattan tiksindirdi beni .
bi ay öncede kaynanam annesini bize kalmaya gönderiyodu hiç yalnız kalamayacakmıyız biz ya her ay bizde kadın düşüncesiz .
bana diyo ki ben gelecem şurdan kalkşuraya otur dersen çeker giderim diyo bide tehtitlerle geliyo korkuyorum.
kızlar yardım edin kocamda bi bayram havası var görseniz
annesinin yaptıklarını anlatıyorum dövüyomu sanki diyo ne var kaynana bağırırda çağırırda diyo
geli tüm paraları topluyo gidiyo bunlar ne yiyecek diye düşünmüo
bunları okuyunca kendi ilk evliliğim aklıma geliyor.4 yıl kan kustum bende annemi kaç kez ağlatıp evden kovdular.en sonunda üstüme yürüdü beni dövecek bi sinir krizi geçirdim sövmediğim kimse kalmadı alayından girdim çıkdım o geceden sonra iflah olmadın bir söyledi 10 aldı benden.azına lafı tıkayıp yolladım her defasında benim kaynana karısı hergün bendeydi sabah 8 aksam 10 kafa dinleyecek zaman yok koca dersen anasının kuzusu anası ne derse o.ikisininde burnundan fitil fitil getirdim 4 yıl çektiklerimi sonrada boşadım. hep ben ağlardım onlar ağladı ben güldüm kısa lafın kısası diş cıkarmassan ezilen oluyorsun.
ayy o cadı uyurmu bi söz varya su uyur düşman uyumaz diye :) durum bu kızlar napcam nasıl davrancam bilemiyorum
ayy o cadı uyurmu bi söz varya su uyur düşman uyumaz diye :) durum bu kızlar napcam nasıl davrancam bilemiyorum
kocanı yanına çekebilirsen zafer senindir annesinin yandaşıysa malup olmaman içten bile değil. iş kocanda bitiyor onu çek yanına kendini vazgeçilmez kıl ona karşı sonra kaynanaya sıra kolay gelir.önemli olan kocan seni ne kadar seviyor sen ne kadar vazgeçilmessin bi test et sonucu yaz bide ona göre durum değerlendirmesi yapalım.
bende senin gibiydim canım..3 günlük doğum yapmıştım
niye annem gelip yanımda kalmış
bacısın bacısının kızlarını aldı evimi bastı
benide annemide attı sokağa
babam gelip bizi götürdü
bir hafta sonra anneme geldi özür diledi beni aldı götürdü evine
yapmadığı kalmadı bana
her gün döverdi beni
en sonunda patladım
bende ona saldırdım gitti oturdu yerine
şimdi 7 yıllık evliğim eşimde oda benim gözümde beş kuruş etmiyo kızımın hatrına yanındayım
çocuk varmı senin biricik ..bence testi sonra yap sen sadece şimdilik kaynana kazasız belasız başından savmaya bak
o gittikten sonra yap...
kızlar bu akşam kaynanamla kaynım geliyo bir hafta kalmaya afedersiniz ama çok cadı benim kaynanam daha 6 aylık evliyim burnumdan getirdi .
oğlunun parasını kıskandı her ay arar paramı yollayın diye kavga eder annemin bize gelip kalmasını istemez kavga çıkarır annem gelip gitti diye sırf inada gelio
o yedi oğlumun paralarını bende yiyecem diye geliyo bıktım bu kadının aç gözlülüğünden hayattan tiksindirdi beni .
bi ay öncede kaynanam annesini bize kalmaya gönderiyodu hiç yalnız kalamayacakmıyız biz ya her ay bizde kadın düşüncesiz .
bana diyo ki ben gelecem şurdan kalkşuraya otur dersen çeker giderim diyo bide tehtitlerle geliyo korkuyorum.
annesinin yaptıklarını anlatıyorum dövüyomu sanki diyo ne var kaynana bağırırda çağırırda diyo
testi ben yapmıcam mub bu akşam kaynanası gelicek olan arkadaşa önermişdim
haklısın ablacım çok mantıklı kendim halletmeliyim valla yadırgamayın ama kadını yolmak istiyorum o kadar yani
anladım canım msj düzelttim..bende çok düşünüyorum boşanmayı 6 yaşında kızım var..onu yanımda götürsem olmaz..babasının yanına bıraksan asla bakmazlar
ne yapcam karasızım
kaynanayı halletim ama koca ipe sapa gelmez biri
çok yalancı o yüzden olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?