- Konu Sahibi seyrantepe
-
sen nıye bu kadar dusunuyorsun canım bırak bebegıne yapacagı alısverısı ve masraflarıda esın dusunsun.ayrıca merak etme cogu erkekte senın kocan gıbı davranıyor en azından benımkıde oyle.bırde soyle dusun senın aılen ısteseydı aynı seyı sende yapmak ısterdın dımı.bu arada kayınvalıdenın yaptıkları hıc hos degıl ama.senın faturanı omu oduyorkı karısıyor.sen hamılesın sıcakta otur bosver ne derse desın o.herseyı kafana takma bebegını dusun.bende hamıleyken senın gıbı herseyı dusunur canımı sıkar esımle kavga ederdım ama sımdı oglum cok huysuz oldu.anne karnında hıssedıyor bebekler,doguncada cok zor oluyorlarkızlar az kaldı çok yakında aklımı kaçırıcam. şuan 7,5aylık hamileyim bu çocuğa şimdi bişi olmazsa bi daha olmaz herhalde. 1,5yıllık evliyim. kayınvalidemlerler altlı üstlüyüz. evlendikten bi iki ay sonra eşimin ailesi eşimden altınların bi kısmını borç diye istemişti ben saf da verdim ama hala tık yok. bugün öderler yarın öderler derken bu kadar zaman geçti. bu dönemde kayınvalidemle çok sorunlar yaşadık; her fırsatta çok üzdü kırdı. gelen faturaların; yaktığım sobanın lafını etti. hamile halimle haftalarca soğukta oturdum çok zoruma gitti. çok ah ettim öyle etmişim ki şimdi yetmiyomuş gibi kombilerinde sorun var doğalgaz yakamıyolar; ısınamıyolar die eşimin kredi kartından 1,5 milyara kombi alacaklar taksitle.kendileri şuan o kadar para veremezlermiş senin karttan taksitle alalım demişler. bizimkide kabul etmiş. çok ciddi kavga ettik. senin ailen olsa ne yapardın diyo. kaç gecedir uyuyamıyorum. zaten bebeğimiz olacak daha alışverişini yapamadık doğumum var bunların hepsinde zaten yeterince karta yükleneceğiz; gözüme uyku girmiyo artık ne yapacağımı şaşırdım. çok bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?