Kizlar anlattim herseyi olan olsun artik. Mesajin sonuna da hatrlamiyosan artik uzatmanim bi anlami yok okursun gecersin o kadar yazdm gmderdim
En iyisini yapmışsın. Biz de en az senin kadar heyecanlandık inşallah hayırlısı senin için ne ise o olur
Merhaba... İlk oncelikle sana sunu syleyim snaa yazmaya karar vermem hcte kolay olmadi benim icin hayatimda aldgim zor kararlardan biriydi bu. Ama inan aklimdan cikmayisin beni etkiledi artik hislerimin yerine ulasmasi gerekti smdi ne dsunursun blmiyorum ama seni tanimadgim halde benim icin ozel oldugunu bil istiyorum sadece bu. İstersen oku gec istersen de seni tanimama firsat ver.. Nasil iyi mi ya ya da bastan mi dsuneyim napiyim
Yok ya dha yazmadi dusunuyo mu yksa isi mi var blmiyorum ama sorun dgil ya elbet cevap yazicak bliyorum smdi atacgi cevap ck onemli ya bnmle olucak ya da tamamen bitecek hersey ben sadece onu her gn dusunuyo olmamla kalicam bakalim artik hakkimda hayrlisi bnden cikti ya durum gerisi pekte onemli degil artik gelecekte keske demicem n azndan o yuzden cok rahatim o da sizin sayenizde hepinize coooooookk teselkur ediyorum
Merak ettim ya yazmadi mi hala..?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Belkide adam evinin karşısına apartmanı dikip üstüne de numarasını yapıştırarak sana açık bir mesaj göndermek istiyordur :) Bir de onun açısından düşün bence şimdi gelip seninle nasıl iletişime geçebilirki. Hem belki o da senin ona sapık demenden korkuyordur... Aynısına benzer bir şeyi bende yaşadım. İlk bakışta aşık oldum fakat 12 yaşındaydım. Bu yüzden karşılık vermedim ve çok üzgünümÜstelik bende numarasını bir yerlerden almıştım fakat seninle aynı düşüncedeydim ve hiç bir şekilde arayıp mesaj atmadım. Sonra avea bilmem ne çalışması yaparken onun numarasıda değişti Senelerdir görmeme rağmen hala onu seviyorum ve içimde kaldı. İnan bu his küçük düşme korkusundan bin kat daha zor tatlım. Bence bu senin kaderinde var. En azından şansını dene ki içinde kalmasın. Ya aklın hep o adamda kalırsa En azından ev için ara gizli numaradan ara ya da filmlerdeki gibi kendine bir lakap tak (yani kimliğini gizle) ve onunla whatsapp tan sohbet etmeye başla ama mutlaka yap bir şeyler iyi biri değilsede en azından öğrenmiş olursun içinde kalmaz. Aşkta gururu tatile çıkarmak gerekiyor bazen.
Tesekkur ederim acik sozlulugun icin yazmis arkadaslar
bu adam salak mı =) mesaja bakkk..ne alaka
Peki msjn kimden geldgni biliyor mu yani watsaptan filan mi yaziyosunuz profilinizi gördü mu smdi bekleyn ilgisi varsa devam eder muhabbet ama ben bu tarz seylerden su yüzden korkiyorum ki kiz beni begenmis biraz takilalim mantiginda olabiliyor bazilari ins düzgün karakteri vardir hakknda hayrilsi
Tesekkur ederim acik sozlulugun icin yazmis arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?