Kizlar,yardim edin ihtiyacim var delirmek üzereyim...!!

Telefonlarda cia diye bir program var belki ordan bulabilirsin adini soyadini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaa en yakin arkadasina arattir. Dairelerin fiyatini gormek istedigini soylesin. Arkadasin o bolgede oturan arkadasim soyledi boyle bir yeni bina var diye desin. Gelin goruselim dersede sende arkadasiymissin gibi iste gitmis olursun. Zaten gercekten ilgisi olursada ark. Daire geziyo gibi yapar sende yaninda durursun adamin. Ilgiliyse sohbete girer zaten.

Samsung Mobile'den gönderildi...

Onu da denedim sonuc ckmadi ondanda

Yok ya artik is isten gecti bn mesaj attim ona hem artik umudumda kalmadi ugrasmicam yani

:) tabikide an an detaylari paylascam tesekkur ederim bu arada motivasyonlariniz cok iyii :))

Rosee dünde sordum sen izmirdenmisin eğer öyleyse bu çocun adresini ver gidip dinlenip dinlenip dövcemm yahuu sadace bii tşk yazmış odunnnn sinir oldumm yaa biz burda ne kadar çok fikir üretiriz diye çaba harcıyoz ama dur sen bak bu çocuk sana atacak msj

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:) tabikide an an detaylari paylascam tesekkur ederim bu arada motivasyonlariniz cok iyii :))

Ayyy cok heycanli yaaaa ben bike heycanlandm ama canim keske duygukarini hemen soylemeseydn ayyy meraktayim suan insallah msj atar sebin yerine ben bile heycanlandm :))

:)) bnde iki kere yazdim evet izmirdn diye ama gormedin sanirim... Bu arada siz orda oyle dusunuyosaniz bi de bana sorun gebertmek istiyorum suanda onu yani birinci sahis olarak ondan hc bsey hssetmesem umrumda bile olmaz ama sanirim bi yerleri kalkti bn duygularimi ifade ettikten snra dun hatrlamadi bugunde hatrladgi icin yazmiyo blmiyorum ne olucak inanin bnde sizinle ayni durumdayim

Duugularimi hmn sylemesydim de dikkatini cekmezdim ki ilk basta mrb da yazsam daha snra ne olucak yani ilerisini de dsundum hep

Hadi bakalim ins birbirinizi tanimaya engel bi durum yoktur evlilik veya sevgili gibi sonrasnda da en azindan bir oturup konusma firsatiniz olur. Cunku yuz yuze gorusme konusma cok onemli elektrik falan :)

Canımm bende izmirdenimmm :)) evet başka yazma bi tarafı insin ilk öncee

Aslinda bakarsaniz oyle bi cocugun bos oldugunu da dsunmuyorum ama ciddi dsundugu biri yktur kesin oyle tahmin ediyorum yani bu arada beni anlamanz icin bi ornek vericem size onun yaptrdigi evle otrdugum evin arasi yaklasik 100 mtre falan ama o orda oldgunda bn evimden grebiliyorum yani yakiniz nyse bi gun bn dershaneden geliyorum o da arabasinin yaninda bn daha onun km oldgunu bile anlamadan o benim oldgumu farketti ve aramizda 150 mtre falan var eve gidesiye kadar gzleri bndeydi hissettim yani bi de 3 hafta her cuma gnu saat 2 gbi insan oraya gelir mi bn o saatlerde eve gidiyodum o da her cuma o saatte orda oluyodu

Bu arada canim insallah sonuc olumlu gercklesir de gelismelerden haberdar etmek icin grusuruz musait oldgumz bi gun dsarda madem snde izmirdnsin degerlendiririz bu durumu :)

Ara evler hakkinda bilgi al sizi bikac kere gordum de

Bu arada canim insallah sonuc olumlu gercklesir de gelismelerden haberdar etmek icin grusuruz musait oldgumz bi gun dsarda madem snde izmirdnsin degerlendiririz bu durumu :)

Evettt canımmm aloo dee yeterrr ışınlanırımmm oraya resmennn :))

Duugularimi hmn sylemesydim de dikkatini cekmezdim ki ilk basta mrb da yazsam daha snra ne olucak yani ilerisini de dsundum hep

Ayyy insallah yazar ben bile diyirun ya heycana kapildim :)

Numara birakacagina karsina gecip konusabilirdi.soncda o erkek.bence kesinlikle mesaj filan atma.oda biseyler hissediyorsa zaten gelir seni bulur

Numara birakacagina karsina gecip konusabilirdi.soncda o erkek.bence kesinlikle mesaj filan atma.oda biseyler hissediyorsa zaten gelir seni bulur

Ya numara birakmadi yaptigi evin onune pankart asmis satilik ilan icin numarasini yazmis onu da daha snra ogrendm bn yani ona ait oldgunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…