Kizlar,yardim edin ihtiyacim var delirmek üzereyim...!!

bu kişiye mesaj mı yazdınız,ne yazdınız tam olarak baya sayfa varmış hepsini okuyamadım. Keşke öyle yapmasaydınız,bir yakınınızın bu civarda ev baktığını söyleseydiniz arayıp. Binayı gezdirirdi,yardımcı olmaya çalışırdı vs. Ve ilgisi varsa da o adım atsaydı. Mesajlaşmak çok çocukça olmuş kızmayın ama :44:

Hc bi yakinima anlatmadim ki bu durumu hem onun yaptigi evde tanidigimz insanlar oturuyo yani aile trafindan tanidigmiz birini alip eve bkmaya gidemezdim

YaZdim ya bir onceki mesaja bak oyle cevap yazmis bana

ay pardon onu atlamışım :) bana da hayatında birisi var ve işletildiğini düşünüyor gibi geldi.bundan sonra birşey yazma bence.profil resmini de seni tanıyabileceği bir resim yap.eğer hayatında biri yoksa ve tarzı buysa senden daha fazla mesaj gelmeyince o kurtlanır zaten.hayatında biri varsa da en azından içinde kalmamış olacak

Aslında burda sana sanki kendini tanıtman için bir zarf atmış gibide duruyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aslında burda sana sanki kendini tanıtman için bir zarf atmış gibide duruyo

Adimi syledim bnde snra da sadece karsilastigimizi syledim bnde seni tanimadgm icin yazdm zatn ssni taniyayim diye dedim yani ozetle bu gbi syler syledm yazmadi ama

Adimi syledim bnde snra da sadece karsilastigimizi syledim bnde seni tanimadgm icin yazdm zatn ssni taniyayim diye dedim yani ozetle bu gbi syler syledm yazmadi ama

Bekle bakalım canım sen elinden geleni yaptın

Bekle bakalım canım sen elinden geleni yaptın

Ya yazmis ki telefn numarami nerden aldgini ve nerde karsilastigimizi sorablirmiyim ben karsilaatgimzi hatrlamiyorum yazmis ne diyim sizce kizlar onerilerinizi bkliuorm

Ya yazmis ki telefn numarami nerden aldgini ve nerde karsilastigimizi sorablirmiyim ben karsilaatgimzi hatrlamiyorum yazmis ne diyim sizce kizlar onerilerinizi bkliuorm

Canım sende açıkla bence oda merak içinde bence

Madem dürüstçe ve cesurca davrandın başında aynen öyle devam et. Olanı olduğu gibi anlat. Anlarsa seni ne ala. Anlamaz veya hatırlamazsa zaten hiç senin olmamıştı salla gitsin

Kizlar anlattim herseyi olan olsun artik. Mesajin sonuna da hatrlamiyosan artik uzatmanim bi anlami yok okursun gecersin o kadar yazdm gmderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…