kızlar yardım edin kafayı yemek üzereyim

KATILIYORUM EŞİNİN O BAYANLA İŞİ NE SÜREKLİ GÖRÜŞTÜĞÜN SEVDİĞİNİZ ORTAK Bİ ARKADAŞINIZ OLUR HEDİYE ALMAYADA GİDERLER BERABER KAHVEDE İÇERLER .AMA SİZ GÖRÜŞMEYİ KESTİYSENİZ EŞİNİZ NEDEN GÖRÜŞMEYE DEVAM EDİYOR!lmaz:

eşiniz kesinlikle masum değil
görüşmenizi istemediği biriyle kendi nasıl görüşüyor ve kalkıp size hediye almak için buluşuyor veee en önemlisi bu kadar tepki gösterdiği birinin evine kadar girip kahve bile içebiliyor.
ne işi var ya hediye alacaksa bile buluşsun bi yerde alsın hediyesini dönsün yok evine kadar gidip almalar, tuvaletini kullanmalar ,kahve içmeler ooo hiç olacak iş değil

ha bide eşin bunu yapıyor msj çekiyo irtibatı koparıyor aradaki sonra kalkıp kızı arıyor gel beraber hediye bakalım diye bence hiç inandırıcı değil eşin ve o kız bi işler çeviriyor gibilmaz:

bukadar ii niyetlii,bukadar kör olmayın lütfen..olay ortada siz inanmak istemediğiniz için inanmıorusunuz..

Arkadaşım ama sen sürekli kız şöyleydi kız böyleydi diyorsun,
madem anormal bir kızdı niye devam ettin arkadaşlığına?
Bırak şimdi kızı, eşini ölç, biç..
Bu bakış açısıyla, "eşim melektir asla yapmaz" tarzı ile bir şey varsa ortada bile göremezsin.
Eşin bu kızın böyle olduğunu bile bile -hediye almak için fikir danışmasını geçtim- evine gidip kahve falan içiyorsa bir terslik var,
üstüne bir de bu olaydan sonra seninle görüşmesini engellemeye çalıştıysa çifte kavrulmuş bir terslik var
(eğer aralarında bir şey varsa ve kızın sana söylemesinden korkuyorsa görüşmenizi istememiştir).
Ki sence de zaten sadece kızdan dolayı böyle bir durum olsaydı bu konuyu açmazdın, demek ki eşinden yana şüphelerin var. :1ninca:

Eşin kıza karımla görüşmeni istemiyorum hareketlerin abartılı diye..
Bu hediye alma olayından öncemi sonramı mesaj çekiyor orayı anlayamadım ben

Ben bu kızla üniversiteden beri arkadaşım. Eşimle birlikte onlara gider geliriz ailesi bizi tanır samimi arkadaş yani. Aynı yerde çalışıyoduk işten birlikte çıkıyoduk birlikte alışveriş yapıyoduk çok samimi arkadaşımdı. Eşim geçen aralık ayında kızı arıyor. Eşime hediye alcam yardım edermisin diye tamam deyince eşim iş çıkışı onu almaya gitmiş. Eşimin iş yeri yakın değil yolda tuvaleti gelmiş kız samimi arkadaşımız sonuçta tuvaleti kullanmak istemiş. Annesi babası evde olmadığı için bide komşularınız rahatsız olurmu diye soruyor. Kız olmaz deyince evlerine çıkmış tuvalete girmiş. Kız kahve içermisin diye sormuş eşim olur demiş kahve içmiş. Buraya kadar ikiside aynı şeyleri anlatıyor. Ama kız ek olarak kocamın eşimle aramız iyi değil görmüyomusun B deyip sonra onu taciz ettiğini iddia ediyor. Bu olayı ben B nin erkek arkadaşıyla kapımıza geldiği gün öğreniyorum yani daha yeni.Gelelim kapımıza B nin erkek arkadaşı kapıyı çaldı eşim balkonda olduğu için ordan seslendi kimsin diye çocuk ben B nin erkek arkadaşıyım aşağı gel diyo eşime ben çıktım balkona sen yukarı gel murat noldu dedim sonra neyse bu çıktı yukarı eşime sizin mutlu bir evliliğiniz varmış biliyorum ama sen benim kız arkadaşımı elle taizmi ettin dedi tabi ben şok geçirdim ağlamaya başladım eşim ne saçmalıyosun sen fln dedi o ara ben çocuğa o kızı alıp on dk içinde buraya getir diye bağırdım sonra balkona çıktım eğer o kız on dk sonra burda olmazsa ben evlerine gitcem deyince kız arabada saklanıyormuş birden arabadan çıkıp söylemek zorunda kaldım ağlıyodum murat ne olduğunu sorunca söylemek zorunda kaldım deyip yukarıda yazdıklarımı söyledi. eşim ne diyosun sen kendindemisin fln diyodu. Şimdi insan böyle bi olay başına gelse ağlamak için niye 8-9 ay beklesin bide biri beni taciz etcek bide evimde ortalığı birbirine katarım o an. Hani kız içine kapanık fln olsa anlatamamıştır dicem ama değil. bide gelelim kocan niye kocam onla bana hediye almak için dokuz ay önce gitmiş o msj olayı olduğu gün gene bu kız bizdeydi mayıs ayı fln eşim işten geldi bu hala bizde bizde biyere gitcez git artık kızım işimiz var dedi eşim oda sanane ya sen git bura nessshle bizim evimiz dedi neyse eşim iyice sinirlenince bu gitti. sonra eşim bana kızdı yeter artık bıktım artık bu kızdan iyice görüşme şunla diye bende ben söyleyemem kaç yıllık arkadaşım sen söyle deyince eşim harekatlerin çok abartılı eşimle görüşmeni istemiyorum diye msj attı. Ben o yüzden dedim hani birlikte bişey yaşasalar yada eşim onnu taciz etse benle birlikteyken iyiydi yada sen beni taciz ettin ben sesimi çıkarmadım fln diye msj atmazmı kız. Ama kız cvp fln yazmadı ertesi gün hiçbirşey yokmuş gibi gene beni aradı naber alışveriş yapalımmı diye. Kızın erkek arkadaşıyla olan ilişkisine gelince kız ne yardan ne yaptıklarımdan vazgeçerim modunda. çocuk ayrılmak isteyince salya sümük ama beraberken çocuk askerde kız içip içip bi onla bi bunla.

hani desem ilişkileri vardı ilişkileri bitince benimki kıza msj attı ama aralıkta ilişki bitcek sonra aradan aylar geçcek kız bizim eve defalarca gelip gitcek sonra biz onra gitcez kocamın jeton ta altı ay geçince düşcek ve kıza karımla görüşme diye msj atcak

kız madem iyi ayak değil , kocan gidip sana hediyeyi onunla neden almış ?
cidden bende merak ettim iki kafadar ne almaya karar vermişler....

kızın da durduk yere böyle bişey yapması normal değil, kocanızın da...
bence işin içinde kesinlikle bişeyler var... bunu da açıklığa kavuşturmanız biraz zor olacak gibi çünkü ortada baya fazla yalan var...

hııııı ozaman sana kısaca ve kesin dille söyleyeyim bacım kocanın günahını almışım...çünkü kızın evine giderken adamın niyeti kötü değilmiş yani ailece görüşüyormuşsunuz gitmediği biyer değilmişki..ama kıza mayıs ayında mesaj atınca kızda kendini o.....pu gibi hissedip ki belkide kocana asılmıştı yüz bulamayınca çamur atayımda gör karın banamı inanacak sanamı dedi..kesin böyle olmuştur..ha böyle olmasada kocan kıza gerçekten asıldıysa bile kocanın kesinlikle suçu yok..suç sende böyle bi insan evine alınırmı ya..yok bacım yok..kocana yuvana sahip çık..böyle şırpıntıları sevindirme ..sende kocan kadar hatalısın..buda sana ders olur işte

kıyafet türü bişey almak istemiş eşim bende kıyafet konusunda aşırı seçiciyimdir öyle herşeyi beğenmem o gün uygun bişi bulamamışlar almamışlar eşim ertesi gün kendi gidip pırlanta bi yüzük vardı beğendiğim onu almıştı hatta olay yarattı kız iş yerinde benim yüzüğümü herkese anlatıp duruyodu o gün göster parmağını fln diye herkese göstersene diyodu garip yani bide benim durumumu düşünün kocamda içine kapanıktır öyle çapkınım hovardayım yirmidört ayardayım bi tip olsa tamam adam evlenmeden evi vardı boş yapabilcek adam o zamanlar bişeyler yapar. Hep kız şöyle böyle diyorum ama kızın vukuatı çok kocamın daha şimdiye kadar evlenmeden öncesinde bile duymadım arkadaşlarıda der hep kız desek yüzü kızarır diye

Kiz sorunlu gibi sanki. Eger olay anlattigi gibiyse neden bekledi bu kadar vee senin esini uyarabilirdi ...
Sanki üzerine ilgi cekmek istiyor gibialsanaalsanasmile

at silsin su kizii..bir daha da kesinliklee bulasma..oyle eve herkes alinmiyor..hergun haberlerde neler okuyoruz,neler goruyoruz..bi hocamda yalan dogru bilmiyorum kadinin biri teklif ediyor o da yok demis,kadin gidip sikayet etmis taciz etti diye..esine sor bir daha,kadin ona baska turlu yaklasmis mi teklif mi etmis kabul etmemis ne olmus..soru isaretleri kalmasin evliliginde..kizi zaten eve hic sokma..

yüksek lisans mezunu bir adamın böyle bir kızla hediye almaya gitmesini, hadi gitti diyelim ailesinin evde olmadığını bile bile eve tufaletini yapmak için gitmesini anlayamıyorum sempatiksalakcinni
tamam diyelim ki çok zor durumda kaldı tuvaleti kullandı ama niye kahve içiyor, öyle ya alışverişe çıkılacak tekrar zor durumda kalabilir sempatiksalakcinni
belki dönüşte bırakırken de yukarı çıkar bi su döker gelirim demiştir ne malum

beyimize bakın o kadar temkinli ki komşuları dert ediyor. hele belli bu kadar sakınıyor ama kahvesini de içmeyi ihmal etmiyor
bence de eşin bu kızdan yararlandı ama yararlanmadıysa bile oh olsun iyi oldu, bir daha umumi wcler dururken bir bayanın özel tuvaletini kullanmaz, hele de başbaşa özel kahvesini içmez
4-5 senedir berabermişsiniz, az çok sana uygun birşey alırdı, hem değiştirme kartları var dünyanın sonu değil ya
ayrıca sizde de hata, sevdiğini askerdeyken onla bunla aldatan birinden hiç aile dostu olur mu evinize sokuyorsunuz bir de
hem de eşinizle laubali konuşmalarına göz yumuyorsunuz mirmirmirmir

Son düzenleme:

kizin ailesiyle iliskileriniz varmis herhalde baya yakin.hic birinizi tanimiyoruz ki senin anlattigin kadariyla fikir yürütüyoruz burada.
e sen esini biliyorsun kizida biliyorsun ne oldugunu,,, e be canim böyle zilli tipleri ne sokarsin hayatina evine ben kapinin önünden bile gecirtmem allah korusun,böyle tipler seytani bile kendine uydurur.
o kizdan iskilledigin an iliskiyi kesicektin bir yamuk yapicaktin o uzaklasacakti senden.bide esinle asiri hasir nesir olmus yahu,,,bence o arkadasin esini senden kiskanmis mutlulugunu herseyini kocana sulanmis esinde ona yüz vermediyse oda iftira atmistir belli mi olur.
esine inaniyorsan güveniyorsan cok da fazla kurcalama bence olayi.ayrilmak gibi bir niyetin olabilirmi gercekte aralarinda birsey varsa yok ben gene affedicem dersen kurcalama kapansin gitsin olay.o arkadasinada bir daha selam bile verme.esinide bir güzel korkut öyle birseyler yaparsa neler yapabilecegini bilsin.

Son düzenleme:
Peki ....eşin bu görüşmeyin bir daha mesajını attıktan sonra takip ettinmi? yani gelmedimi; eminmisin görmemiş olabilirmisin ? yada ertesi günü kız ile beraberken bu konu açılmadımı ? kocan bana böle böle yazdı çok üzüldüm...falan gibilerinden bişi demedimi ? Eğer demediyse bu da ilginç ...gerçekten göndermemiş olabilirmi? sadece blöf yapmış olmasın..

bacım valla sen büyük bir belaya çatmışsın..tehlikeli bu kız şeytn gibi..senin yanında elalemin karısını övüyo..tıpkı kaynanam gibi..ha buarada böyle dertleri kadınları görüp şahit oldukça kaynana derdine şükrediyorum nihayetinde anasıdır diyorum oturuyorum...kocanın gözünü korkut ki bidaha yanaşmasın kimseye

yok dibimde attı iletim msjı geldi gördüm sonra telefonu masadaydı hiç almadı uyudu kaldı salonda ben götürdüm telefonu hatta yatak odasına ayrıca şu ilişki olayı olma ihtimali olsa hiçmi msjlaşmazlar fln kocam telefonunu hiç saklamaz hatta bi yere gidiyosak çantana at elimde taşımayım der eve geline hiç eline almaz öyle koyduğu yerde durur hiç daha elinde telefonla görmedim evde eşimi bide benden bişi saklasa dokundurmaz telefona ama ben alır ailemi fln ararım alma benim telefonumu demez telefon hep orada bu arada kız hiç birşey demedi gayet normal davrandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…