-Şimdi anlamadığım nokta annen tanıştırıyor.Sonra da istemiyor baban ile.
E baştan araştırmadan etmeden nasıl vesile oluyor ki bu işe.
-Ailenin kararını ezip geçmişsin sonra da mutsuz olmuşsun.
Vicdan yapacak bir olay yok bu anlattıklarında.Ama dahası varsa bilemem.
Onunla görüşme.Numaranı sil.Face ini kapat ille kullanacaksan yenisini al.
Yeter ki sen görüşmek isteme
-İlla evlenmen gerekmiyor.
Dur bakalım bismillah diğerinden kurtulamadın daha.Yeni denize yelken açmanın sırası mı...
İkisi de hoş bir izlenim yaratmadı bende.
İkisini de çıkar hayatından.
Zamana bırak.Nasıl olsa karşına çıkar adam gibi adam.
Acele etme.Evlnmiş olmak için evlenirsen kendini mutsuz edersin.
Aynı konu içeriğini farklı başlıkla iki kere açmissınız .http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/606911-eski-sevgili-defolmuyor.html
Arkadaşım neden böyle alengirli işler yapıyorsun .Hayatında ki adamın yalan söylediğini düşünüyorsan neden onunla berabersin ? o yalan söylüyor diye sen neden yalan söyleme gereği duyuyorsun ? yalan üzerine kurulmuş ilişkiyi ne yapacaksın ?
ya iste bende tereddütte kaldim aceba yalanmi dogrumu...simdi iliskim vardi desem benim cinsel bisey yasadigimi düüsnecek...
Canım; sana benim çevremden bir örnek vereyim.
En samimi arkadaşım 3 yıl önce biriyle tanıştı, o da aynı 28 yaşındaydı.
Arkadaşımsa 18..
Arkadaşıma ''sen benim ilkimsin'' diyordu.
Arkadaşım inanmış, bense ilk zamanlar inanmamıştım...
Tanıştığımda gerçekten ar, namus bilen, efendi biriyle karşılaştım...
Şimdi arkadaşımın bu ağustosta düğünü var inşallah, evleniyorlar..
Var böyle insanlar..
Hayatında aradığını bulamayıp, doğru kişiyi bulana kadar bekleyen insanlar var...
Tecrübelerin kötü oldu diye, bu insana da güvensiz yaklaşma bence...
Tanı derim...
Sevgiler..
birinci anlattığın kişi normal değil zaten belli de maalesef ikinci tanıştığın kişi de normal değil.. 25 li yaşları geçmiş ve bir kişinin gerçekten ilişkisi olmamışsa hormonal psikolojik vs. olarak normal değildir, çünkü insa doğası gereği belli bir yaştan sonra karşı cinsle sağlıkloı ilişkiler kurar kuramamışsa sorun var uzak dur... eğer daha önce birileri oldu da sırf hava olsun diye ilksin falan diye saçmasapan lise trşplerine giriyorsa gene uzak dur yalancının teki..
son olarak hayatına giren insanların eski ilişkilerini sorgulama, kendi ilişkilerinin de sorgulanmasına izin verme, bir erkek sana sorarsa neden bilmek istiyorsun de, cinsellik falan derse öyle bir şey yaşamadım de kestirip at, bütün hayatını birilerine anlatmak zorunda değilsin,..
haklisiniz! ben böyle bi hesap verme zorunlulugu hissettim...ama ne kadar mantikli neden sorgulanilir ki hakkatende?
Aynı konu içeriğini farklı başlıkla iki kere açmissınız .http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/606911-eski-sevgili-defolmuyor.html
evet basligi degistrmeye calisdim diger konu silinsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?