- 17 Temmuz 2020
- 178
- 37
- 18
- 42
- Konu Sahibi Dilara 2225
-
Bence va ki it kaybetmeden acile gidinArkadaslar cevap verecek kimse de yokmu tam baska bi doktora gidecek Tim kirmizi kanama basladi ped kullanacak kadar bu gun yine koyu kahve ye dondu sildikce gelen dusuyor mu acaba
Doktoruma tlf ettim kanama cok yogun degilde pazartesiyi bekle agrili ve yogun olursa acile git dedi hic agrim Yok sadece adet olur gibi bir gun kanama oldu simdi kahverengiBende tam bilmiyorum ama acile gitseniz direk
Anladım çok geçmiş olsun canım. Ben olsam direk giderdim acile falan en azından içim rahatlardi bir problem yoksa ama sen bilirsinDoktoruma tlf ettim kanama cok yogun degilde pazartesiyi bekle agrili ve yogun olursa acile git dedi hic agrim Yok sadece adet olur gibi bir gun kanama oldu simdi kahverengi
7+3 yani sekiz haftanin icin deyiz demisti doktor eger kendiliginden dusuk basladiysa yine kurtaj gerekirmiÇok geçmiş olsun çok üzüldüm canım ya
Kanama başladıysa düşük başlamış olabilir.
Kırmızı kan olduğunda düşük oluyor canım
Kendiliğinden düşük oluyorsa bı kontrol ederler canım parça yada bişey kalmış mı diye.genelde sorunsuz oluyor.7+3 yani sekiz haftanin icin deyiz demisti doktor eger kendiliginden dusuk basladiysa yine kurtaj gerekirmi
Cevabiniz icin tesekkur ederim doktor bebegi tutmak istemiyor sagliksiz gebelik kurtaj dedi Ben onu biraz daha bekleyelim diye pazartesi ye ertelettim doktor da pazartesi ye dayanmaz zaten ya kalbi durur Yada duser dedi olsun yinede pazartesi yi bekleyelim dedim kontrol den geldik ten sonra kanama basladi az once demir para buyuklugunde bi parca dustu yuvarlak icinde su var beyaz biseyler var acaba kesemi dustu dusuk yaparken kese dusebilir miKendiliğinden düşük oluyorsa bı kontrol ederler canım parça yada bişey kalmış mı diye.genelde sorunsuz oluyor.
O zaman kürtaj gerekmez
Ağrısız hafif kahverengi kanama olması sorun olmuyor.
Ama kırmızı ped dolduracak kadar kanama varsa düşük başlıyor
Ben çok hafif lekelenme ile gittim doktora çok şükür bişey çıkmadı ama ağrılı ve kanama artarsa hemen gel demişti.
Bence bekleme acile git için rahat etsin.hem düşük başlamasıyla doktorlar serum ve iğne ile bebeği tutuyor.ben üç gün yatmistim serumla düşük tehlikem geçmişti
Evet canım düşük yapmışsın.Cevabiniz icin tesekkur ederim doktor bebegi tutmak istemiyor sagliksiz gebelik kurtaj dedi Ben onu biraz daha bekleyelim diye pazartesi ye ertelettim doktor da pazartesi ye dayanmaz zaten ya kalbi durur Yada duser dedi olsun yinede pazartesi yi bekleyelim dedim kontrol den geldik ten sonra kanama basladi az once demir para buyuklugunde bi parca dustu yuvarlak icinde su var beyaz biseyler var acaba kesemi dustu dusuk yaparken kese dusebilir mi
Kurtaj dan korkuyorum kurtaja gerek kalmaz insallahEvet canım düşük yapmışsın.
Bı arkadaş buraya düşen parçayı göndermişti.cok geçmiş olsun.
Neyse ki gebe kalabiliyorsun.insallah sağlıklı bı hamilelik geçirirsin.
Kese de düşüyor,oluşan embriyo da düşüyor.senin tarif ettiğin embriyo.boraz daha kanamam olur korkma.bu normal
Yok kalmaz merak etme.dusuk yapmışsın zaten.Kurtaj dan korkuyorum kurtaja gerek kalmaz insallah
Ilgilendiginiz sorularima cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederimYok kalmaz merak etme.dusuk yapmışsın zaten.
Ben kürtaj oldum maalesef.onda da korkulacak bişey yok canım.
Genel anestezi ile yaptılar.bir saat sonra uyandım.evde iki gün yattım.regliden biraz fazla kanamam oldu.uzun sürdü ama 10 gün kadar.
Regli ağrısı gibi ağrım oldu belimde ve kasıklarımda.ilac kullandım.
Çok geçmiş olsun
Rica ederim canım ne demek.Ilgilendiginiz sorularima cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim
Aminnn insallahRica ederim canım ne demek.
İnşallah seni biraz rahatlarsin da hiç önemli değil.
Hiç üzülme kendine dikkat et.hersey nasip inşallah çok sağlıklı bir bebeğin olur
Ben de sizinle aynı durumdayım. 2 hafta boyunca kalbi çok yavaş attı. Son hafta yine bekleyelim dedik. Cuma günü gittiğimde kalbi tamamen durmuş ve küçülmüştü. Yarın doktor alacak. Kanamam olmadı ama eğer olursa hemen gel dedi doktorum. Sizin için de dua edeyim. Eğer kürtaj gerekirse bile korkmayın rabbim yardım edecek. Biliyorum zor ama geçecek bu da inşallah. Şifa diliyorum.Kurtaj dan korkuyorum kurtaja gerek kalmaz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?