Kızlar yardım edin:((

moryesilsari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2014
77
2
28
Kızlar artık dayanamadım ve anlatayım bana yardımcı olabilirsiniz belki diye düşündüm benim daha 6. Sınıfta sevdiğim bir çocuk vardı ve bu çocuk o zamanki en yakın arkadaşlarından biriydi 1 yıl boyunca içimde tuttum arkadaşlığımız bozulmasın diye ama en son 7. Sınıfta ona onu sevdiğimi söyledim ama ne yazıkki o beni arkadaşı olarak gördüğünü söyledi zamanla geçer dedim ama sonradan lisedede aynı okulu kazandık ve şuan 18 yaşındayım 6 yıldır hala unutamadım tam unuttum diyorum yine olmuyor daha bir kaç ay önce çok iyi bir ilişkim vardı yani öyle düşünüyordum doğum günümde onunda gelmesiyle erkek arkadaşımı gerçekten sevmediğimi farkedip daha fazla devam edemeyeceğimi düşünüp ayrıldım bir beklentim yoktu ama başkası yerini alamıyordu ama biraz dengesiz yani çözemiyorum senelerdir ilk defa bu yıl biraz konuşuyoruz ve bir kaç hafta önce bana akşam alkollü bir şekilde seni seviyorum diye mesaj attı ama ben inanmadığım için benimle dalga mı geçiyorsun falan dedim biraz sert çıktım birden arkadaşım yazmış ya falan dedi ama artık çocuk değiliz ki ya 18 yaşında bir çocuk bu yani anlam veremedim geçen günde hiç yapmayacağı bir şeyi yaparak 30-40 tane fotoğrafımı beğenmiş cidden anlam veremiyorum biraz uzun oldu ama yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla kanınızın en deli aktığı zamanlar ne diyim şimdi bilemedim erkekleri 7 sinde de 70inde de anlamak zor. ama ben senin yerinde olsam madem o kadar seviyorsun. al karşına düzgünce konuş. duygundan bahset.. onun tepkisine göre yön çiz.. baktın hala net bişiler çıkmıyor ağzından yol vereceksin başka çözümü yok

Şuanda sınavımız olduğu için bir süreliğine okula gitmiyoruz ve onu en erken 1 ay sonra mezuniyette görebileceğim tahminimce mezuniyette konuşmalı mıyım Yada bir şey yapmalıyım çünkü artık üniversiteye geçeceğiz ve yollarımız ayrılacak onu bir daha göremeyeceğim diye korkuyorum

bir kaç hafta önce bana akşam alkollü bir şekilde seni seviyorum diye mesaj attı ama ben inanmadığım için benimle dalga mı geçiyorsun falan dedim biraz sert çıktım birden arkadaşım yazmış ya falan dedi

Çok şekermiş.

E sen öyle deyince o da geri adım atmış ne yapsın.
Madem senin resimlerini beğendi,sen de onun resimlerini beğen.
Veya mesaj at,nasıl gidiyor sınava az kaldı gibi havadan sudan birşeyler:)

Ama resimleri beğenmesinde garip bir şeyler yok mu sizce yani bir anda 30 40 fotoğraf beğenir mi bir erkek yani 1-2 tane anlarımda o kadar garip geldi bana biraz birde eğer oda özleseydi benim gibi aklına gelseydim mesaj atmaz mıydı

Belki o da senin gibi düşünüyordur:)

"Birşeyler yapmalıyım ama ne ?
Duygularımı açtım olmadı.Mesaj yazsam tersleyebilir.
Resimlerini beğeneyim bakalım ne olacak."

Seninle ilgilenmese profiline girip bütün resimlerini beğenir mi sence ?

Tatlım çok şekersin. Senin yaşındayken ben de senin gibiydim. Bene şu an sınavına çalış. İnşallah üniv kazanırsın. Önünde yepyeni bir hayat olacak. Eğer şu anda sana birşeyler hissetseydi o arar sorardı seni. Senin yaşındayken dedim ya, sevdiğinin herhareketinden seni sevdiğine dair bi anlam çıkarmayçalışıyorsun.ama sonra anlıyorsun ki, gerçekten seven erkek, çok şey yapıyor. Bence senin ona ilgini farkında olduğundan böyle davranıyor. Oluruna bırak.

Son düzenleme:
Belkide haklısınızdır ama bahsettiğim gibi bu çocuğu senelerdir tanıyorum ve biraz garip çekingen biri telefonuyla çok nadir ilgilenir mesajlaşmaz genel hali biraz umursamaz gibi ama zaten bunca yıl sonra sevdiğine dairde bir umudum yok açıkçası sadece olmuyor unutamıyorum yani

bence mezuniyetten sonra söyle.
1) istediğin gibi bir ynıt alamazsan gecen mahfolur
2) zaten heyecanlı bir gece olacak bir de onunla konuşma heyecanından geceden bişi anlamazsın
3)erkekler alkol alıyorlar o gece o da alabilir. sonradan sarhoştum durumu yapmasını önlemek için daha sessiz başbaşa olacağınız bir ortamda konuş..
zaten okulda bitiyormuş içinde kalmasın pişman olursun. konuş gitsin ne kaybedersin ki

Boşver gerçekten canım. Ben de yıllarca öyle bi platonik yaşamıştım ki. Şimdi bakıyorum da çok komik geliyor. Sen de ilerde seni gerçekten seven erkekle mutlu olduğunda ne kadar komikmiş diyeceksin.

Umarım öyle olur teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için :)

Bende o cesaretle söylerim diyorum en azından içimde kalmaz yani mezuniyetten sonra bir yerlerde buluşup söyle diyorsun aslında doğru böylesi daha mantıklı olabilir o günü kötü hatırlamak istemem

Umarım öyle olur teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için :)

Bak mutfağı temizlerken aklıma takıldın. Diğer arkadaşın da söylediği gibi sakin bir zamanda konuş ne kaybedersin. İlerde keşke diyeceğine iyi ki dersin.

Gerçekten çok mantıklı yazmışsın. Bana da yeni bir bakış açısı getirdin.

kısmetse gelir yemenden, kısmet değilse ne gelir elden

bikere aşkını itiraf etmişsin, bence bunu tekrarlama. Genede sen bilirsin

Ilginiz için teşekkür ederim gerçekten evet Bencede öyle ama zaten belkide bir daha göremeyeceğiz birbirimizi ve belki ileride bu hislerim kalmayacak ama 6 yıl boyunca her şeye rağmen sevdiğim bir kişi sonuçta aklımdan tamamen silinmesi zor olacak gibi ileride acaba söyleseydim bir şeyler değişir miydi acaba o ne hissediyordu demek istemem bu yüzden cesaretini toplayıp konuşmak en iyisi gibi duruyor

kısmetse gelir yemenden, kısmet değilse ne gelir elden

bikere aşkını itiraf etmişsin, bence bunu tekrarlama. Genede sen bilirsin

6 yıl önceydi o ama ikimizde gerçekten çok küçüktük ve o zaman çok yakın arkadaşlık benim hislerim sonradan biraz değişince aslında bu tahmin ettiğim bir tepkiydi..

bu söylediklerini bence karşı taraf söylemeli. '6 yıl önce bana karşı hislerinin oldğunu söylemiştin, ozaman çok küçüktük şimdi deneyebiliriz' gibi cümlelerle gelmeli. Bilemiyorum benim tarzım değil birilerine açılmak ki sen bikere bunu yapmışsın, tekrar bu inat neden?

genede dediğim gibi benim tarzım olmadığı için böyle konuşuyo olablirim çok içimde kalır, pişman olurum falan diyosan da söle gitsin, hiç birşey senin isteklerinden önemli değil tabi

Evet konuş ama olumsuz olursa da çok sıkma canını. Dediğim gibi üniv gerçekten çok başka bi dünya. Sen şimdi sınavına odaklan sadece.

Ya şöyle söyleyeyim benimde tarzım değil normalde hayatımda açıldığım ilk ve tek erkek neden bu inat diyorsanız tek sebebide aşk şuana kadar hoşlandığım beğendiğim hatta sevdiğim erkekler oldu ama bu benim için hep başkaydı belki erken yaşta tanıştım aşkla ama aşkın ne anlama geldiğini gerçekten öğrendim beni normalde tanıyor olsaydınızda belki bu aşka şaşırırdınız bilmiyorum çünkü hiçbir sebebi yok görüntü desen değil konuşma desen pek konuşkan değil neyine seviyorsun de bilmiyorum daha iyisini bulabilir misin de daha önce istemediğim bir çok kişi daha iyiydi her konuda ama yok işte nedeni anlatabildim mi bilmiyorum aşkı yaşayan anlar diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…