- 4 Mayıs 2014
- 77
- 2
- 28
- Konu Sahibi moryesilsari
-
Evet zaten çok yoğun bir tempoda çalışıyorum derslere tıp istiyorum bakalım inşallah yani aksatmıyorum sınavıda ama dediğim gibi işte bakalım sınavdan sonra deneyeceğim bir konuşmayıEvet konuş ama olumsuz olursa da çok sıkma canını. Dediğim gibi üniv gerçekten çok başka bi dünya. Sen şimdi sınavına odaklan sadece.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet zaten çok yoğun bir tempoda çalışıyorum derslere tıp istiyorum bakalım inşallah yani aksatmıyorum sınavıda ama dediğim gibi işte bakalım sınavdan sonra deneyeceğim bir konuşmayı
Evet zaten çok yoğun bir tempoda çalışıyorum derslere tıp istiyorum bakalım inşallah yani aksatmıyorum sınavıda ama dediğim gibi işte bakalım sınavdan sonra deneyeceğim bir konuşmayı
simdiden tebrik ediyorum o zaman
senin hoslandıgını bildigi icin ve dogum gunune gelecek kadar iletisiminiz oldugu icin ortaokuldaki o kızlardan kacan umursamayan kisi gidip tam tersine daha ilgili biri oluyorlar :) sen ayrılınca boslugu degerlendirmeye calısmıs, alkol alınca da seviyorum uleyn yazmıs :))
gonlun varsa sen de onun birkac fotografını begen, yesil ısıgı yakmıs olursun.
fakat mezuniyette açılan taraf sen olma.
hele hele sınavdan once onunla boyle bir diyaloga hic girme ki aklını kurcalamasın, su an odaklandıgın sey o olmasın
Teşekkür ederim umarım :)Allah emeklerinin karşılığını versin. İnşallah ilerde bir dr. Hanım olursun😊
Kızlar artık dayanamadım ve anlatayım bana yardımcı olabilirsiniz belki diye düşündüm benim daha 6. Sınıfta sevdiğim bir çocuk vardı ve bu çocuk o zamanki en yakın arkadaşlarından biriydi 1 yıl boyunca içimde tuttum arkadaşlığımız bozulmasın diye ama en son 7. Sınıfta ona onu sevdiğimi söyledim ama ne yazıkki o beni arkadaşı olarak gördüğünü söyledi zamanla geçer dedim ama sonradan lisedede aynı okulu kazandık ve şuan 18 yaşındayım 6 yıldır hala unutamadım tam unuttum diyorum yine olmuyor daha bir kaç ay önce çok iyi bir ilişkim vardı yani öyle düşünüyordum doğum günümde onunda gelmesiyle erkek arkadaşımı gerçekten sevmediğimi farkedip daha fazla devam edemeyeceğimi düşünüp ayrıldım bir beklentim yoktu ama başkası yerini alamıyordu ama biraz dengesiz yani çözemiyorum senelerdir ilk defa bu yıl biraz konuşuyoruz ve bir kaç hafta önce bana akşam alkollü bir şekilde seni seviyorum diye mesaj attı ama ben inanmadığım için benimle dalga mı geçiyorsun falan dedim biraz sert çıktım birden arkadaşım yazmış ya falan dedi ama artık çocuk değiliz ki ya 18 yaşında bir çocuk bu yani anlam veremedim geçen günde hiç yapmayacağı bir şeyi yaparak 30-40 tane fotoğrafımı beğenmiş cidden anlam veremiyorum biraz uzun oldu ama yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
O kadarda abartmayalım bence ama ben o lafı ilk sevdiğimde 12 yaşında olduğum için söyledim açıkcası gerek görüntü gerek ruh olarak çocuk olduğumu düşünmüyorumartık çocuk değiliz demişsin ya çok güldümtatlım 18 yaşındasın çocuk değil bebeksiniz siz daha. bu tür şeylere kafanı takma. okulunu bitir güzel bir üniversite kazan. orada gerçekten sevip sevilebileceğin biriyle mutlaka tanışacaksın. üniversite bile erken bence ama neyse o yılların tadını çıkar. arkadaşlarınla gez eğlen ama senin için öncelik derslerin olsun. sende yıllar sonra bu yazdıklarını gülerek okursun burdan
O kadarda abartmayalım bence ama ben o lafı ilk sevdiğimde 12 yaşında olduğum için söyledim açıkcası gerek görüntü gerek ruh olarak çocuk olduğumu düşünmüyorum
Kızmıyorum düşününce sizide anlıyorum bir çağı bir yaşı atlattığınızda o yaştaki halinizin sizi çok küçük gelmesi çok normal büyük olasılık bende öyle hissederim ama şuan en azından yaşıma göre daha olgun olduğumu düşünüyorum ama düşüncenizede hak veriyorum üniversiteye gidince beni ne bekliyor bilmiyorum sonuçtae peki öyle olsun... ama bir de annene sor bakalımneyse tamam kızma ama ben fikrimi söyledim yine de seçim senin ...
Kızmıyorum düşününce sizide anlıyorum bir çağı bir yaşı atlattığınızda o yaştaki halinizin sizi çok küçük gelmesi çok normal büyük olasılık bende öyle hissederim ama şuan en azından yaşıma göre daha olgun olduğumu düşünüyorum ama düşüncenizede hak veriyorum üniversiteye gidince beni ne bekliyor bilmiyorum sonuçta
Gerçekten çok mantıklı yazmışsın. Bana da yeni bir bakış açısı getirdin.
O kadarda abartmayalım bence ama ben o lafı ilk sevdiğimde 12 yaşında olduğum için söyledim açıkcası gerek görüntü gerek ruh olarak çocuk olduğumu düşünmüyorum
yok canım her yaşın bir güzelliği var. benim ilkokulda bile aşık olduğum biri vardıçok normal hepsi. sevgilin olmasıda normal. aklında kalması soru işareti yaratmasıda normal..sana yanıt yazan arkadaşa sadece şu açıdan katılıyorum. yaş ilerledikçe öncelikler ve sorunlar değişiyor. erkeklerde değişiyor aşklarda değişiyor. şuan yaşın gereği erkeklerin geç olgunlaştığınıda varsayarsak beğendiğin kişinin o tavırları normal.erkekler o dönemde kararsız oluyorlar,yaptıkları bazen anlamlı gelmeyebiliyor. bizde yaşadık benzerlerini. yaş ilerledikçe erkekler daha ilişkiyi sahiplenici oluyorlar, karakterleri daha fazla oturuyor, düşünceler netleşiyor ve seni daha fazla anlayıp benimseyebiliyorlar. o yüzden üzülme hiçbirşey için. şuanda olmazsa kafana takma. yeni kimler çıkacak karşına. lisede aşkından ölüyorum dediğim çocuk üniversiteye gidince benim için bir anlam ifade etmedi. halbuki hiç unutamam ben diyordum ama öyle olmuyor. hatta şuan gelse kabul etmem bile. çünkü yaş ilerledikçe seçenekler ve istekler değişebiliyor. ve inan dertlerde büyüyor iişkilerdeki. o yüzden yazdıkların çok tatlı çok masum geldi bize.
Kızlar artık dayanamadım ve anlatayım bana yardımcı olabilirsiniz belki diye düşündüm benim daha 6. Sınıfta sevdiğim bir çocuk vardı ve bu çocuk o zamanki en yakın arkadaşlarından biriydi 1 yıl boyunca içimde tuttum arkadaşlığımız bozulmasın diye ama en son 7. Sınıfta ona onu sevdiğimi söyledim ama ne yazıkki o beni arkadaşı olarak gördüğünü söyledi zamanla geçer dedim ama sonradan lisedede aynı okulu kazandık ve şuan 18 yaşındayım 6 yıldır hala unutamadım tam unuttum diyorum yine olmuyor daha bir kaç ay önce çok iyi bir ilişkim vardı yani öyle düşünüyordum doğum günümde onunda gelmesiyle erkek arkadaşımı gerçekten sevmediğimi farkedip daha fazla devam edemeyeceğimi düşünüp ayrıldım bir beklentim yoktu ama başkası yerini alamıyordu ama biraz dengesiz yani çözemiyorum senelerdir ilk defa bu yıl biraz konuşuyoruz ve bir kaç hafta önce bana akşam alkollü bir şekilde seni seviyorum diye mesaj attı ama ben inanmadığım için benimle dalga mı geçiyorsun falan dedim biraz sert çıktım birden arkadaşım yazmış ya falan dedi ama artık çocuk değiliz ki ya 18 yaşında bir çocuk bu yani anlam veremedim geçen günde hiç yapmayacağı bir şeyi yaparak 30-40 tane fotoğrafımı beğenmiş cidden anlam veremiyorum biraz uzun oldu ama yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Senin onu sevdigini biliyor ara sira gelip kendini sana hatrlatiyor erkeklerin geneli unutulmak istenmez sevilmek heo tercih edilmek ister senle olmuyo ama seninde onu sevmen onu mutlu ediyo sen unutmayasn diye mesaj atmalar butun fotograflarini begenmeler surekli kendini hatrlatiyor basarilida oluyo tam vazgececek gbi oluyorsun yada yokluguna alisiyorsun kendini gosteriyo birak egosunh sen.degil baskasi tatmin etsin sen onune bakarsan o vazgcildigini farkederse ters teper kisaca kacan kovalanir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya şöyle söyleyeyim benimde tarzım değil normalde hayatımda açıldığım ilk ve tek erkek neden bu inat diyorsanız tek sebebide aşk şuana kadar hoşlandığım beğendiğim hatta sevdiğim erkekler oldu ama bu benim için hep başkaydı belki erken yaşta tanıştım aşkla ama aşkın ne anlama geldiğini gerçekten öğrendim beni normalde tanıyor olsaydınızda belki bu aşka şaşırırdınız bilmiyorum çünkü hiçbir sebebi yok görüntü desen değil konuşma desen pek konuşkan değil neyine seviyorsun de bilmiyorum daha iyisini bulabilir misin de daha önce istemediğim bir çok kişi daha iyiydi her konuda ama yok işte nedeni anlatabildim mi bilmiyorum aşkı yaşayan anlar diye düşünüyorum
bende aşık oldum ama senin ki aşktan çok imkansızlık gibi geldi bana, genede dediğin gibi olsun adı aşk olsun git söyle hislerini bakalım ne olacak.
Ya senelerdir pek konuşmuyoruz şuanda onu sevdiğimi sanacağını sanmam daha önce sevgilim varken bizi birlikte falanda gördü yani onu hala sevdiğimi bilmiyordur diye düşünüyorum ama yinede haklısınız her unutmaya çalıştığımda karşıma çıkıyor bir şekilde birazda onun aklını karıştırmalıyım diye düşünüyorum yani birazda o meraklandım aklını kurcalasın istiyorum peki bunun için ne yapabilirim sizce?
Once seni sevmesi lazim onun aklini baska turlu mesgul edemezsin once ayni ortamlara girmeye bak ve o seni gordugunde ne kadar degistigini farketsin bunun icinde okdugundan daha bakimli ol biraz tarzini olustur birazda makyaj bu dikkatini ceker onun ve birini kendine asik etmek istiyirsan konustgunuz anda onu hep guldur bunu farkeder ve derki mutluyum bu daha cok muhabbet ve daha cok gorusme demek ilgisi hic olmasaydi kendini hatrlatmazdi durup durup varki yapiyo bu yuzden bu ilgisini iyi degerlendirmemiz gerekir cok basit konus ayni ortama gir gul eglen mutlu olsun gene gelsin ve bakimli ol erkekler her ne kadr onemsiz desede cokk onemli :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?