Kızlar yardım edin:((

Evet zaten çok yoğun bir tempoda çalışıyorum derslere tıp istiyorum bakalım inşallah yani aksatmıyorum sınavıda ama dediğim gibi işte bakalım sınavdan sonra deneyeceğim bir konuşmayı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah emeklerinin karşılığını versin. İnşallah ilerde bir dr. Hanım olursun😊

simdiden tebrik ediyorum o zaman

senin hoslandıgını bildigi icin ve dogum gunune gelecek kadar iletisiminiz oldugu icin ortaokuldaki o kızlardan kacan umursamayan kisi gidip tam tersine daha ilgili biri oluyorlar :) sen ayrılınca boslugu degerlendirmeye calısmıs, alkol alınca da seviyorum uleyn yazmıs :))

gonlun varsa sen de onun birkac fotografını begen, yesil ısıgı yakmıs olursun.
fakat mezuniyette açılan taraf sen olma.
hele hele sınavdan once onunla boyle bir diyaloga hic girme ki aklını kurcalamasın, su an odaklandıgın sey o olmasın

Ya aslında tam olarak öyle değil çünkü bu çocuk gerçekten öyle çok kızlarla ilgilenen sevgili arayışında olan bir çocuk değil şuana kadarda ciddi anlamda bir sevgilisi olmadı bildiğim kadarıyla birde 6 yıldır onu hala sevdiğimi belirtecek hiçbir şey yapmadım hatta bu yıl toplasanız bir kaç kez konuştuk o yüzden garip geliyor zaten bana bu davranışları durduk yere öyle mesaj atması fotoğraflarımı beğenmesi falan ilginç

artık çocuk değiliz demişsin ya çok güldüm tatlım 18 yaşındasın çocuk değil bebeksiniz siz daha. bu tür şeylere kafanı takma. okulunu bitir güzel bir üniversite kazan. orada gerçekten sevip sevilebileceğin biriyle mutlaka tanışacaksın. üniversite bile erken bence ama neyse o yılların tadını çıkar. arkadaşlarınla gez eğlen ama senin için öncelik derslerin olsun. sende yıllar sonra bu yazdıklarını gülerek okursun burdan

O kadarda abartmayalım bence ama ben o lafı ilk sevdiğimde 12 yaşında olduğum için söyledim açıkcası gerek görüntü gerek ruh olarak çocuk olduğumu düşünmüyorum

e peki öyle olsun... ama bir de annene sor bakalım neyse tamam kızma ama ben fikrimi söyledim yine de seçim senin ...

e peki öyle olsun... ama bir de annene sor bakalım neyse tamam kızma ama ben fikrimi söyledim yine de seçim senin ...
Kızmıyorum düşününce sizide anlıyorum bir çağı bir yaşı atlattığınızda o yaştaki halinizin sizi çok küçük gelmesi çok normal büyük olasılık bende öyle hissederim ama şuan en azından yaşıma göre daha olgun olduğumu düşünüyorum ama düşüncenizede hak veriyorum üniversiteye gidince beni ne bekliyor bilmiyorum sonuçta

emin ol çok güzel günler seni bekliyor. benim söylemek istediğim sadece boşuna üzülme.

Gerçekten çok mantıklı yazmışsın. Bana da yeni bir bakış açısı getirdin.

valla hayatta hiçbirşey kafana takmaya değmiyor.sizin durumu bilmiyorum ama o arkadaş ortaokulada konuşmuş en son sonuçta küçüktüler. eğer çok içinde kalıyorsa bir kez daha konuşmaktan bir zarar gelmez. en azından ne yapacağını bilir. hayatına devam eder. madem o kadar içinde kalıyor bir 5 yıl sonra tekrar tüh keşke demektense konuşmaktan bir zarar çıkmaz. ama olumsuz birşey alırsa ben olsam daha da üzerine gitmem artık. hatta önemsemiyor gibi sıradan biriymiş gibi davranmaya devam ederim. yani ne küserim trip yaparım ne de umursadığımı belli edip üstelerim. çünkü 2side onu çok gözünde büyüttüğünü gösterir. ona bu zevki tattırmam bu saatten sonra.. hayırlısı olsunn umarım mutlu bir başlangıç olur

yok canım her yaşın bir güzelliği var. benim ilkokulda bile aşık olduğum biri vardı çok normal hepsi. sevgilin olmasıda normal. aklında kalması soru işareti yaratmasıda normal..sana yanıt yazan arkadaşa sadece şu açıdan katılıyorum. yaş ilerledikçe öncelikler ve sorunlar değişiyor. erkeklerde değişiyor aşklarda değişiyor. şuan yaşın gereği erkeklerin geç olgunlaştığınıda varsayarsak beğendiğin kişinin o tavırları normal.erkekler o dönemde kararsız oluyorlar,yaptıkları bazen anlamlı gelmeyebiliyor. bizde yaşadık benzerlerini. yaş ilerledikçe erkekler daha ilişkiyi sahiplenici oluyorlar, karakterleri daha fazla oturuyor, düşünceler netleşiyor ve seni daha fazla anlayıp benimseyebiliyorlar. o yüzden üzülme hiçbirşey için. şuanda olmazsa kafana takma. yeni kimler çıkacak karşına. lisede aşkından ölüyorum dediğim çocuk üniversiteye gidince benim için bir anlam ifade etmedi. halbuki hiç unutamam ben diyordum ama öyle olmuyor. hatta şuan gelse kabul etmem bile. çünkü yaş ilerledikçe seçenekler ve istekler değişebiliyor. ve inan dertlerde büyüyor iişkilerdeki. o yüzden yazdıkların çok tatlı çok masum geldi bize.

Bende konuşalı çok oldu diye tekrar konuşmakta bir sakınca olmaz diye düşündüm bir bu kadar sene sonrada aklımı kurcalamasındah iyidir ve tabiki her yaşın kendine göre sorunları var normalde zaten bu özellikle erkeklerin yaşı büyüsede ruhlarının büyümesi çok zaman alıyor ama umarım bu sefer dediğin gibi mutlu bir başlangıç olur :)

Senin onu sevdigini biliyor ara sira gelip kendini sana hatrlatiyor erkeklerin geneli unutulmak istenmez sevilmek heo tercih edilmek ister senle olmuyo ama seninde onu sevmen onu mutlu ediyo sen unutmayasn diye mesaj atmalar butun fotograflarini begenmeler surekli kendini hatrlatiyor basarilida oluyo tam vazgececek gbi oluyorsun yada yokluguna alisiyorsun kendini gosteriyo birak egosunh sen.degil baskasi tatmin etsin sen onune bakarsan o vazgcildigini farkederse ters teper kisaca kacan kovalanir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya senelerdir pek konuşmuyoruz şuanda onu sevdiğimi sanacağını sanmam daha önce sevgilim varken bizi birlikte falanda gördü yani onu hala sevdiğimi bilmiyordur diye düşünüyorum ama yinede haklısınız her unutmaya çalıştığımda karşıma çıkıyor bir şekilde birazda onun aklını karıştırmalıyım diye düşünüyorum yani birazda o meraklandım aklını kurcalasın istiyorum peki bunun için ne yapabilirim sizce?

bende aşık oldum ama senin ki aşktan çok imkansızlık gibi geldi bana, genede dediğin gibi olsun adı aşk olsun git söyle hislerini bakalım ne olacak.

bende aşık oldum ama senin ki aşktan çok imkansızlık gibi geldi bana, genede dediğin gibi olsun adı aşk olsun git söyle hislerini bakalım ne olacak.

Artık gerçekten çok yoruldum bu durumdan ya evet imkansız belki senelerdirde bu böyle ama bugün herkesin yorumlarını bir kez daha okudum herkesin fikri başka ve bu çocuk gerçekten çok dengesiz ve daha fazla aklımı karıştırmasını istemiyorum bugünden sonra aklıma gelsede bir şekilde engelleyeceğim kendimi zaten belkide hayatımda son kez mezuniyette göreceğim buna katlanabilirim diye düşünüyorum unutmayı başaracağım bu sefer inanıyorum kendime çünkü hayatımda ilk defa belkide bir daha görmeyeceğim unutmak için vaktim olacak

Once seni sevmesi lazim onun aklini baska turlu mesgul edemezsin once ayni ortamlara girmeye bak ve o seni gordugunde ne kadar degistigini farketsin bunun icinde okdugundan daha bakimli ol biraz tarzini olustur birazda makyaj bu dikkatini ceker onun ve birini kendine asik etmek istiyirsan konustgunuz anda onu hep guldur bunu farkeder ve derki mutluyum bu daha cok muhabbet ve daha cok gorusme demek ilgisi hic olmasaydi kendini hatrlatmazdi durup durup varki yapiyo bu yuzden bu ilgisini iyi degerlendirmemiz gerekir cok basit konus ayni ortama gir gul eglen mutlu olsun gene gelsin ve bakimli ol erkekler her ne kadr onemsiz desede cokk onemli :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aslında her daim bakımlı olmaya özen gösteren bir insanım dış görünüş olarakta zaten bir sıkıntım olduğunu düşünmüyorum ama o kişi pek dış görünüşle ilgilenmiyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…