anladım canım bazı insanlar azalttığını söylediğ için kullanmaya başladım malum ağda da uzatmak gerekiyo ama sanki jilet gibi kalınlaştırdıepilatör bende batık yapıyor ve kırıyor bu yüzden kalınlaştırıyor.
herkeste aynı olmaz evet çoğu insan azalttığını söylüyor ama bende öyle olmadı malesefanladım canım bazı insanlar azalttığını söylediğ için kullanmaya başladım malum ağda da uzatmak gerekiyo ama sanki jilet gibi kalınlaştırdı
aynen canım ya ağdayı beklemek dediğin gibi zor oluyorBende kalınlaştırmadı aksine azalttı. ama gerçekten de batık yapıyor makineler. Uğraştırıyor biraz. ama bu yaz aylarında da ağdayı beklemek imkansız.
kolonya hiç duymamıştım cnm limonlu peelingi nasıl yapıyorsunBende epilasyon kalinlastirmadi ben bir kac aydirda epilasyondan sonra limon kolonyasi suruyorum. Banyodada limonlu peeling. Beya azaldilar ve inceldiler eskisi kadarda hizli cikmiyorlar artik. Agda da batik yapiyo ama en azindan bende öyle. Batiklarida arada bacaklara jilet vurarak peelingle azaltilabilir ben jilete vurmuyorum kalinlastir diye korktugum icin öyle deli gibi rahatsizda degilim batiklardan.
kolonya hiç duymamıştım cnm limonlu peelingi nasıl yapıyorsun
paylaştığın bilgiler için teşekkürler cnm :)kolonya limonlu ama zeytinlide olur. Peelingi ise rossmandan almistim ama zaten burda bir kac yerdede okumustum agda yada epilasyondan sonra limon ve tuzla peeling yapinca tuyler azaliyromus. 'Ben limon kolonyasi sürüyorum sonra bu peelingi yapiyorum ama dikkat et sakin sekerli peeling yapma çünkü seker tüyleri besliyormus. Benim kullandigim zeytinli tuzlu bir peeling öyle cok cokta yakmiyor
Kalinlastiriyor ve cogaltiyorepilatör tüyleri daha kalınlaştırıyor mu yoksa bana mı öyle geldi
paylaştığın bilgiler için teşekkürler cnm :)
Kalinlastiriyor ve cogaltiyor
ya aynı benimde o kadar para verip en iyisinden aldım ama sonuç aynı senin dediğin gibi acaba ben mi bi şeyleri yanlış yapıyorum diye merak ediyodumBencede kalinlastiriyor ve ayrica batiklari cogaltiyor kil kokleride belirginlesmeye basliyor. Okadar para verdim aldim sir yapmayi dusunuyorum artik koltuk altima,bacaklarimi da jiletle aliyorum. Epilasyon daha kotu yapti
tmm cnm yüzümü almıyorum saten bikini de ağda yapıyorum epilatrle dayanamam:)rica ederim canim. Ama bikini bölgene yüzüne uygulama sakin :)
Bende ayni seyi dusundum millete bakiyorum puruzsuzz bacaklar vs. Tabi birazda genetik faktorlerinde etkisi var.ya aynı benimde o kadar para verip en iyisinden aldım ama sonuç aynı senin dediğin gibi acaba ben mi bi şeyleri yanlış yapıyorum diye merak ediyodum
bende hala anlamıyorum ama benim de öyle kalınlaştı maleseftuyler kökten alinarak nasil kalinlasir ve cogalir anlamiyorum cidden :S
Kiriyor bence bide simsiyah cikmaz mi ahhh markadan markayada degismiyor yani ayni maleseftuyler kökten alinarak nasil kalinlasir ve cogalir anlamiyorum cidden :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?