kızlar yardım edin :(

svgi23

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2014
162
51
123
epilatör tüyleri daha kalınlaştırıyor mu yoksa bana mı öyle geldi

epilatör bende batık yapıyor ve kırıyor bu yüzden kalınlaştırıyor.

epilatör bende batık yapıyor ve kırıyor bu yüzden kalınlaştırıyor.
anladım canım bazı insanlar azalttığını söylediğ için kullanmaya başladım malum ağda da uzatmak gerekiyo ama sanki jilet gibi kalınlaştırdı

anladım canım bazı insanlar azalttığını söylediğ için kullanmaya başladım malum ağda da uzatmak gerekiyo ama sanki jilet gibi kalınlaştırdı
herkeste aynı olmaz evet çoğu insan azalttığını söylüyor ama bende öyle olmadı malesef

dediğin gibi olabilir ama kullanmayı bırakıcam artık ağda en iyisi galiba

Bende kalınlaştırmadı aksine azalttı. ama gerçekten de batık yapıyor makineler. Uğraştırıyor biraz. ama bu yaz aylarında da ağdayı beklemek imkansız.

Bende epilasyon kalinlastirmadi ben bir kac aydirda epilasyondan sonra limon kolonyasi suruyorum. Banyodada limonlu peeling. Beya azaldilar ve inceldiler eskisi kadarda hizli cikmiyorlar artik. Agda da batik yapiyo ama en azindan bende öyle. Batiklarida arada bacaklara jilet vurarak peelingle azaltilabilir ben jilete vurmuyorum kalinlastir diye korktugum icin öyle deli gibi rahatsizda degilim batiklardan.

kolonya hiç duymamıştım cnm limonlu peelingi nasıl yapıyorsun

kolonya hiç duymamıştım cnm limonlu peelingi nasıl yapıyorsun

kolonya limonlu ama zeytinlide olur. Peelingi ise rossmandan almistim ama zaten burda bir kac yerdede okumustum agda yada epilasyondan sonra limon ve tuzla peeling yapinca tuyler azaliyromus. 'Ben limon kolonyasi sürüyorum sonra bu peelingi yapiyorum ama dikkat et sakin sekerli peeling yapma cünkü seker tüyleri besliyormus. Benim kullandigim zeytinli tuzlu bir peeling öyle cok cokta yakmiyor

paylaştığın bilgiler için teşekkürler cnm :)

Bencede kalinlastiriyor ve ayrica batiklari cogaltiyor kil kokleride belirginlesmeye basliyor. Okadar para verdim aldim sir yapmayi dusunuyorum artik koltuk altima,bacaklarimi da jiletle aliyorum. Epilasyon daha kotu yapti

Bencede kalinlastiriyor ve ayrica batiklari cogaltiyor kil kokleride belirginlesmeye basliyor. Okadar para verdim aldim sir yapmayi dusunuyorum artik koltuk altima,bacaklarimi da jiletle aliyorum. Epilasyon daha kotu yapti
ya aynı benimde o kadar para verip en iyisinden aldım ama sonuç aynı senin dediğin gibi acaba ben mi bi şeyleri yanlış yapıyorum diye merak ediyodum

ya aynı benimde o kadar para verip en iyisinden aldım ama sonuç aynı senin dediğin gibi acaba ben mi bi şeyleri yanlış yapıyorum diye merak ediyodum
Bende ayni seyi dusundum millete bakiyorum puruzsuzz bacaklar vs. Tabi birazda genetik faktorlerinde etkisi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…