trikotilomani diye bir hastalık psikolojik 2 senedir böyle saçlarım..Saclariniz neden yok? Herhangi bir rahatsizliginiz mi var? Hic doktora gittiniz mi?
saçlarım için yapilacak birsey yok o geçti artık da zayiflasam sizce daha iyi mi olur yani nasıl kendimi daha güzel ve çekici hissedebilirim kendimi okadar çirkin hissediyorum ki hiç bir zaman makyaj felan yapmam kız gibi giyinmem yakışmıyor diye.. ne yapacağımı bilmiyorum zayiflasam acaba geçer mi herseyYavrum tut bogazini saclarin icinde cildiyeye git niye kendine eziyet ediyorsun Allah yaratmis bu yasa gelmissin nedir bu
kullandım da rahat değil alisamadim zor ya.. diyetisyene gitmek için baya uzun bir süre beklemem lazım sıra o zamana kadar 10 kilo daha alırım.. şimdiden birseyler yapmam lazım spor salonuna gitmek istemiyorum kendimi rahat hissetmiyorum orda kafada saçda yok zaten evde spor yapamıyorum küçük kardeşim var rahat bırakmıyor zaten..Peruk kullanmayı dsundunmu
Kilo vermek için bir diyetisiyene gitmeni öneririm. Benim kuzenim gitti. Kendisi 20 yaşında 90 kilodan 70 e düştü 3 ay icinde
Peruk çok pahali şu an okadar param yok abla..Önce psikolojini toparla ablacim sonra vücudunu az yemeye çalış, spor yap gerekirse bir müddet peruk kullan ama kendinle barış bak o zaman hersey ne kadar kolay ve güzel olacak
Arkadaşım anlıyorum da oturduğunuz yerden her şeyin düzelmesini nasıl bekleyebilirsiniz? Çaba göstermelisiniz.kullandım da rahat değil alisamadim zor ya.. diyetisyene gitmek için baya uzun bir süre beklemem lazım sıra o zamana kadar 10 kilo daha alırım.. şimdiden birseyler yapmam lazım spor salonuna gitmek istemiyorum kendimi rahat hissetmiyorum orda kafada saçda yok zaten evde spor yapamıyorum küçük kardeşim var rahat bırakmıyor zaten..
kullandım da rahat değil alisamadim zor ya.. diyetisyene gitmek için baya uzun bir süre beklemem lazım sıra o zamana kadar 10 kilo daha alırım.. şimdiden birseyler yapmam lazım spor salonuna gitmek istemiyorum kendimi rahat hissetmiyorum orda kafada saçda yok zaten evde spor yapamıyorum küçük kardeşim var rahat bırakmıyor zaten..
Bi süreliğine başını kapatsan? Psikolojik olarak rahatlarsin biraz. Kimse bakmazkullandım da rahat değil alisamadim zor ya.. diyetisyene gitmek için baya uzun bir süre beklemem lazım sıra o zamana kadar 10 kilo daha alırım.. şimdiden birseyler yapmam lazım spor salonuna gitmek istemiyorum kendimi rahat hissetmiyorum orda kafada saçda yok zaten evde spor yapamıyorum küçük kardeşim var rahat bırakmıyor zaten..
boyum 1.64 ve zaten 2 ayda 10 kilo vermiştim sonra sporu bırakınca 5 kilo daha aldım .s boğazimi tutmakta çok zorlanıyorum..ZayiFlamalisin boyun kac diye sormayacagim bile o kilo icin 2 metrelik boy lazim zaten en az herneyse kilo vermek bence seni biraz olsun rahatlatacaktir su durumda olmaktan daha zor olmasa gerek bazi yemeklerden uzak durmak kendine eziyet edecegine bir doktor diyestisyen yardimiyla pekalaca kilo verebilirsin isteseydin gercekten :/
Bende bu hastaligin pencesindeyimtrikotilomani diye bir hastalık psikolojik 2 senedir böyle saçlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?