Kızlar yardım edin..

ellan17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
177
3
38
İsveç
yasım daha 18 ve kilo 90 in üzerinde, saçlarımı haftada 1 kaziyorum yani 0 a vuruyor um saçlarım yok anlayacağınız ve bu yönden zaten kendimi çirkin hissediyorum ama birde kilolu olunca daha da kötü hissediyorum herkesin yanından ezik gibi geçiyorum kafam her zaman yerde kendimi sevmiyorum vücudumu sevmiyorum değişmek istiyorum kilo vermek istiyorum yapamıyorum hiç birşey yapamıyorum ne yapacam ben ya.. herkes güzel giyin makyaj yap diyor ama sacsiz olmuyor saclarimda sorun olduğu için kaziyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum nasıl zayıflasam ne yapsam da kendimi guzel hissetsem kendimi erkek gibi hissediyorum off.. peruk felan istemediğim için takmiyorum rahat değil .. yardım edin ya ..

Yavrum tut bogazini saclarin icinde cildiyeye git niye kendine eziyet ediyorsun Allah yaratmis bu yasa gelmissin nedir bu

Yavrum tut bogazini saclarin icinde cildiyeye git niye kendine eziyet ediyorsun Allah yaratmis bu yasa gelmissin nedir bu
saçlarım için yapilacak birsey yok o geçti artık da zayiflasam sizce daha iyi mi olur yani nasıl kendimi daha güzel ve çekici hissedebilirim kendimi okadar çirkin hissediyorum ki hiç bir zaman makyaj felan yapmam kız gibi giyinmem yakışmıyor diye.. ne yapacağımı bilmiyorum zayiflasam acaba geçer mi hersey

Peruk kullanmayı dsundunmu
Kilo vermek için bir diyetisiyene gitmeni öneririm. Benim kuzenim gitti. Kendisi 20 yaşında 90 kilodan 70 e düştü 3 - 5 ay icinde

ZayiFlamalisin boyun kac diye sormayacagim bile o kilo icin 2 metrelik boy lazim zaten en az herneyse kilo vermek bence seni biraz olsun rahatlatacaktir su durumda olmaktan daha zor olmasa gerek bazi yemeklerden uzak durmak kendine eziyet edecegine bir doktor diyestisyen yardimiyla pekalaca kilo verebilirsin isteseydin gercekten :/

Önce psikolojini toparla ablacim sonra vücudunu az yemeye çalış, spor yap gerekirse bir müddet peruk kullan ama kendinle barış bak o zaman hersey ne kadar kolay ve güzel olacak

Kadını seksi yapan saçtır,nice seksi kilolu kadınlar var .bence rahat olmasa bile perukla işe başla ,zamanla kilo ver ,giyim tarzını değiştir .herşey güzel olur,ama saç şart.

Peruk kullanmayı dsundunmu
Kilo vermek için bir diyetisiyene gitmeni öneririm. Benim kuzenim gitti. Kendisi 20 yaşında 90 kilodan 70 e düştü 3 ay icinde
kullandım da rahat değil alisamadim zor ya.. diyetisyene gitmek için baya uzun bir süre beklemem lazım sıra o zamana kadar 10 kilo daha alırım.. şimdiden birseyler yapmam lazım spor salonuna gitmek istemiyorum kendimi rahat hissetmiyorum orda kafada saçda yok zaten evde spor yapamıyorum küçük kardeşim var rahat bırakmıyor zaten..

Ama siz çok salmışsınız kendinizi. Diyetisyene gitmekle işe başlayın ve kendinize renk renk peruklar alın her şeyin kolayı var artık. Makyajınızı da abartı olmadan yapın ne demek yakışmıyor. İnanın ve uğraşın lutfen.

Arkadaşım anlıyorum da oturduğunuz yerden her şeyin düzelmesini nasıl bekleyebilirsiniz? Çaba göstermelisiniz.

İstersen her gün burada günlük tutar gibi yazabilrsin, ne yedin, ne yaptın, yardımcı oluruz?

Bi süreliğine başını kapatsan? Psikolojik olarak rahatlarsin biraz. Kimse bakmaz

boyum 1.64 ve zaten 2 ayda 10 kilo vermiştim sonra sporu bırakınca 5 kilo daha aldım .s boğazimi tutmakta çok zorlanıyorum..

Kilo verirsen kendine guvenin gelir. Kesinlikle diyetisyene gitmelisin. Sonrada bu psikolojik hastaligini yenmeye calismalisin! :)

iyi de kafanı kazıyarak hastalığını çözmüyorsun ki.

trikotilomani diye bir hastalık psikolojik 2 senedir böyle saçlarım..
Bende bu hastaligin pencesindeyim Kazitmakta fayda etmiyo ama ben bu sefer kararliyim.Sebebi bu olmasa da tam uc kez kazittim saclarimi su an cok kisalar uzayinca tekrar koparmaya başlıyorum ama dedigim gibi bu sefer basaricam insallah
kilolarin icin evet kendine hakim olman gerek sen simdi bi anda hizlica zayiflasam diyosun da o zaman da vucudun sarkar. Hep derim ben sofradan doymadan kalkarim gunde iki ogun yemek yerim ve iki ser dilim ekmek yerim tabagima az yemek alirim. Sen de deneyebilirsin. Zor olacak ama sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…