- 11 Ocak 2017
- 2.830
- 9.590
- 158
- 36
- Konu Sahibi HayatSevinceGuzel
-
Dikkat etmesi gereken kişi erkek arkadaşınız siz değilsiniz.Görünce kızdı bidaha böyle dar bi kıyafet giyme diye. Dikkat ederim dedim
Çok teşekkür ederim. Ben de böyle yardımlar almak için yazdım. Hiç istemem ohh sindirdim cebimde desin o yüzden bunlara ihtiyacım vardı. Aynen yapacağımKaç yaşındasın bilmiyorum ama çiftlerin birbirinde rahatsız olabileceği konular karakteristik konular olabilir en fazla. Bu yaşına kadar kendi hür iradenle kararlarınla düzgünce gelebildin mi? Yani şurda konu açabiliyorsan cevabı evet. Bu saatten sonra hayatına eş adayı alabileceğin bir insanda senin yaşına yaşanmışlıklarına hayat tarzına saygı duyup kabullenmeli. Mutsuz evlilik yoktur birbirine uyumsuz saygı duymayan birbirinin hayatına müdahale edip zindan eden eşler vardır bunu unutma. Şimdi sana bunu giyme demesi sevimli geliyor ama bu kıskançlık değil! Hastalıklı bir ruh hali. Kişisel ve mental gelişimini tamamlamış bir adam sevgilisine ve eşine sadece saygı duyar. Taviz tavizi doğurur bugün kıyafetine karışıp seni sindiren adam yarın birçok konuda sindirir hele evlenirseni ohoooo zaten kuş kafese girdi mantığı ile sana layık olduğunu düşündüğü şartlar ve kurallar atında bir hapis hayatından farksız yaşarsın inan bana bu bir tecrübe ve abla nasihatı...
Benim eşim sevgiliykende kıyafetime karışırdı eşimken gene karışıyor, kısa elbise şort vs giyince huzurumuzu kaçırıyor, giyme demekle kalmıyor bağırıyor huzurumuzu bozuyor psikolojik baskıyla çıkartırıyor, tatil vs yerinde karışmaz şehir içinde kesinlikle huzurumuzu bozuyor, çözümü bulamadım, giyip çıkıyorum fakat bütün günü mahfediyor konuşmuyor
Dikkat etmesi gereken kişi erkek arkadaşınız siz değilsiniz.
Mesela siz onun şort boyuna karışıyor musunuz? Ya da giydiği tshirt dar ise tripleniyor musunuz? Pek sanmam.
Bir düşünelim bakalım kendisi bu cesareti nereden alıyor?
6 aylık evliyiz, evet kendince bir yol bulmuş, psikolojik şiddet uyguluyor, huzur bozuyor konuşmuyor bu yüzden aman giymeyim demek zorunda kalıyorum, yurtdışı olsa kızmazmış bu ülkede giyemezmişim, cok üzücü valla, taviz vermeyin, giydiğimiz zaten aşırı değil, ama anlamazlarBu da huy sanırım eşiniz de yer etmiş. Ben bunu ilk kez yaşadım. Hiç hoş değil işte tüm gün konuşmamak filan. İnşallah sizin durumunuz yoluna girer olabildiğince..Kaç yıllık evlisiniz acaba
Çok teşekkür ederim. Ben de böyle yardımlar almak için yazdım. Hiç istemem ohh sindirdim cebimde desin o yüzden bunlara ihtiyacım vardı. Aynen yapacağım
Dikkat edeceğim teşekkür ederim. Bizimde bir yakınımız aynı bu şekildeydi eşiniz gibi hatta daha fazlası diyebilirim . 3 4 sene geçti evliliklerinin çocukları oldu vs. Ondan sonra yoluna girdi inşallah sizinde öyle olur6 aylık evliyiz, evet kendince bir yol bulmuş, psikolojik şiddet uyguluyor, huzur bozuyor konuşmuyor bu yüzden aman giymeyim demek zorunda kalıyorum, yurtdışı olsa kızmazmış bu ülkede giyemezmişim, cok üzücü valla, taviz vermeyin, giydiğimiz zaten aşırı değil, ama anlamazlar
6 aylık evliyiz, evet kendince bir yol bulmuş, psikolojik şiddet uyguluyor, huzur bozuyor konuşmuyor bu yüzden aman giymeyim demek zorunda kalıyorum, yurtdışı olsa kızmazmış bu ülkede giyemezmişim, cok üzücü valla, taviz vermeyin, giydiğimiz zaten aşırı değil, ama anlamazlar
Biz kadınlar fark etmesekte çok değerliyiz aslında kendimize bu değeri biz biçiyoruz bunu ifade ediş şeklimiz de karşımızdakinin tavrını belirliyor aslında. Mesela sevgiliyken hiç karışmayan eşim evlendikten 1 hafta sonra şort giyip çıkacağımda bunu mu giyeceksin demişti imalı bi şekilde. Bende 1 hafta önceye kadar rahatsız olmuyordun şimdi ne değişti? Önceden namusun değildim şimdi mi oldum dedim. Ik mık etti haklısın canım abarttım sanırım dedi ve son oldu. İnan o gün tamam diyip değiştirseydim bu bi çok şeyin dönüm noktası olurdu. Her erkeğin içinde bi yönletme iç güdüsü vardır ataerkil bi aile yapısından geliyoruz hepimiz ama kadınında birey oladuğunu fark etmeleri lazım. Sen nasıl ne kadar güçlü olursan ilerde senin yetiştireceğin çocuklar da o kadar sağlam be güçlü olur. Önce Kendini çok sev ❤
Kendiniz ne giyilip ne giyilmeyeceğine kanaat getiremiyorsanız karıştırın tabi. Ha eğer ben nerde ne giyeceğimi bilirim diyorsanız da bence yapacağınız şey belli.
Giydiğim zaman bakanları gördükten sonra böyle oldu bu ülkede giyemezsine gitti işSizin adınıza çok üzüldüm. Psikolojik şiddet çoğu şeyden daha ağır geliyor insana maalesefEşiniz ile bi terapiste gitmeyi denediniz mi belki sizin için birşeyler daha katlanabilir hale gelir. Umarın herşey yoluna girer
Sevgilim ne giydiğime karışmaz. Karışacak bir adam olsaydı zaten sevgilim olmazdı.
Siz de ya size saygı duyan birini bulun ya da saygı duyan birini bulun. Ortası yok bence bunun.
Saygısız adama saygı öğretmek zor.
Bu kadarda abartmasak...Kocam karışmıyor , karışamaz .
Sevgiliye hele hiç laf düşmez , böyle konularda taviz vermeyin lütfen .
Giydiğim zaman bakanları gördükten sonra böyle oldu bu ülkede giyemezsine gitti iş
Feminik ? Tip ?Bu kadarda abartmasak...
Hadi sevgili tamamda kocanda karışamayacaksa kim karışacak kardeşim. Kocan sonuçta o kadarda söz hakkı olsun.
Gerek yok böyle saçma feminik tiplere.
Evlilik karşılıklı saygıya dayanır evet. Ama eşinizinde bu kıyafet olmamış demesi saygısızlık değildir. O kadarda hakkı olsun bırakında.
Ya yanlış anlamayın da, bi tek size değil sözüm, fotoğraf çekip atmak nedir, bu kadar mı açsınız ilgiye arkadaş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?