Kızlar yardım! Erkek arkadaşımla kıyafet sorunu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Görünce kızdı bidaha böyle dar bi kıyafet giyme diye. Dikkat ederim dedim
Dikkat etmesi gereken kişi erkek arkadaşınız siz değilsiniz.

Mesela siz onun şort boyuna karışıyor musunuz? Ya da giydiği tshirt dar ise tripleniyor musunuz? Pek sanmam.

Bir düşünelim bakalım kendisi bu cesareti nereden alıyor?

Çok teşekkür ederim. Ben de böyle yardımlar almak için yazdım. Hiç istemem ohh sindirdim cebimde desin o yüzden bunlara ihtiyacım vardı. Aynen yapacağım

Benim eşim sevgiliykende kıyafetime karışırdı eşimken gene karışıyor, kısa elbise şort vs giyince huzurumuzu kaçırıyor, giyme demekle kalmıyor bağırıyor huzurumuzu bozuyor psikolojik baskıyla çıkartırıyor, tatil vs yerinde karışmaz şehir içinde kesinlikle huzurumuzu bozuyor, çözümü bulamadım, giyip çıkıyorum fakat bütün günü mahfediyor konuşmuyor

Bu da huy sanırım eşiniz de yer etmiş. Ben bunu ilk kez yaşadım. Hiç hoş değil işte tüm gün konuşmamak filan. İnşallah sizin durumunuz yoluna girer olabildiğince.. Kaç yıllık evlisiniz acaba

Burda ben aslında kendimde giydiğimde rahatsız olduğum için dikkat ederim dedim. Normalde hiç böyle şeyler olmaz. İstediğim şeyleri giyerim hiç giyme yapma etme dediği olmadı. İstediğim şeye deseydi tepki koyardım bende. Şimdi böyle olunca ses etmemiştim pek.

Bu da huy sanırım eşiniz de yer etmiş. Ben bunu ilk kez yaşadım. Hiç hoş değil işte tüm gün konuşmamak filan. İnşallah sizin durumunuz yoluna girer olabildiğince.. Kaç yıllık evlisiniz acaba
6 aylık evliyiz, evet kendince bir yol bulmuş, psikolojik şiddet uyguluyor, huzur bozuyor konuşmuyor bu yüzden aman giymeyim demek zorunda kalıyorum, yurtdışı olsa kızmazmış bu ülkede giyemezmişim, cok üzücü valla, taviz vermeyin, giydiğimiz zaten aşırı değil, ama anlamazlar

Çok teşekkür ederim. Ben de böyle yardımlar almak için yazdım. Hiç istemem ohh sindirdim cebimde desin o yüzden bunlara ihtiyacım vardı. Aynen yapacağım

Biz kadınlar fark etmesekte çok değerliyiz aslında kendimize bu değeri biz biçiyoruz bunu ifade ediş şeklimiz de karşımızdakinin tavrını belirliyor aslında. Mesela sevgiliyken hiç karışmayan eşim evlendikten 1 hafta sonra şort giyip çıkacağımda bunu mu giyeceksin demişti imalı bi şekilde. Bende 1 hafta önceye kadar rahatsız olmuyordun şimdi ne değişti? Önceden namusun değildim şimdi mi oldum dedim. Ik mık etti haklısın canım abarttım sanırım dedi ve son oldu. İnan o gün tamam diyip değiştirseydim bu bi çok şeyin dönüm noktası olurdu. Her erkeğin içinde bi yönletme iç güdüsü vardır ataerkil bi aile yapısından geliyoruz hepimiz ama kadınında birey oladuğunu fark etmeleri lazım. Sen nasıl ne kadar güçlü olursan ilerde senin yetiştireceğin çocuklar da o kadar sağlam be güçlü olur. Önce Kendini çok sev

Dikkat edeceğim teşekkür ederim. Bizimde bir yakınımız aynı bu şekildeydi eşiniz gibi hatta daha fazlası diyebilirim . 3 4 sene geçti evliliklerinin çocukları oldu vs. Ondan sonra yoluna girdi inşallah sizinde öyle olur

Sizin adınıza çok üzüldüm. Psikolojik şiddet çoğu şeyden daha ağır geliyor insana maalesef Eşiniz ile bi terapiste gitmeyi denediniz mi belki sizin için birşeyler daha katlanabilir hale gelir. Umarın herşey yoluna girer

Kendiniz ne giyilip ne giyilmeyeceğine kanaat getiremiyorsanız karıştırın tabi. Ha eğer ben nerde ne giyeceğimi bilirim diyorsanız da bence yapacağınız şey belli.

O kadar doğru diyorsunuz ki. Ben de o hakkı vermeyeyim birdaha. En korktuğum şey zaten yüz bulup tepeme çıkarmak

Giydiğim zaman bakanları gördükten sonra böyle oldu bu ülkede giyemezsine gitti iş

Kocam karışmıyor , karışamaz .
Sevgiliye hele hiç laf düşmez , böyle konularda taviz vermeyin lütfen .
Bu kadarda abartmasak...
Hadi sevgili tamamda kocanda karışamayacaksa kim karışacak kardeşim. Kocan sonuçta o kadarda söz hakkı olsun.
Gerek yok böyle saçma feminik tiplere.
Evlilik karşılıklı saygıya dayanır evet. Ama eşinizinde bu kıyafet olmamış demesi saygısızlık değildir. O kadarda hakkı olsun bırakında.

Ya yanlış anlamayın da, bi tek size değil sözüm, fotoğraf çekip atmak nedir, bu kadar mı açsınız ilgiye arkadaş..

Giydiğim zaman bakanları gördükten sonra böyle oldu bu ülkede giyemezsine gitti iş

Aslında nerde nasıl giyinmek gerektiğini bilmek bu noktada devreye giriyor sanırım. Küçük bi yerde yaşıyorsanız o bakışları sizde farkındaysanız ve rahatsız oluyorsanız ufak değişiklikler yapabilirsiniz çok da taviz vermeden. Ben akdeniz de yaşıyorum ne giyersem giyeyim 100 kişiden belki 10 tanesi dönüp bakıyordur ki bu zihniyeti bozuk olan gelişimini tamamlayamamış tipler yani her halindem belli. Bu durum beni rahatsız etmiyor aksine onlara acıyorum. Ama senin hayat şartların nedir bilemiyorum bende kendi memleketine gittiğimde daha küçük bir yer olduğundan giyimime kendimi iyi hissetmek için biraz dikkat ediyorum.

Feminik ? Tip ?
Hiç tarzım değil feminiklik .
Bana illa birinin karışması gerekmiyor , 15 yıldır beraberiz hiçte karışmadı kocam .
Saygısızlıktan bahsetmedim bile zaten ben , ne alaka .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…